تاریخ انتشار: ۱۰:۴۶ - ۱۵ دی ۱۳۹۸

وعده دوباره وزیر ورزش برای خصوصی شدن سرخابی‌ها

وزیر ورزش و جوانان گفت: جلسات واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس با هدف خصوصی شدن این دو باشگاه به خوبی پیش می‌رود.
خصوصی شدن سرخابی‌ها
 
اقتصاد۲۴- مسعود سلطانی‌فر در دویست و بیست و هفتمین نشست شورای معاونان وزارت ورزش و جوانان با گرامیداشت یاد و خاطره شهید سردار سپهد قاسم سلیمانی گفت: شهید سلیمانی قهرمان مبارزه با افراطی‌گری و خشنونت و مبازره با تکفیری‌ها و به خصوص ریشه کردن داعش بود و امروز مشکل بزرگ آمریکا دیگر قاسم سلیمانی نیست بلکه شهید قاسم سلیمانی است که خون آن شهید موجب وحدت پرشکوه شیعیان و مسلمانان و مردم ایران در مبارزه علیه جنایات و مظالم دولت آمریکا شده است.

وزیر ورزش و جوانان در بخش دیگری از نشست شورای معاونان بعد از ارایه گزارش نشست‌های مشترک سازمان خصوصی‌سازی و وزارت ورزش و جوانان با تقدیر از همکاری دو سازمان خصوصی‌سازی و بورس گفت: جلسات واگذاری دو باشگاه با هدف خصوصی شدن استقلال و پرسپولیس به خوبی پیش می‌رود و با توجه به پیشرفت کارشناسی خوبی که در این بخش داشته‌ایم از سازمان خصوصی‌سازی می‌خواهم هرچه سریعتر مقدمات واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را شروع کند.

وی ادامه داد: تعیین و تکلیف سرمایه و بدهی‌ها و حسابرسی و شفافیت دو باشگاه از مهمترین دستاورد‌های ما در مدیریت این دو باشگاه بوده است و استقلال و پرسپولیس امروز نسبت به گذشته وضع بسیار بهتری دارند.

سلطانی‌فردرباره احیای حق پخش تلویزیونی برای ورزش کشور در لایحه بودجه سال آینده گفت: با کمک نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی حق پخش تلویزیونی ورزش با شرایط مطلوبی در قانون بودجه سال آینده برای ورزش کشور احیا می‌شود و از محل اعتبارات این بخش کمک بزرگی به ورزش و قهرمانان و توسعه ورزش و به خصوص فدراسیون‌های ورزشی و ورزش همگانی و ورزش زنان خواهد شد.
 
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار