اقتصاد۲۴ - فرج طهماسبی گفت: وجود درختان با ویژگیهای خاص ظاهری در سطح جزیره، احساس خوب، آرامش ماندگاری در ذهن مردم ایجاد میکند و تأثیر مستقیمی بر کیفیت زندگی و بهبود فضای زیستی شهری دارد، این مدیریت برنامه ریزی در خصوص کاشت درختان و افزایش تنوع گونههای گیاهی جزیره را مورد توجه قرار داده است.
وی افزود: با توجه به اینکه درختان گلدار همچون مشعل جنگل، یاس درختی، گل کاغذی، تیویتیا، ختمی درختی، ابریشم و ... از جمله مهمترین درختانی هستند که در گذشته و حال در توسعه فضای سبز شهری استفاده شده، تلاش ما بر افزایش تنوع گونههای گیاهی سازگار با آب و هوای جزیره همچنان ادامه دارد.
بیشتربخوانید: منطقه آزاد قشم چشم انتظار سه هزار بچه لاکپشت پوزه عقابی
طهماسبی اظهار کرد: بهره گیری از اصول و فنون و بکار بستن دید تخصصی در حوزه فضای سبز در سالهای اخیر در جزیره افزایش یافته و درختان نقش مهمی را در جذاب نمودن و غنیتر کردن تجربههای شهروندان و مسافرین از یک مکان و فضای شهری ایفا میکنند.
مدیر امور شهری و روستایی سازمان منطقه آزاد قشم گفت: معیارهای زیست محیطی، عملکردی و زیبایی شناسی درختان، شکل تاج، نحوه رشد ریشه، هزینههای مربوط به حفظ و نگهداری از جمله سازگاری، مقاومت در برابر آفات و بیماریها و تنشهای محیطی تأثیر بسیار مهمی در نحوه انتخاب درخت دارد.
وی گفت: این موارد همواره مورد توجه کارشناسان فضای سبز بوده و بر این اساس ۷ گونه موفق از جمله پلومریا، جاتروفا، سرانتیس، تاکاما، کوردیا، چوب پنبه و خرزهره با جانماییهای مناسب در حال تکثیر و افزایش سطح زیر کاشت در معابر، بلوارها و پارکهای سطح جزیره میباشند که با رشد این درختان در آینده شاهد تغییر کلی فضای سبز جزیره خواهیم بود.