تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۸

زنگنه: فاز ۱۱ پارس جنوبی را ایرانی‌ها می‌سازند

وزیر نفت با بیان اینکه شرکت "سی. ان. پی. سی" و "توتال" کاملا از قرارداد توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی خارج شدند، از آغاز به کار شرکت "پتروپارس" برای توسعه واحد اول این فاز خبر داد.

زنگنه

اقتصاد۲۴- «بیژن نامدار زنگنه» روز شنبه با اشاره به آخرین وضعیت توسعه فاز ۱۱ میدان گازی پارس جنوبی، اظهار داشت: اگرچـــــه "شرکت پتروپارس" از قبل برای توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی همراهِ شرکت توتال فرانسه و شرکت سی. ان. پی. سی چین بود، اما اکنون با خارج شدن دو شرکت دیگر از قرارداد، پتروپارس کاملا جای آن‌ها را گرفته و توسعه واحد اول فاز ۱۱ پارس جنوبی به این شرکت محول شده است.
پتروپارس فقط امکان توسعه واحد اول فاز ۱۱ پارس جنوبی را دارد

زنگنه با بیان اینکه شرکت پتروپارس فقط امکان توسعه واحد اول فاز ۱۱ پارس جنوبی را دارد (که کار تولید گاز، همچون مابقی فاز‌ها را انجام می‌دهد)، افزود: فعلا به لحاظ تکنولوژیک و طراحی، امکان توسعه واحد دوم این میدان گازی توسط پتروپارس وجود ندارد.

وزیر نفت اضافه کرد: شرکت پتروپارس کار خود را آغاز کرده و در حال انعقاد قرارداد برای "اصلاح جکت" و "تامین کالا‌های اساسی به منظور حفاری چاه‌ها" هستند.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار