تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۹ نظر
کیت‌های تست ویروس کرونا در راه آمریکا؛ مردم در راه بیمارستان‌های خصوصی!؛

روایتی تلخ از حضور در بیمارستان بقیه الله تهران

یکی از بیماران مشکوک به ویروس کرونا تجربه خود را از حضور در یکی از بیمارستان‌های معین مخصوص بیماران کرونایی در تهران برای رویداد۲۴ شرح داده و می‌گوید زمانی که برای ویزیت و تست ویروس کرونا به بیمارستان بقیه الله متعلق به «نیروهای مسلح» مراجعه کرده، بیماران را به خاطر کمبود کیت تست ویروس کرونا به مرکز درمانی دیگری ارجاع دادند! این در حالی است که در روزهای گذشته بیمارستان بقیه الله پیشقدم شده بود که محموله‌های بهداشتی را به دست مردم مستضعف آمریکا برساند.

بیمارستان بقیه الله

اقتصاد۲۴ - در هفته جاری مدیران بیمارستان بقیه الله تصمیم گرفتند برای کمک به مردم مستضعف آمریکا، محموله‌هایی از ملزومات بهداشتی را به این کشور ارسال کنند. آنگونه که تسنیم گزارش داده «محموله‌های بهداشتی درمانی شامل ماسک، گان، محلول‌های ضد عفونی کننده، کیت تشخیص ویروس کرونا

و دستگاه اتوماتیک گندزدایی و دیگر ملزومات لازم به منظور مقابله با ویروس کرونا به همت دانشجویان جهادی بسیج دانشجویی کشور تهیه شده و برای کمک به مردم این کشور به دفتر حافظ منافع آمریکا در سفارت سوئیس ارسال شده است.»

این اتفاق در حالی افتاده که بنا بر اعلام وزارت بهداشت، به خاطر کمبود کیت‌های تست، این امکان وجود ندارد که از همه مراجعان تست ویروس گرفته شود به همین دلیل در چند نوبت، کیت‌های مخصوص تست کرونا از چین و سایر کشورها به ایران ارسال شد تا جلوگیری از بحران کمی ساده‌تر شود.

در حالی که ایران با چنین مشکلی روبروست، ارسال کیت‌های تست به آمریکا از عجایبی بود که احتمالا نمونه آن را تنها در ایران می‌توان یافت. کاربران شبکه‌های اجتماعی نسبت به این موضوع واکنش بسیار تندی داشتند و نوشتند «چراغی که به منزل رواست، به مسجد حرام است.»

همچنین دیگر کاربران نوشتند برای قدرت‌نمایی هم باید وقت‌شناس بود و فهمید چه زمانی مناسب است اما این مدیران زمانی خواستند این کار را بکنند، که کشور در یکی از بزرگترین بحران‌های تاریخ خود به سر می‌برد و هر محموله بهداشتی برای آن حکم کیمیا دارد.

دیگری نوشت: «اگر کیت‌های تست ویروس کرونا به فلسطین فرستاده می‌شد که مردم به سختی در آن زندگی می‌کنند، اینقدر دل آدم به درد نمی‌آمد تا اینکه بخواهند آن را به آمریکا بفرستند که فقط بگویند تحریم‌ها بر ما اثری نداشته است.»

کیت های تست کرونا

برای آنکه متوجه عمق ماجرا شوید و درک کنید محموله‌های بهداشتی در چه شرایطی قرار بوده به آمریکا ارسال شود، روایت یکی از بیمارانی که برای درمان به بیمارستان بقیه الله (بیمارستانی که در فکر مردم مستضعف آمریکاست) رفته را بخوانید:

این بیمار مشکوک به کرونا که به بیمارستان بقیه الله مراجعه کرده، به رویداد۲۴ می‌گوید: ساعت ۹:۳۰ دقیقه شب یازده فروردین به همراه همسرم وارد بیمارستان بقیه الله شدم و با وجود حال بسیار بد، حدود ۲۰ دقیقه سر پا ایستاده بودیم و جز سالن انتظار صندلی برای نشستن نگذاشته بودند و درحالیکه باد سردی به دلیل باز و بسته شدن درب اورژانس می‌وزید، سرپا منتظر تریاژ (تشخیص اولیه بیمار) بودیم و بعد از آن هم نزدیک به ۵۰ دقیقه صبر کردیم تا پزشک اورژانس ما را ویزیت کند.

او روایت حضور خود را اینگونه تعریف می‌کند که انگار مدیران بیمارستان این شرایط بحرانی را برای کادر خود توجیه نکرده بودند و با وجود رفت‌وآمدهای زیاد، دستگیره‌ها و صندلی‌ها اصلا ضد عفونی نمی‌شدند و خود فضای اورژانس، کانون انتشار بیماری بود.

این بیمار می‌گوید: پس از مشخص شدن جواب سی‌تی‌اسکن به‌دلیل تب و افت فشار برای تزریق سرم به یکی از اتاق‌های اورژانس رفتیم که وضعیت بهداشتی و ضدعفونی آن همچون دیگر بخش‌ها مناسب نبود و با وجود آنکه بیمارستان بقیه الله جزء بیمارستان‌های مجهز و معین ویروس کرونا است و روزانه تعداد زیادی از بیماران کرونایی به آنجا و خصوصا بخش اورژانس مراجعه می‌کنند، اما ملحفه، پتو و بالشتی که بیماران استفاده می‌کردند، پس از رفتن آن‌ها تعویض نمی‌شد و در ۴ ساعتی که در آنجا حضور داشتیم، حتی یک بار هم محیط گندزدایی یا ضدعفونی نشد.

موضوع دیگر این بود که محلول ضد عفونی برای بیماران و مراجعان در سالن وجود نداشت و تنها محلولی که در بیمارستان بود، مخصوص کادر درمانی بود و مراجعه کنندگان اجازه استفاده از آن را نداشتند! تنها ابتکار و خلاقیت برای ضدعفونی کردن مربوط به بخش سی‌تی اسکن بیمارستان آن هم با دود کردن اسپند بود که همین مسئله باعث ایجاد دود زیاد در فضا می‌شد!

یکی از کادرهای بیمارستان می‌گفت ملحفه و روکش‌های تخت و محلول‌های ضدعفونی به اندازه کافی وجود ندارد، به همین دلیل نمی‌توانیم هر لحظه ملحفه را عوض کنیم و محلول ضد عفونی به بیماران بدهیم.

این بیمار می‌گوید پس از مدتی بیمارستان بقیه الله در اقدامی عجیب به ما اعلام کرد که برای تست ویروس کرونا باید به بیمارستان دیگر مراجعه کنیم و ما به ناچار به همراه سایر بیماران مراجعه کننده به چند بیمارستان‌های دیگر مانند عرفان، مسیح دانشوری یا آزمایشگاه کیوان معرفی شدیم و با وجود حال و شرایط نامساعد ناشی از بیماری، شبانه راهی بیمارستان عرفان شدیم اما در این بیمارستان صرفا از ساعت ۹ صبح تا ۲ بعدازظهر نمونه گیری انجام می‌شد بنابراین بدون نتیجه به منزل برگشتیم.

او می‌گوید زمانیکه مجددا در ساعت اعلامی به بیمارستان عرفان مراجعه کردیم، برخلاف بیمارستان بقیه الله، بالاترین سطح از استاندارد در این بیمارستان رعایت می‌شد. فضا ضدعفونی شده بود و نیرو‌های خدماتی پرتعداد، مدام در حال ضدعفونی محیط بودند و روند ویزیت نیز سریعا صورت گرفت. تنها موضوع این بود بنا به اعلام دولت، برنامه تست رایگان ویروس کرونا باید انجام می‌شد، اما به خاطر عدم امکانات در بیمارستان بقیه الله، ما به بیمارستان خصوصی رفتیم و حدود ۴۹۰ هزار تومان پرداخت کردیم.
 
بیمارستان عرفان
 
 نزدیک به دو ماه از اعلام رسمی شیوع ویروس کرونا در کشور می‌گذرد و تاکنون بیش از ۴۴ هزار نفر به این بیماری مبتلا و نزدیک به ۳ هزار نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند. آمار‌های وزارت بهداشت هم نشان می‌دهد روز به روز تعداد بسیار زیادی به جمعیت مبتلایان افزوده می‌شود.

عبدالکریم حسین زاده نماینده مجلس به تلنبار شدن اجساد در قم اشاره کرد. جعفرزاده ایمن آبادی از کمبود امکانات در گیلان خبر داد و گفت به خاطر مشکلات موجود، حدود نیمی از کادر درمان به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. قاسم ساعدی نماینده مجلس گفته بود در سوسنگرد تنها یک تب‌سنج وجود دارد. در شهر‌های دیگر فیلم‌هایی از کادر پزشکی منتشر شده که آن‌ها به جای دستکش سفره یکبار مصرف دور دستشان پیچیده‌اند. در چنین شرایطی سوال بسیار بزرگی است که چگونه مسئولان بیمارستان بقیه الله به این نتیجه رسیده‌اند که مشکلی در کشور وجود ندارد و محموله بهداشتی باید به آمریکا ارسال شود.

بخشی از اظهارات روح الله درستکار ساری رییس بخش ویروس شناسی بیمارستان بقیه الله در تاریخ ۱۶ بهمن در مصاحبه با خبرگزاری فارس را بخوانید تا پازل وضعیت نگران کننده بیمارستان‌های داخلی و دیدگاه مدیران بیمارستان برایتان تکمیل شود و بدانید نگاه آن‌ها به بحرانی به این بزرگی چقدر ساده‌لوحانه بوده است: «جای هیچگونه نگرانی نیست و در بدترین وضعیت ممکن بیمارانی که مشکلات زمینه‌ای حاد نداشته باشند در صورت ابتلا به ویروس کرونا به احتمال زیاد بهبود پیدا می‌کنند. این بیماری [ویروس کرونا]کشنده نیست و صرفا فرد را درگیر می‌کند و نباید به هیجان‌های رسانه‌ای توجه کرد!»
منبع: رویداد24
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۳
ناشناس
4
0
پنجشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
بیمارستان مال سپاه است نه نیروهای مسلح.
نسیبه
0
1
سه‌شنبه ۰۱ تير ۱۴۰۰
مزخرف ترین بیمارستانی که دیدم همینه نه رسیدگی خوب نه دکترخوب تازه انقدرم کثیف بود که نگو میترسیم بیستر عفونت بگیریم
محمد
0
1
چهارشنبه ۲۳ تير ۱۴۰۰
بله بله
کاملا تخریبی بود!

همه جا اوایل کرونا با این مشکلات روبه رو بوده اند.
جوری نوشته اید که انگار همه جا از همان اول گل و بلبل بوده ...
در استان ما (کردستان) بعد از مرگ یکی از افراد که در بخش کرونا هم بستری شد؛ جواب تست کرونایش آمد ... که منفی هم بود ... بخاطر کمبود امکانات حتی نشد او را از مرگ نجات داد در حالیکه کرونا هم نداشت ...
چرا اینها را نمیگویید ... ؟
ناشناس
0
0
دوشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۰
دزدترین بیمارستان با بی سوادترین پزشکان که تا حالا تو عمرم دیدم
رضاه
0
1
شنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۱
سلام مزخرف ترین بیمارستانی که تاعمرم دیدم اینجابودلعنت کنه پرسنل این بیمارستانوبیچاره مادرم تواین خراب شده مرد،،
علی خیرالهی
0
0
پنجشنبه ۰۴ اسفند ۱۴۰۱
بیمار اورژانسی را با کمال بی ادبی به سایر بیمارستان‌های نیروهای مسلح ارجاع دادند.
ناشناس
0
0
شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۲
چه تخریب مسخره ای و چه تبلیغ مسخره تری ! هرکی این متنو نوشته کاملا اماتور بوده .
بیمارستان بقیه الله جزو مجهزترین و بهترین بیمارستانهاست چون اکثر مسئولین برای درمان میرن اونجا و کلا بیمارستانهای نظامی سرویس دهی خوبی دارن . این بیماری که ازش نام برده مثل همون منبع موثق اینترنشناله که هیچ وقت هیچکس نفهمید وجود خارجی داره یا نه وگرنه کدوم ادم عاقلی باور میکنه توی محیط استریل بیمارستان اونم با اونهمه مریض تنفسی برای ضد عفونی کردن محیط اسپند دود کنن و با اونهمه واگیر و استفراغ و کثیفی رو تختی ها رو عوض نکنن ؟؟!!! کم دروغ بگید و انقدر همه رو مثل خودتون نفهم تصور نکنید .
ناشناس
1
0
شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۲
جرات انتشار ندارید بدبختا . نظر بحق رو منتشر نمیکنید چون رسوا میشید . چون ذاتا دروغگو بدنیا اومدید . خبانت و درغگویی تو خونتون مثل موادی که تزریق میکنید جاریه .
دکتر جعفری
0
0
دوشنبه ۲۰ فروردين ۱۴۰۳
با سلام - در تاریخ 27 اسفند 1402 ساعت 8.30 صبح با هماهنگی قبلی و دستور پزشک جراح برای عمل جراحی یک توده در گردن به صورت ناشتا 12 ساعته در بیمارستان پذیرش و به ایستگاه پرستاری دی کلینیک اعزام شدم. در ابتدا با دیدن روکش تخت های پر از لک خون و پتوهای بسیار کثیف متعجب شدم. طبق قرار قبلی پزشک مربوطه (آقای دکتر مطلبی) مقرر شده بود ساعت 9 صبح مراجعه و جراحی مرا که یک عمل ساده توده چربی بوده انجام دهند. متاسفانه بی نظمی بسیار زیادی در ایستگاه پرستاری دی کلینیک مشاهده می شد . به جای اینکه پرستار اقدام به خون گیری برای ارسال به آزمایشگاه نماید یک کمک بهیار با لباس و روپوش کثیف خونگیری را به سختی و عذاب بیمار انجام داده و پرستار شیفت در یک تخت در حال استراحت و چرت بوده است. ساعت 9 صبح گفتند دکتر برای عمل در اتاق عمل حاضر هستند. اما انتظار برای عمل ادامه داشت و خبری از عمل نبود. مکررا" به کمک بهیار و پرستار در حال استراحت تذکر می دادم که به اطلاع رسانده ید که بیمار در حال انتظار برای جراحی آماده است و آنها با بی تفاوتی زیادی می گفتند اس ام اس برای دکتر می رود و به وقت مقتضی صدا می کنند. اما ساعت ها سپری می شد و خبری از عمل نبود . ساعت 15 با اعتراض شدید من ، پرستار بی خیال حاضر شد با اتاق عمل تماس بگیرد و در کمال ناباوری اطلاع دادند دکتر چند ساعت قبل به دلیل نبود لیست بیماری برای عمل، بیمارستان را ترک کرده ند.!!!!! پرستار بی خیال گفتند بروید و یک روز دیگر برای عمل هماهنگ کنید !! با اعتراض شدید من و تقاضای ملاقات با یک فرد مسئول، پرستار با تلفن همراه پزشک مربوطه تماس و دکتر پس از گذشت ساعتی به بیمارستان مجددا" مراجعه و عنوان داشتند در لیست عمل نام من قرار نداشته و به همین دلیل ایشان رفته ند. دربیمارستان به اصطلاح فوق تخصصی بقیه الله که عمل جراحی سرپایی توده ساده را که طی هماهنگی قبلی با پزشک بین 5 تا 8 میلیون قرار بود جراحی می شد با مبلغ در حدود 12 میلیون که از بهترین و تمیز ترین بیمارستان های دیگر شهر نیز این مبلغ بیشتر بوده است با بدترین کیفیت ممکن که در حد بیمارستانهای دولتی درجه چندم و بابی نظمی و ناهماهنگی انجام گردید. اینکه در یک بیمارستان فوق تخصصی تنها اکتفا به سیستم پیامکی برای لیست جراحی انجام می گیرد و خدمت رسانی به بیمار با این سطح از کثیفی ملحفه و روکش های تخت های بیمارستان تعجب برانگیز و نتیجه عدم نظارت و سوء مدیریت در بیمارستان است. نکته جالب دیگر اینکه در اثنای انتظار 7 ساعته برای اعزام به اتاق عمل ، چند جوان برای کالیبرسیون دستگاههای ایستگاه پرستاری نیز حاضر شدند و با دستگاه مرجع مشخص شد برخی مانیتورها فشار خون را با اختلاف 4 تا 5 درجه از دستگاه مرجع نشان می دهند اما با مشورت با هم تصمیم گرفتند برچسب سالم بودن دستگاه را نصب و با شوخی و کرکر خنده تشریف ببرند. !!!
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

تصویری به یاد ماندنی از بهروز وثوقی و جمشید مشایخی در قیصر

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

عکس جنجالی مسعود پزشکیان در کنار مولوی عبدالحمید

عکس زیرخاکی ۵۰ ساله از منوچهر وثوق، فردین، بهمن مفید و ایرج قادری

عکس/ نمایی خاص از بهمن مفید و سعید راد در سال ۱۳۵۴

عکس/ نمایندگانی که به حضور ظریف در دولت رای موافق دادند

عکس/ قدیمی‌ترین تاس کشف شده در جهان متعلق به ایران

عکس/ زیبایی حیرت انگیز پاییز در کلیبر آذربایجان شرقی

عکس/ بازار فرش هزار رنگ و دیدنی شهر تبریز

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

دلیل سفر کوتاه پزشکیان به سیستان‌وبلوچستان چه بود؟

توضیحات وزیر صمت درباره افزایش قیمت خودرو

همتی: دولت مصمم به اجرای اصلاحات اساسی است

عکس/ استوری آناهیتا همتی درباره آلودگی هوای تهران

واکنش خطیب نماز جمعه تهران به قطعنامه سازمان ملل

عکس/ قاب ویژه معاون خانم پزشکیان در تایلند

کدام کشورها نتانیاهو را دستگیر می‌کنند؟

عکس/ ایران خودرو افزایش قیمت‌ها را اعمال کرد

عکس/ داریوش فروهر در دفتر امام ۴۵ سال پیش

ادعای عجیب سعید جلیلی علیه بیژن زنگنه و دولت پزشکیان

پزشکیان: از روزی که آمدم هر روز بر طبل جنگ می‌کوبند

سیگنال مثبت دولت پزشکیان به برگزاری اعتراضات سیاسی/اصل ۲۷ قانون اساسی در دولت چهاردهم به شکل متفاوت اجرایی می‌شود؟

تورم ماهانه خانوار ایرانی چقدر شد؟

فیلم/ پزشکیان: در آموزش ما عدالت نداریم

سیستان و بلوچستان ارزان ترین استان کشور

آخرین عکس از چارلی چاپلین ۲ ماه قبل مرگش

اینفوگرافی/ محبوب‌ترین برند‌های موبایل در جهان

واردات دوباره گوشت قرمز تنظیم بازاری از افریقا

بی‌محلی دلار آزاد به افزایش نرخ نیما

واکنش فوری وزیر کار به حذف یارانه‌ها

مشترکان پر مصرف گاز نقره داغ می‌شوند

بهای نفت در بازار جهانی افزایشی شد

خاموشی‌های بخش خانگی کمتر خواهد شد

طلا باز هم اوج گرفت

اعلام زمان تحویل واحد‌های نهضت ملی مسکن

فیلم/ سرلشکر سلامی: مطمئن باشید از اسرائیل انتقام می‌گیرم

تصویری وحشتناک از برخورد موتورسوار با عابرپیاده!

با ۲۰ هزار میلیارد تومان کاسبی فیلترینگ چه کارهایی می‌توان کرد؟/ کاسبان فیلترینگ؛ تراژدی میلیاردی در سایه سیاست‌های محدودکننده!

واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ماجرای دختر علوم و تحقیقات

واکنش بایدن به حکم بازداشت نتانیاهو

عکس/ حرکت زیبای رسول خادم به مناسبت روز مرد

بیانیه ایران درباره قطعنامه شورای حکام

عکس / ابعادِ دم هواپیمای لجستیک سی۵

عکسی متفاوت از مسعود پزشکیان در سیستان و بلوچستان

عکس/ استوری سیدحسین حسینی برای امیر قلعه‌نویی

عکس/ آرامگاه شیخ صفی الدین اردبیلی

فیلم/ جشن تولد امیر قلعه نویی در کنار پسرش

فیلم/ حضور پزشکیان در گردهمایی سراسری مسئولین بسیج دانشجویی

آزمایش HIV محرمانه و رایگان است

عکس/ عیدی و پاداش کارگران ۳۰ سال پیش

چرا علیرضا بیرانوند افت کرد؟

کدام کشورها به قطعنامه علیه ایران رأی مثبت دادند؟

واکنش سازمان ملل به حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت

احتمال نیمکت نشینی علیرضا بیرانوند

عکس/ استوری مسعود ریگی برای هواداران پرسپولیس

فیلم/ برف روبی در گردنه عسل‌کشان کوهرنگ

قیمت بیت کوین ترمز برید

پیش بینی قیمت خودرو در هفته ابتدایی آذر

عکس/ قیمت خودرو‌های وارداتی ۱۰ سال پیش

اینفوگرافی/ چند سال باید کار کنیم تا خانه دار شویم؟