تاریخ انتشار: ۲۱:۴۵ - ۲۲ دی ۱۳۹۸

مردم در مواقع حساس پای کار نظام هستند، اما گلایه‌ها و مشکلات جدی دارند

«محمد هاشمی رفسنجانی» از فعالان سیاسی درباره پیش بینی اش از نحوه و میزان مشارکت مردم در انتخابات مجلس باتوجه به شرایط این روزهای کشور اظهار کرد: شهادت حاج قاسم سلیمانی نشان داد که مردم در مواقع حساس در صحنه حضور دارند و از نظام و دستاوردهای انقلاب اسلامی حمایت می‌کنند و این در صورتی است که گلایه‌ها و مشکلاتی وجود دارد...

اقتصاد24-کمتر از یک ماه و نیم دیگر تا انتخابات مجلس یازدهم فرصت باقی است، اما کشور متاثر از اتفاقات تلخی که طی یکی دو هفته گذشته روی داده است، کمترین شور انتخاباتی را دارند و این موضوع حتما کار را برای گروه ها و جریانات سیاسی ـ که خود را آماده رقابت جدی و نفسگیر در انتخابات اسفند ماه می نمایند ـ سخت می کند، چون آنها باید بتوانند فضا را برای مشارکت جدی مردم در انتخابات فراهم کنند.

بسیاری از مردم از اتفاقات اخیر غمگین هستند و به دلیل مشکلات اقتصادی که گریبانگیر کشور است خسته شده اند؛ بنابراین، برای ایجاد امید دوباره در مردم و همچنین نشاط آفرینی در جامعه حاکمیت و بخش های مختلف کشور ـ که جریانات سیاسی هم جزو بازیگران اصلی آن در یک ماه و نیم باقی مانده هستند ـ باید بتوانند برنامه های ویژه و مناسبی را به اجرا بگذارند تا انتخابات اسفند ماه هم به صحنه دیگری برای حضور مردم تبدیل شود.

مردم در ماجرای شهادت سردار سلیمانی نشان دادند، در مواقع حساس پای کار نظام هستند، اما اشتباهی نظیر آنچه در ماجرای هواپیمای اوکراینی ـ که منجر به از دست رفتن جان تعدادی از هموطنانمان شد ـ رخ داد، دقیقا می تواند این پای کار بودن را هدف قرار بدهد؛ بنابراین، باید مراقبت و مواظبت ویژه ای انجام بشود تا این دست اتفاقات منجر به از کف رفتن اعتماد مردمی نشود.

در همین خصوص، عضو سابق حزب کارگزاران سازندگی گفت: بدون شک در این دوره از انتخابات مجلس، کسانی پیروز میدان رقابت خواهند بود که نامشان در لیست‌های ائتلافی باشد.

محمد هاشمی رفسنجانی از فعالان سیاسی در گفت و گو با خبرنگار «تابناک» درباره پیش بینی اش از نحوه و میزان مشارکت مردم در انتخابات مجلس با توجه به شرایط این روزهای کشور، اظهار کرد: شهادت حاج قاسم سلیمانی نشان داد که مردم در مواقع حساس در صحنه حضور دارند و از نظام و دستاوردهای انقلاب اسلامی حمایت می‌کنند و این در صورتی است که گلایه‌ها و مشکلاتی وجود دارد.

وی افزود: مردم همواره مشکلات و دغدغه‌هایی را که دارند از میزان وفاداری به نظام جدا می‌کنند؛ از این روی، من تصور می‌کنم در انتخابات مجلس باز هم مردم حضور فعالی خواهند داشت.

 

این چهره سیاسی تصریح کرد: مردم بدون شک در انتخابات پیش ‌روی حضور بسیار وسیعی خواهند داشت، چون آنها هم به خوبی می دانند که حضور پرشورشان در عرصه مهمی چون انتخابات برای دشمنان ما بازدارنده است.

وی ادامه داد: مشارکت مردم در انتخابات به اندازه ای اهمیت دارد که دشمنان ما درباره میزان حضور و مشارکت مردم در انتخابات نقشه می کشند و برنامه‌ریزی می‌کند؛ از این روی، لازم است در این برهه حساس کنونی تمام بسترها برای حضور حداکثری مردم در عرصه انتخابات فراهم شود.

هاشمی درباره وضعیت اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس خاطرنشان کرد: بنده دقیقا از برنامه‌ها و رویکردهای اصلاح‌طلبان و جریانات اعتدالی برای انتخابات پیش روی مجلس اطلاعی ندارم؛ اما امیدواریم این جریان به ‌رغم عملکرد ضعیفی که نمایندگان این طیف در مجلس داشتند، بتوانند با یک برنامه منسجم و البته معرفی چهره‌های باتجربه و شناخته در انتخابات مجلس، حرفی برای گفتن داشته باشند.

وی تاکید کرد: در این دوره از انتخابات مجلس، با توجه به نقش حمایتی اصلاح‌طلبان از دولت و نارضایتی مردم از عملکرد قوه مجریه به ریاست آقای روحانی به خصوص در دوره دوم، اصلاح‌طلبان بدون شک برای پیروزی در انتخابات در درجه اول و سپس تهیه لیست‌های انتخاباتی خود با معذوریت‌هایی مواجهه‌اند که این روند کار آنها را در مقابل رقیب دیرینه‌شان یعنی اصولگراها سخت کرده است.

عضو سابق حزب کارگزاران گفت: به روال انتخابات‌هایی که در کشورمان برگزار شده مشخص گشته که جناح‌های سیاسی از هر طیف سیاسی ضریب محبوبیت بسیار کمی دارند و در نهایت میزان علاقه مندی مردم به آنها مابین ۳۰ تا ۴۰ درصد است؛ از این روی، در این میدان رقابت جریانی پیروز خواهد بود که با ائتلاف و جلب مشارکت سایر گروه‌ها یک لیست ترکیبی ارائه دهد و نظر مردم را جلب کند.

هاشمی اظهار کرد: به نظر می‌رسد در این دوره از انتخابات مجلس کسانی می‌توانند بر صندلی‌های مجلس تکیه بزنند که نام آنها در یک لیست‌های ائتلافی سفت و محکم با حضور قشرهای مختلف سیاسیون باشد، چون تجربه ثابت کرده این دست از ضریب پیروزی بیشتری در بین مردم برخوردارند.

منبع: تابناک
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت ماهی امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ قیمت طلا با پیش‌فروش سکه ریزشی می‌شود؟

حقوق بهمن بازنشستگان تامین اجتماعی واریز شد؟

وضعیت فعلی، منتفی‌کننده مذاکره ایران و آمریکا نیست/ تحریم‌ها، تاب‌آوری اقتصادی و اجتماعی ایران را کاهش داده است

روایت خانواده و دوستان دانشجوی به قتل رسیده دانشگاه تهران؛ امیر‌محمد رتبه ۸۰۰ کنکور در روستایی درس خواند که تنها ۴ دانش‌آموز داشت

خاورمیانه و ایران در انتظار سرمای شدید

فیلم/حمله امیرحسین ثابتی این بار همتی به جای ظریف

سبد معیشت کارگران به بیش از ۴۰ میلیون تومان رسید/ امیدواری نماینده کارگران به تعامل با شرکای اجتماعی در تعیین مزد ۱۴۰۴

اتفاق عجیب در بازار طلا و سکه؛ قیمت سکه ۶۰ میلیون تومان می‌‎‌شود؟

پیش بینی قیمت دلار فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ احتمال کاهش قیمت دلار با تداوم پیش‌فروش سکه

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/تیپ ساحلی پردیس احمدیه در هند جلب‌توجه کرد

مشکلات رایج در لپ‌ تاپ چیست و چگونه حل می‌شوند؟

عکس/زوج طناز سینمای ایران در یک قاب عاشقانه

محرک‌های افزایشی شاخص بورس از بین رفته‌اند/ هفته منفی و متعادل در انتظار بازار سرمایه

این نان قند خون‌تان را کاهش می‌دهد

پرهیز از طمع به اموال دیگران، ثروتی حاضر و نقد!

فیلم/سرمای شدید هوا در راه ایران؛ مسئولین هشیار باشند

تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای، شرط آمریکا برای مذاکره با ایران!

این داروی گیاهی مانع از ابتلا به آلزایمر می‌شود

بیانیه ارتش لبنان درباره تحصن در جاده فرودگاه بین‌المللی بیروت

ترامپ همچنین مایل به مذاکره با تهران است

مشاور امنیت ملی آمریکا: درمورد ایران، همه گزینه ها روی میز است

زلنسکی: آماده‌ایم که مذاکره کنیم

مذاکرات درباره مرحله دوم توافق با حماس

شیخ نعیم قاسم: جلوگیری از فرود هواپیمای ایران در لبنان، اجرای تصمیم اسرائیل است

توئیت جدید حساب کاربری رهبر انقلاب به زبان عبری

پزشکیان: آیا ما به دنبال جنگ هستیم؟

فیلمی حیرت انگیز از استقرار ماهواره‌های استارلینک در مدار زمین

فیلم/۱۱ میلیون مسکن ساختیم ولی فقط ۲ میلیون نفر به مالکان مسکن اضافه شد!

فیلم/هدیه ۱۰ هزار دلاری شیخ کویتی به بازیکن زن ایرانی!

تصاویر کانکس پلیس نصب شده در نزدیکی درب کوی دانشگاه تهران

آلینا کابایوا معشوقه پوتین کیست؟

ازدحام مردم مقابل محل اقامت النصر در تهران

اطراف دانشگاه شریف هم امنیت لازم را ندارد

رئیس اتحادیه کانون‌های وکلا، وکالت اولیای دم مرحوم خالقی را عهده‌دار شد

دومینوی گرانی به بازار لوازم خانگی رسید

عذرخواهی و پیگیری‌های ویژه اعضای دولت برای دلجویی از خانواده خالقی

پدر امیرمحمد خالقی: راضی نیستیم خون فرزندمان پایمال شود

تحویل محموله بمب‌های سنگین آمریکا به تل‌آویو

معاون وزیر راه: تهدید اسرائیل به زدن هواپیمای ایرانی در صورت پرواز به سمت بیروت؟

پیش بینی قیمت دلار فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ احتمال کاهش قیمت دلار با تداوم پیش‌فروش سکه

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳

مشکلات حقوقی مادر علی انصاریان همچنان پابرجاست

سرانجامی شوم با بازی جرات و حقیقت

تهدید زن جوان توسط سارق موبایلش

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ قیمت طلا با پیش‌فروش سکه ریزشی می‌شود؟

فیلم/ شفق قطبی از ایستگاه فضایی بین‌المللی

کشف جسد سوخته زن جوان در بیابان‌های گرمدره

همه چیز در مورد سریال آبان + اسامی بازیگران

هشدار جدی به تهرانی‌ها؛ باد شدید در راه است

یک علامت شایع کمبود یُد

اختلال خواب چیست و چگونه درمان می شود؟

گیخاتو خان کیست؟| مبتکر اولین اسکناس

فیلم/ ارتباط نادر عضوی از قبیله بدوی با مردم

علائم اولیه سرطان زبان چیست؟

عکس/ چهره خاص و دیدنی دلکش دهه ۵۰ با تاج کاغذی

کمبود کدام ویتامین باعث سفیدی مو می‌شود؟

وعده سیب‌زمینی ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومانی وزارت جهاد؛ روند صعودی قیمت سیب‌زمینی ادامه دارد

درآمد‌های لرزان بودجه، خرج مُسکن یارانه‌ها / رنگین کردن سفره فقر محرومان با کالابرگ الکترونیکی

مذاکرات استقلال با ماتزاری ادامه دارد