تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۷

3 فوتی و یک مجروح در اثر واژگونی تانکر حامل مواد شیمیایی

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: بی احتیاطی راننده تانکر حامل مواد شیمیایی در محور بروجن به لردگان سه فوتی و یک مجروح به همراه داشت.
واژگونی اتوبوس
اقتصاد24 - شهرام ندیمی با اعلام این خبر، اظهار کرد: این حادثه ساعت چهار صبح امروز در گردنه مروارید واقع در محور بروجن به لردگان رخ داد.

وی افزود: یک دستگاه تانکر حامل مواد شیمیایی به دلیل سرعت بالا و ناتوانی راننده در کنترل خودرو، منحرف و سپس واژگون شد.

ندیمی گفت: این تانکر پس از واژگونی و ورود به باند مخالف با یک دستگاه خودروی سواری پژو برخورد و پس از آتش گرفتن خودروی پژو، 3 سرنشین این خودرو جان باختند و راننده تانکر نیز مجروح شد.

وی خاطرنشان کرد: عوامل راهداری و پلیس راه استان در صحنه حاضر و به بررسی کارشناسی حادثه و پاکسازی و بازگشایی محور پرداختند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار