تاریخ انتشار: ۱۴:۰۱ - ۱۲ آذر ۱۳۹۷

هفتمین معاون بازنشسته از وزارت صنعت رفت

وزیر صنعت، معدن و تجارت در حکمی «عباس تابش» را به سمت معاون وزیر، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان منصوب کرد.
اقتصاد24 -«سید محمود نوابی» مدیر عامل سابق این سازمان از مشمولان قانون منع بکارگیری بازنشستگان بود و طبق قانون باید پست خود را ترک می کرد.
بر اساس اعلام روز دوشنبه وزارت صنعت، معدن و تجارت، «رضا رحمانی» در حکم انتصاب تابش از وی خواسته است با بهره‌گیری از توان فکری و مدیریتی مدیران و کارشناسان سازمان و تشکل‌های مردم نهاد تخصصی، نسبت به برنامه‌ ریزی و نظارت صحیح و اصولی در زمینه حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، نظارت و کنترل قیمت کالا و خدمات، انجام فعالیت‌های کارشناسی و نظارت اثربخش بر بازار، همسو و هماهنگ با برنامه‌های اجرایی معاونت بازرگانی داخلی تلاش کند.
به گزارش ایرنا، وزیر صنعت، معدن و تجارت پیش از این با صدور احکامی «عباس قبادی» را به عنوان معاون جدید بازرگانی داخلی، «فرشاد مقیمی» را به عنوان معاون امور صنایع‌ وزارتخانه و «محسن صالحی نیا» را به سمت مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران منصوب کرده بود.
همچنین در دوره جدید شهریار طاهرپور به عنوان سرپرست سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، محمدرضا مودودی به سمت سرپرست سازمان توسعه تجارت ایران، جمشید ملارحمان به عنوان سرپرست سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و سیدصالح سیدزاده برای سرپرستی معاونت امور حقوقی و مجلس وزارتخانه منصوب شده اند.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار