اقتصاد۲۴ - اله مراد عفیفی پور با ارایه گزارشی از عملکرد یک ماهه بندر شهید رجایی در سال ۹۹ که بنام "جهش تولید" نامگذاری شده، اظهار داشت: طی فروردین ماه امسال، در مجموع سه میلیون و ۹۱۹ هزار و ۵۲۷ تن کالای نفتی و غیر نفتی در این بندر تخلیه و بارگیری شده است.
عفیفی پور افزود: سهم عمده عملیات صورت گرفته با رقم یک میلیون و ۸۵۹ هزار و ۲۰۳ تن، مربوط به کالاهای غیر نفتی و دو میلیون و ۶۰ هزار و ۳۲۴ تن به فرآوردههای نفتی اختصاص دارد.
صادرات ۹۵۰ هزار تن کالای غیرنفتی
وی حجم صادرات غیرنفتی در بزرگترین بندر تجاری ایران را ۹۵۰ هزار و ۳۱۶ تن عنوان کرد.
واردات کالاهای غیر نفتی ۸ درصد کاهش یافت
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی حجم واردات غیرنفتی طی فروردین ماه از طریق بزرگترین بندر تجاری کشور را ۵۸۰ هزار و ۶۱ تن اعلام کرد و افزود: این رقم در همسنجی با مدت مشابه سال گذشته کاهش ۸.۳ درصدی داشته است.
عفیفی پور از ترانزیت ۸۷ هزار و ۷۳۹ تن کالای غیرنفتی و ترانشیپ ۲۱۳ هزار و ۷۴۵ تن از اینگونه کالاها طی نخستین ماه فصل بهار سال جاری خبر داد.
بیشتربخوانید: توسعه حمل و نقل چند وجهی راهبرد مهم بندر شهید رجایی در سال جهش تولید
صادرات ۶۷۰ هزار تن فرآورده نفتیوی در بخش دیگری از گزارش عملکرد یکماهه منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی گفت: طی این مدت، ۶۷۶ هزار و ۷۱۸ تن فرآورده نفتی به خارج از کشور صادر شده است.
وی اضافه کرد: همچنین طی این مدت، یک میلیون و ۳۸۲ هزار و ۸۰۵ تن فرآورده نفتی در قالب رویه کابوتاژ (حمل و نقل ساحلی) جابجا شده است.
تخلیه و بارگیری ۱۱۴ هزار TEU کانتینرمدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از تخلیه و بارگیری ۱۱۴ هزار و ۸۸۰ TEU کانتینر در بزرگترین بندر کانتینری کشور خبر داد.
عفیفی پور اضافه کرد: حجم عملیات صورت گرفته طی این مدت به ترتیب شامل ۱۰۶ هزار و ۳۹۴ TEU کانتینر پر و ۸ هزار و ۴۸۶ TEU کانتنیر خالی بوده است.
پهلوگیری ۲۶۴ فروند شناور در دروازه طلایی اقتصاد ایران
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان و مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی در پایان گفت: از مجموع ۲۶۴ فروند شناوری که طی فروردین ماه به این بندر تردد داشته است، ۲۱۳ فروند، بالای هزار تن و ۵۱ فروند نیز زیر هزار تن وزن داشته است.