تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۹

۴۳ پزشک و پرستار بر اثر کرونا شهید شدند

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۴۳ پزشک، پرستار و کادر بهداشتی و درمانی که در خط مقدم مدافعان سلامت بودند به علت ابتلا به ویروس کرونا شهید شدند.
ویروس کرونا
 
اقتصاد۲۴- کیانوش جهانپور روز چهارشنبه در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، افزود: این عدد در مقایسه با آمار دیگر کشور‌ها که همزمان یا قبل از ایران درگیر این بیماری شدند پایین‌تر است که به علت مدیریت بهتر کادر بهداشتی و درمانی و توانمندی بالاتر آنهاست. البته در این مورد بحث آمار بی معناست، زیرا تک تک این افراد برای ما ارزشمند هستند و از دست دادن هر کدام از این افراد برای ما یک داغ و اندوه جانگداز است که ماه‌ها و سال‌ها باقی می‌ماند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: مجرم ردیف هم اول در طغیان این بیماری و کم و کاستی‌ها در ایران دولت آمریکاست همه سازمان‌های جهانی هم به این موضوع اذهان دارند حتی اگر علنی اعلام نمی‌کنند همه می‌دانند که آمریکا با اقدامات ظالمانه و رفتار‌های یک جانبه علیه بشریت و رفتار‌های غیر انسانی علیه مردم ایران باعث این اتفاقات بوده است که به مردم ایران و قشر ضعیف آسیب زده است، زیرا کمتر دولتمردی بوده که آسیب دیده باشد.

وی افزود: محرومترین اقشار از این اقدام ضدبشری آمریکا آسیب دیده اند. البته تلاش کرده ایم این فشار را به حداقل برسانیم و اگر آمریکایی‌ها نتوانستند کاری کنند به خاطر توان بالای داخلی ما بوده است. مسئولیت این وضعیت به عهده دولت آمریکاست و در محافل حقوقی این مساله قابل طرح است.

شروع کرونا در ایران از قم یا گیلان

جهانپور درباره این مساله که احتمالا کانون شروع اپیدمی کرونا در ایران همزمان با قم در گیلان هم شروع شده باشد گفت: ممکن است کانون شروع بیماری همزمان از دو ناحیه بوده باشد و این امر متنفی نیست. مطالعات متخصصان در قم و گیلان در جریان است. موضوع شیوع همزمان از دو نقطه قم و گیلان منتفی نیست و تایید آن مستلزم این است که گزارش نهایی را داشته باشیم. تا این لحظه نمی‌توانیم اظهار نظر قطعی در این زمینه کنیم و اگر هم چنین مساله‌ای رخ داده احتمالا به علت کمبود اطلاعات بوده و گزارش نشدن موارد اولیه این بیماری در قم مصداق قصور مطرح نیست.

وی گفت: ممکن است مراوده افرادی در گیلان با مسافرانی از چین قبل از قم بوده باشد، اما در نهایت قرعه فال به نام قم خورد. به هر حال اقدامات بهداشتی و درمانی برای رسیدگی به مبتلایان بر اساس پروتکل‌های وزارت بهداشت انجام شده است و باید به این نکته توجه کنیم که همزمان با کرونا در دی و بهمن با اپیدمی آنفلوانزا نیز مواجه بودیم و بسیاری از علایم این دو بیماری شبیه هم است.

کرونا مرگبارتر از آنفلوانزا

جهانپور افزود: درباره رفتار این بیماری گزارش‌های اولیه در دنیا مبتنی بر گزارش‌های چین است. این گزارش‌ها همه محافل علمی را به این سمت برده بود که شدت بیماری کووید ۱۹ کمتر از آنفلوانزای فصلی، اما سرایت آن بالاتر است، اما ممکن است برخی گزارش‌ها خوشبینانه بوده باشد. آنفلوانزای فصلی تاکنون در آمریکا بیش از ۳۲ میلیون نفر را مبتلا کرده و ۳۱۰ هزار نفر را بستری کرده است و تعداد زیادی فوت شده اند بنابراین اینکه مطمئن شویم رفتار ویروس کرونا شدیدتر از آنفلوانزاست باید هنوز منتظر گزارش‌های بیشتر باشیم

رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: رفتار این ویروس نسبت به آنفلوانزا شدیدتر بوده است. ممکن است درباره شدت بیماری زایی به علت سریع الانتشار بودن این بیماری بودهاست. اگر اعداد را مقایسه کنیم تعداد مرگ چندین برابری کرونا نسبت به آنفلوانزای فصل را متوجه می‌شویم و این ویروس خسارت بیشتری برای مردم ما داشته است.

وی افزود: اظهارات متناقض نیست. در مقالات علمی هم تفاوت بین مقالات وجود دارد و نیازمند مقالات بیشتری هستیم تا بتوانیم فراتحلیل داشته باشیم. افرادی ممکن است به یکسری مقالات که زنگ خطر بیشتری دارند گرایش داشته باشیم و برخی مقالات هم فضا را ممکن است تلطیف کند.

جهانپور گفت: به رغم همه نقضان‌ها در وزارت بهداشت یا صدا و سیما یا جا‌های دیگر. همه هجمه‌ها منصفانه نیست. البته مصادیقی هم بوده، اما در کل در این بحران در مقایسه با رسانه‌های سایر کشور‌ها فعالیت‌های صدا و سیما در این بحران کم نظیر است و باید ازز این وسعت اطلاع رسانی صدا و سیما قدردانی می‌کنم موافق نیستیم که صدا و سیما سهل گیری داشته است. زیرا آموزش‌های لازم را برای مردم داشته است و در کنار سایر خبرگزاری‌ها و رسانه‌های مکتوب اطلاع رسانی مناسبی انجام داده است به همین علت امروز کمتر پیرمرد و پیرزنی را در ایران پیدا نمی‌کنید که اطلاعات کمی درباره کرونا داشته باشد.

محل مصرف کمک‌های بین المللی

رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت در پاسخ به ایرنا درباره شایعه مشخص نبودن سرنوشت کمک‌ها و اقلام اهدایی از کشور چین به ایران گفت: در مورد تعداد محموله‌هایی که از چین آمده مطمئن نیستم که ۲۰ محموله بوده باشد، اما کشور‌های دیگری هم به ایران کمک کرده اند با توجه به حساسیت موضوع وزیر بهداشت یک کمیته چهارنفره را مامور کرده که بر دریافت و توزیع این اقلام نظارت کنند.

وی گفت: این کمک‌ها از ارزش مالی و مادی آن با توجه به کمکی که در این شرایط سخت برای ملت ایران برای ما ارزشمند و از کشور‌هایی که کمک کردند قدردانی می‌کنند و از این کمک‌ها استقبال می‌کنیم تمام این اقلام نیز با نظارت دقیق بین مراکز بهداشتی و درمانی و جا‌هایی که نیاز باشد توزیع شده اند و نسخه دقیقی از محل استفاده تمام این اقلام تهیه می‌شود و یک نسخه از آن به کشور یا سازمان بین المللی کمک کننده هم ارسال می‌شود.

جهانپور افزود: شایعات و شائیه سازی‌هایی که در فضای مجازی درباره هزینه نشدن این اقلام برای مردم مطرح می‌شود کذب است و با اغراض سیاسی مطرح می‌شود و تمام تصایری که به دروغ در فضای مجازی در این زمینه منتشر می‌شود، ۱۰۰ درصد کذب است و برای این است که بر درد و رنج ملت ایران در این شرایط سخت بیفزایند.

وی در پاسخ به پرسشی درباره کمک نیرو‌های مسلح نیز گفت: ما یکی از بهترین نظام‌های ارائه خدمت بهداشتی و درمانی را در منطقه، در آسیا و حتی دنیا داریم. نظام ساختار شبکه بهداشتی ایران که در چهار دهه گذشته فعال بوده امروز جایگاه بنیادی خود را در مقبابله با ویروس کرونا و هر بیماری واگیر نشان می‌دهد. در همراهی با این ساختار نیرو‌های مسلح با آمادگی و امکاناتی که دارند در کنار هلال احمر همنوایی و هم افزایی خوبی داشته اند.

جهانپور گفت: این همراهی از حمله در گندزدایی، ضدعفونی و مراقبت و غربالگری در ورودی شهر‌ها و استان‌ها و قبل از آن در مبادی ورودی کشور و همکاری بسیج برای طرح فاصله گذاری اجتماعی که امروز تصویب شد بسیار قابل توجه است. امکانات درمانی و فیزیکی ناجا، سپاه و ارتش نیز که به کمک ستاد ملی کرونا آمدند قابل توجه است.

وی افزود: تیم‌های مبارزه با بیماریها، بهداشت محیط و تیم‌های سلامت نیرو‌های مسلح و داوطلبان در کل کشور فعال هستند و مراکز درمانی این نهاد‌ها را در خط مقدم به عنوان مدافعان سلامت در کنار نظام سلامت و نیرو‌های بهداشتی و درمانی داریم.
 

بیشتر بخوانید: وزیر بهداشت: ۳ هزار پرستار جدید برای مقابله با کرونا بکارگرفته می‌شود

بیماران خفیف هم شناسایی می‌شوند

جهانپور گفت: در بسیاری از کشور‌ها حتی کشور‌های توسعه یافته موج هراس و وحشت و سردرگمی را شاهدیم، اما در ایران چنین وضعیتی نبوده و نخواهد بود و علت آن به خاطر شبکه در هم تنیده‌ای است است که بین نظام سلامت و نیرو‌های نظامی و داوطلبان و خیرین بوده است امیدواریم این تجارب و الگو به کشور‌های دیگر نیز تسری یابد.

وی درباره تولید کیت تشخیصی در ایران گفت: با توجه به اینکه بیماریابی فعال‌تر شده و به جای اینکه انتظار بکشیم به بیماری به مراکز درمانی بیاید. بیماریابی در طرح بسیج ملی و غربالگری که یک طرح بزرگ سازان یافته است و اقدام مدیریتی به هنگامی است به مراحل قبل‌تر و افراد مشکوک سرپایی می‌رود و تشال می‌کنیم بمیاران خفیف را هم در منازل شناسایی کنیم و اقدامات بهداشتی و درمانی را جلوتر ببریم تا شیوع بیماری به اطرافیان بیماران را نیز کاهش یابد بنابراین بیماریابی در روز‌های آینده فعال‌تر می‌شود.

وی گفت: برای این کار به کیت تشخیصی بیشتری نیاز داریم. اکنون چند شرکت داخلی این کیت را تولید کرده اند و با تایین انستیتو پاستور می‌توانیم بیماریابی را گسترده کنیم. قطعا با شناسایی بیماران خفیف آمار بالا می‌رود، اما حتما موارد مرگ و میر به نسبت جمعیت کل بیماران کم می‌شود.

آمادگی برای بدترین شرایط

جهانپور درباره استراحتگا‌های پسابیمارستانی گفت: این مراکز برای این است که اگر به جایی برسیم که تعداد بستری‌ها زیاد شود و در بیمارستان‌ها تخت مازاد نداشته باشیم. اگر افرادی نیاز به جداسازی داشته باشند و مجبور شدیم افرادی را از بیمارستان ترخیص کنیم به این مراکز ارجاع می‌شوند تا از آن‌ها مراقبت کنیم و بیماری به دیگران منتقل نشود البته مراکز پیش بیمارستانی نیز برای پیشگیری پیش بینی شده است تا اگر بمیاری اوج گرفت برخلاف برخی کشور‌های اروپایی دچار بحران نشویم و برای بدبینانه‌ترین شرایط آمادگی ایجاد شده است.

جهانپور درباره زباله گرد‌ها گفت: جمع آوری و مراقبت از کودکان کار، زباله گرد‌ها و حتی معتادان وظیفه وزارت بهداشت نیست وزارت رفاه، سازمان‌های خیریه و شهرداری‌ها در این زمینه ماموریت دارند. البته این جمع آوری ممکن است موجب شلوغی کمپ‌هایی بشود که با فاصله گذاری اجتماعی همخوانی ندارد. ایجاد اجتماعات جدید این افراد زیر سوال است و نباید انجام شود. سعی می‌کنیم این افراد را به سمت استراحتگاه‌های پیش بیمارستانی یا پسابیمارستانی ببریم، اما برای همه این افراد این امکان وجود ندارد و تجمع این افراد خودش زیر سوال است.

وی گفت: زندان‌های قوه قضاییه هم در حال حاضر خلوت شدند است مرخصی زندانیان تا آخر فروردین تمدیت شدو عفو تعداد زیادی از زندانیان نیز برای کاهش زندانیان انجام شده است و باید مراقبت کنیم کمپ‌های جدید شکل نگیرد.

محدودیت سفر‌ها

جهانپور درباره مصوبات طرح فاصله گذاری اجتماعی نیز گفت: جزئیات این مصوبات که امروز توسط آقای ربیعی سخنگوی دولت اعلم شد پس از تایید رئیس جمهوری اعلام می‌شود. در این طرح که با پیشنهاد وزارت بهداشت بوده تمرکز بر کاهش تردد‌های غیر ضروری است، اما اقدامات ضروری بر قرار خواهد بود. به سمت محدود کردن رفت و آمد‌های ضروری نمی‌رویم، اما تردد‌ها و سفر‌های بین شهری محدود می‌شود. سعی شده الگو‌های فرهنگی و ساختار اجتماعی کشور مد نظر قرار گیرد و به سمت کار‌های ناشدنی نروی

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: قطعا به سمت حکومت نظامی نمی‌رویم. در کشور‌هایی هم که اجرا شده زندگی مردم را سخت کرده و موفق هم نبوده است. مایحتاج مردم قطعا تامین می‌شود، اما سفر‌های غیر ضروری محدود می‌شود تا زودتر وارد فاز مهار بیماری بشویم.

وی درباره کشفیات اقلام محافظتی نیز گفت: آمار کشفیات در روز‌های اخیر کاهش یافته است. آمار دقیق ندارم و این آمار در اختیار سازمان تعزیرات است افرادی دستگیر شدند برخی پرونده‌ها هم به قوه قضاییه ارسال شده است. اما واردات به موقع موجب شد تقاضا و هیجان بازار فروکش کند و تقاضا‌های بی مورد کاهش پیدا کرد. انبارسازی و انباشت این اقلام کاهش پیدا کرده است. اقلام مکشوفه هم کم شده است.

جهانپور افزود: در کشور‌هایی که این بیماری را در ابتدا کتمان کردند قفسه‌های فروشگاه‌ها اقلام بهداشتی خالی شد، اما در کشور ما چنین اتفاقی نیفتاد. همه مردم مجهز به اقلام محافظتی هستند. گر چه باید امکانات را ارتقا دهیم، اما گاهی مقایسه‌ها بد نیست. برخی نتیجه گیری‌ها در روز‌های نخست عجولانه و مغرضانه بود. اگر اطلاعات نادرست روز‌های نخست علیه ایران منتشر می‌شد امروز خیلی از این حرف‌ها تکرار نمی‌شود، چون در توسعه یافته‌ترین کشور‌ها صحنه‌های فاجعه باری را شاهد هستیم که در هیچ نقطه ایران اتفاق نیفتاده است.

وی ادامه داد:: مادامی که اطمینان پیدا نکنیم که در کشور امکانات لازم را برای مردم و نیرو‌های درمانی داریم. صحبت از صادرات نخواهیم داشت. باید ذخیره سازی مطمئن برای داخل کشور داشته باشیم. فعلا زود است که از صادرات صحبت کنیم، اما ایران اکنون یکی از کشور‌های موفق در تولید اقلام محافظی بود.

جهانپور گفت: مصرف چند سال کشور در مورد این اقلام در چند روز مصرف شد و این نشانه ظرفیت و توان بالای داخلی است. در حوزه کالا‌های استراتژیک توان بالایی پیدا کرده ایم و امروز قضاوت‌های عجولانه کمتر شده است.

اپیدمی ۶۰درصدی نداریم

رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: ایمنی گله‌ای یا جمعی ۶۰ درصدی که در فضای مجازی مطرح شد بیشتر از طرف سیاسیون مطرح شد. در ایران هیچوقت مطرح نبوده است. این اتفاق هم نخواهد افتاد و هرگز ۶۰ یا ۷۰ درصد مبتلا نمی‌شوند. طبیعت اپیدمی‌های ویروسی هم چنین نیست. چنین چیزی استراتژی وزارت بهداشت نبوده و نیست و رخ نخواهد داد.

وی افزود: هر تعدادی از ابتلا هم رخ بدهد در بازه زمانی طولانی‌تر مبتلایان کمتری خواهیم داشت. به دنبال هزینه و ترافیک بیمار در بیمارستان نیستیم. استراتژی ما روشن است همزمان با با کنترل طغیان بیماری به دنبال تولید واکسن هم هستیم. از دارو‌های جدید هم استفاده خواهیم کرد و همزمان موضوع پیشگیری و بیماریابی فعال و فاصله گذاری اجتماعی را هم انجام می‌دهیم و اگر قرار است بیماری ادامه پیدا کند به دنبال این هستیم که تعداد مبتلایان کم شود. نه وزارت بهداشت و نه رئیس جمهوری هم چنین استراتژی ندارند.

جهانپور درباره ارائه تجهیزات به بخش خصوصی گفت: قرار نیست تجهیزات محافظتی برای عمل‌های زیبایی استفاده شود. خیلی از این عمل‌ها می‌تواند برای ماه‌ها به تعویق بیفتد این اقلام جزو ضروریاتی است که برای پزشکان و پرستارانی که در خط مقدم مقابله با کرونا هستند استفاده می‌شود. سطح خطر در یک مطب با یک بخش مراقبت‌های ویژه در یک بیمارستان یکسان نیست و مدیریت این اقلام باید بر اساس ارزیابی سطح ریسک باشد.

وی افزود: این اقلام با مدیریت نظام پزشکی در بخش خصوصی هم توزیع شده است و هر جا لازم بوده این اقلام در اختیار بخش خصوصی هم قرار گرفته است.

سخنگوی ستاد ملی کرونا گفت: هزینه درمان بیماری کووید ۱۹ نمی‌تواند رایگان باشد. هزینه تست در بیمارستان‌های دولتی رایگان است. ۹۰ درصد هزینه بیمارستانی نیز توسط بیمه پرداخت می‌شود، اما ۱۰ درصد سهم بیمار است که به صورت فرانشیز باید پرداخت شود البته اگر بیمه تکمیلی داشته باشند این هزینه کمتر می‌شود بنابراین رایگان شدن کل خدمات درمانی را نداریم.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ + جدول

تصویری به یاد ماندنی از بهروز وثوقی و جمشید مشایخی در قیصر

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ + جدول

عکس جنجالی مسعود پزشکیان در کنار مولوی عبدالحمید

عکس زیرخاکی ۵۰ ساله از منوچهر وثوق، فردین، بهمن مفید و ایرج قادری

عکس/ نمایی خاص از بهمن مفید و سعید راد در سال ۱۳۵۴

عکس/ نمایندگانی که به حضور ظریف در دولت رای موافق دادند

عکس/ قدیمی‌ترین تاس کشف شده در جهان متعلق به ایران

عکس/ زیبایی حیرت انگیز پاییز در کلیبر آذربایجان شرقی

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

اجرای همسان سازیِ ۴۰ درصدی برای همه بازنشستگان از آذرماه

توییت مهم پزشکیان بعد از سفر به سیستان و بلوچستان

پایان زودهنگام رویای بیرانوند و رفقا در تبریز

حمله موشکی حزب‌الله به پایگاه حیفا

ذاکر: افزایش قیمت بنزین سوپر شاید مقدمه‌ای بر بالا رفتن نرخ بنزین باشد

امام جمعه قم: حرمت قم نسبت به شهرهای دیگر چند برابر است

علم الهدی بالاخره پس از ۳ سال دولت رئیسی نگران گرانی ها شد

عکس/ عملکرد پرسپولیس و استقلال در ۱۰ دوره اخیر جام حذفی

مشخصات هواپیمای هشدار زودهنگام A-۵۰

مسعود جمعه مهاجم کنیایی و جدید استقلال کیست؟

لطفعلی خان زند کیست و چگونه به سلطنت رسید؟

کریمخان زند کیست و دوران سلطنتش چگونه گذشت؟

عکس / استوری بازیکنان تیم ملی برای تولد امیر قلعه نویی

اینفوگرافی/ مقایسه نرخ عوارض آزادراهی در ایران با سایر کشورها

اینفوگرافی/ فهرست پنجاه خوراک برتر جهان با گوشت گوسفندی!

مصرف مالیات برای توسعه با نظارت و انتخاب مستقیم مؤدیان

دلیل سفر کوتاه پزشکیان به سیستان‌وبلوچستان چه بود؟

توضیحات وزیر صمت درباره افزایش قیمت خودرو

همتی: دولت مصمم به اجرای اصلاحات اساسی است

عکس/ استوری آناهیتا همتی درباره آلودگی هوای تهران

واکنش خطیب نماز جمعه تهران به قطعنامه سازمان ملل

عکس/ قاب ویژه معاون خانم پزشکیان در تایلند

کدام کشورها نتانیاهو را دستگیر می‌کنند؟

عکس/ ایران خودرو افزایش قیمت‌ها را اعمال کرد

عکس/ داریوش فروهر در دفتر امام ۴۵ سال پیش

ادعای عجیب سعید جلیلی علیه بیژن زنگنه و دولت پزشکیان

پزشکیان: از روزی که آمدم هر روز بر طبل جنگ می‌کوبند

سیگنال مثبت دولت پزشکیان به برگزاری اعتراضات سیاسی/اصل ۲۷ قانون اساسی در دولت چهاردهم به شکل متفاوت اجرایی می‌شود؟

تورم ماهانه خانوار ایرانی چقدر شد؟

فیلم/ پزشکیان: در آموزش ما عدالت نداریم

سیستان و بلوچستان ارزان ترین استان کشور

آخرین عکس از چارلی چاپلین ۲ ماه قبل مرگش

اینفوگرافی/ محبوب‌ترین برند‌های موبایل در جهان

واردات دوباره گوشت قرمز تنظیم بازاری از افریقا

بی‌محلی دلار آزاد به افزایش نرخ نیما

واکنش فوری وزیر کار به حذف یارانه‌ها

مشترکان پر مصرف گاز نقره داغ می‌شوند

بهای نفت در بازار جهانی افزایشی شد

خاموشی‌های بخش خانگی کمتر خواهد شد

طلا باز هم اوج گرفت

اعلام زمان تحویل واحد‌های نهضت ملی مسکن

فیلم/ سرلشکر سلامی: مطمئن باشید از اسرائیل انتقام می‌گیرم

تصویری وحشتناک از برخورد موتورسوار با عابرپیاده!

با ۲۰ هزار میلیارد تومان کاسبی فیلترینگ چه کارهایی می‌توان کرد؟/ کاسبان فیلترینگ؛ تراژدی میلیاردی در سایه سیاست‌های محدودکننده!

واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ماجرای دختر علوم و تحقیقات

واکنش بایدن به حکم بازداشت نتانیاهو

عکس/ حرکت زیبای رسول خادم به مناسبت روز مرد

بیانیه ایران درباره قطعنامه شورای حکام

عکس / ابعادِ دم هواپیمای لجستیک سی۵

عکسی متفاوت از مسعود پزشکیان در سیستان و بلوچستان