اقتصاد24 - غلامرضا سلیمانی که در سومین گردهمایی شورای هماهنگی استانها سخن میگفت با اعلام این مطلب افزود: تمامی مفاد منشور اخلاقی در صنعت بیمه باید به درستی اجرا شود و مسئولان ارشد شرکتهای بیمهای بر این امر نظارت کافی داشته باشد.
رئیس کل بیمه مرکزی، توسعه صنعت بیمه را در گرو تعامل مجموعه بیمه با مسئولان دستگاههای دیگر اعلام کرد و گفت: اعضای شورای هماهنگی میتوانند با برپایی نشستهای هم اندیشی، ایراد سخنرانی و ملاقات با مسئولان و شخصیتهای اثرگذار استانها در توسعه فرهنگ بیمه مشارکت جدیتری داشته باشند.
سلیمانی تشکیل هیات رئیسه سندیکای بیمه گران ایران را گامی مثبت در راستای نهادینه سازی فعالیتهای این نهاد صنفی توصیف و بر توانمندسازی هر چه بیشتر این مجموعه، تاکید کرد.
رییس کل بیمه مرکزی با قدردانی از عملکرد درخشان شورای هماهنگی استانها در حادثه سیل اخیر اعلام کرد: باید از فرصتهای اینچنینی استفاده کنیم و خدمات صنعت بیمه را به صورت عملی به مردم نشان دهیم تا موضوع نگاه لوکس برخی در جامعه به محصولات و خدمات بیمهای اصلاح شود.
وی نمایندگان شرکتهای بیمه و فعالان شبکه فروش را نیروهای خط مقدم صنعت بیمه ارزیابی کرد و اظهار داشت: اگر اظهارنظرها و مطالبات صنعت بیمه در فضای کارشناسانه مطرح شود تاثیر بیشتری در بین مسئولان و دیگر آحاد جامعه خواهد گذاشت.
رییس شورای عالی بیمه با تشریح وظایف و ماموریتهای شورای هماهنگی استانهای صنعت بیمه، نسبت به ضرورت افزایش سطح مدیریتی شوراها اشاره کرد و گفت:این شوراها در کنار نقش انسجام بخشی بین شرکتهای بیمه در استان ها، وظیفه بستر سازی فرهنگی و همچنین معرفی محصولات و دستاوردهای بیمهای کشور را نیز برعهده دارند.
وی از اعضای این شوراها خواست تا با تکیه بر اشراف اطلاعاتی و توان فنی خود مطالبات بیمهای در استانها را به ستادهای مرکزی شرکتهای بیمه منتقل کنند.
دکتر سلیمانی با ابراز خرسندی از عملکرد شایسته سندیکای بیمه گران ایران به اهمیت تعامل تنگاتنگ تمامی نهادهای بیمهای در کشور تاکید کرد و افزود: ارتباط نهاد ناظر و فعالان صنعت بیمه با استانها یک ضرورت است که حلقه واسط آن را شورای هماهنگی استانهای صنعت بیمه تشکیل میدهند.
رییس شورای عالی بیمه از تلاشهای نهاد ناظر صنعت بیمه برای حذف مالیات بر ارزش افزوده خبر داد و گفت: حذف مالیات بر ارزش افزوده در رشتههای بیمه زندگی و همچنین درمان در کمیسیون تلفیق مجلسگام بزرگی برای افزایش ضریب نفوذ بیمه در کشور محسوب میشود.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود ضمن برشمردن موارد توسعه صنعت بیمه در کشور تصریح کرد: مدیران و کارشناسان صنعت بیمه باید با تحلیل موانع توسعه، مشکلات را برطرف کنند و راهکارهای مناسب ارائه دهند.
رییس کل بیمه مرکزی، زیاندهی برخی از رشتههای بیمهای نظیر درمان و شخص ثالث را از جمله این موانع دانست و خاطرنشان کرد: صنعت بیمه باید به گونهای برنامهریزی کند که ضریب خسارت در رشتههای شخص ثالث و درمان از حق بیمه دریافتی بالاتر نرود.
گفتنی است در پایان این گردهمایی لوح تقدیر و جوایز منتخبان سومین گردهمایی اعضای شوراهای هماهنگی صنعت بیمه توسط رییس کل بیمه مرکزی و اعضای هیئت عامل و همچنین دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران اهدا شد.