تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ - ۲۷ دی ۱۳۹۸
ظریف اعلام کرد:

آمادگی ایران برای انتقال اجساد شهروندان اوکرینی

وزیر خارجه در تماس تلفنی همتای اوکراینی آمادگی ایران را برای انتقال اجساد شهروندان اوکرینی حادثه سقوط هواپیما و‌ مشارکت متخصصان این کشور در تحقیقات مربوط به جعبه سیاه اعلام کرد.

آمادگی ایران برای انتقال اجساد شهروندان اوکرینی

اقتصاد24- وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین امشب در یک تماس تلفنی در خصوص آخرین وضعیت سانحه هوایی اخیر گفتگو و تبادل نظر کردند.

محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران در این گفتگو از آمادگی ایران برای انتقال اجساد شهروندان اوکرینی و نیز مشارکت دادن متخصصان این کشور در تحقیقات جعبه سیاه خبر داد.

وزیر امور خارجه اوکراین هم از اعلام سریع مسئولیت این سانحه و همکاری ایران در کلیه مراحل تشکر و قدردانی کرد.

صبح روز چهارشنبه ۱۸ دی ماه یک فروند هواپیمای مسافربری متعلق به خطوط هوایی اوکراین با ۱۷۶ سرنشین حامل هموطنان ایرانی و شهروندانی از کانادا، سوئد، اوکراین، افغانستان و انگلیس پس از برخاستن از تهران به مقصد کی یف بر اثر خطای انسانی سقوط و همه سرنشینان آن جان باختند.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار