تاریخ انتشار: ۱۹:۰۷ - ۰۹ دی ۱۳۹۸

لاوروف به ایران سفر می‌کند

وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد: با دعوت محمد جواد ظریف، سال آینده میلادی به تهران سفر خواهم کرد.

لاوروف

اقتصاد۲۴- سرگئی لاوروف امروز دوشنبه در کنفرانس خبری مشترک با همتای ایرانی خود در مسکو با بیان این مطلب افزود: ظریف از من دعوت کرده است که به ایران سفر کنم.

وی گفت: قصد دارم سال آینده میلادی به دعوت وزیر خارجه ایران به این کشور سفر کنم چرا که من دعوت دوست و همکار خود را با کمال میل می‌پذیرم و از آن استفاده خواهم کرد.

گفتنی است ظریف شامگاه دیروز در راس هیاتی عالی رتبه وارد پایتخت روسیه شد و مورد استقبال «ماکسیم بارانوف» معاون دپارتمان آسیای وزارت خارجه روسیه، یک مقام تشریفاتی وزارت خارجه روسیه و جمعی از مقام‌های ایرانی از جمله کاظم جلالی سفیر فوق العاده و تام الاختیار ایران در فدراسیون روسیه قرار گرفت.

«عباس عراقچی» معاون سیاسی وزیر امور خارجه و «سید عباس موسوی» رییس مرکز دیپلماسی عمومی و سخنگوی وزارت امور خارجه ایران ظریف را در سفر به مسکو همراهی می‌کردند.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار