اقتصاد۲۴- سید مجید بختیاری گفت: تعدادی از این خودروها میتوانند خودروهای مستعمل باشند که ازچرخه استفاده خارج شده اند و یا تعدادی از این خودروها متعلق به اشخاصی بوده که ساکن خارج از کشورهستند وچه مقدارموتورسیکلت یا ادوات کشاورزی، خودروهای کارگاههای راه سازی ومعادن هستند.
وی، اظهارکرد: قانونگذار در قانون جدید بیمه نامه شخص ثالث یک همکاری بین صنعت بیمه و نیروی انتظامی قرارداده که باید به درستی اجرایی شود.
بختیاری افزود: نیروی انتظامی میتواند بیمه نامههای موجود را با شمارههای فعالی که دارد بررسی کرده وتعداد خودروهای فاقد بیمه نامه شخص ثالث را شناسایی کند.
وی عنوان کرد: نکته دوم بعد از تفکیک خودروها، این است که وظیفه پلیس در حمایت از جامعه جلوگیری از تردد خودروهای بدون بیمه نامه شخص ثالث در خیابانها است.
مدیرعامل شرکت بیمه رازی با بیان اینکه نیروی انتظامی برای کنترل بیمه نامه خودروها نیاز به این که جلوی تک تک ماشینها را بگیرد ندارد، گفت: پلیس میتواند از طریق روشهای الکترونیکی و دوربینهایی که در سطح گذرگاهها و خیابانها دارد و زیرساختهای فن آوری اطلاعات به ماشینهای فاقد بیمه نامه شخص ثالث اخطار دهد.
وی در خصوص افزایش مطالبات معوق صنعت بیمه، گفت: واقعیت این است که اقتصادکشور در شرایط عادی قرارنداشته و رشد اقتصادی خوبی در جامعه وجود نداردو مردم از نظر نقدینگی دچار مشکل هستند.
بختیاری، تصریح کرد: از طرفی فروش نقد جزء خاصیت صنعت بیمه نبوده یعنی فروش نسیه و اقساطی در این صنعت رایج بوده، صنعت بیمه در حال حاضر در حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان مطالبات دارد که بیش از قریب به یک سوم صدور آن است.
بختیاری ادامه داد: این مبلغ نه معضل خیلی جدی برای صنعت بیمه است و نه اینکه باید نسبت به آن بی تفاوت بود میتوان آن را از چند دیدگاه تفکیک کرد یکی از منظر سررسید شده و سررسید نشده، زیرا بخش عمدهای از این مطالبات هنوز سررسید نشده اند و جای نگرانی ندارد.
مدیرعامل شرکت بیمه رازی گفت: بخش عمدهای از مطالبات معوق مربوط به سازمانهای دولتی است که آنها هم به دلیل مشکلات بودجه و معضلات مالی که دولت دارد به وجود آمده است اگر میزان قابل ملاحظهای از مطالبات معوق صنعت بیمه از اشخاص حقیقی و بیمه گزاران عادی باشد جای نگرانی دارد درغیراین صورت خیر، زیرا فروش اقساطی جزء ذات وماهیت صنعت بیمه در سراسر دنیا است.
بختیاری در زمینه تاثیر نوسانات نرخ ارز برروی میزان ذخائر شرکتهای بیمهای اینگونه توضیح داد:یکی از ریسکهایی که امروزه صنعت بیمه با آن مواجه شده افزایش نرخ ارز است یعنی نرخ ارز چه از جهت آثار روانی و چه به جهت تاثیرات مستقیم مالی که دارد هم بر عملیات جاری و هم در ذخائر شرکتهای بیمه به عنوان یک ریسک مطرح است.
مدیرعامل شرکت بیمه رازی با بیان اینکه تاثیر بی ثباتی نرخ ارز تنها بر روی بیمه نامههای اموال نیست، گفت: در بیمه نامههای درمان هم به خصوص در بخش تجهیزات پزشکی این مسئله به وضوح دیده میشود و به عبارتی افزایش به این بزرگی نرخ ارز به عنوان یک ریسک است که به صنعت بیمه تحمیل شده و آثارش را میتواند روی اطمینان از کفایت ذخائر هم بگذارد.
منبع: چابک آنلاین