اقتصاد۲۴- در یکی، دو دهه اخیر هر فردی که به کرسیهای مسئولیت میرسد اولین انتظاری که از او میرود بهبود شرایط اقتصادی کشور است. حال کمتر از ۲۰ روز دیگر تا شروع مجلس یازدهم باقی مانده است و مردم منتظرند تا ببینند آیا مجلس یازدهم توانایی بهبود شرایط اقتصادی را دارد یا خیر؟
در همین رابطه محمدرضا احمدی، منتخب مردم رشت در مجلس یازدهم در گفتوگو با اقتصاد۲۴ گفت: ما باید در مورد مشکلات و موضوعات کشور، اولویتبندی داشته باشیم. اولین اولویت ما در مجلس یازدهم، معیشت مردم است که در پساکرونا مشکلات بسیاری خواهند داشت. مقام معظم رهبری هم فرمودند رزمایش گسترده برای مواسات و همدلی باید شکل بگیرد. با شرایط فعلی که شاید دولت نتواند خیلی به مردم کمک کند، مواسات مدنظر رهبری در همدلی و کمک به نیازمندان بیشتر آشکار میشود، همانطور که کمک مردم به یکدیگر در ابتدای بحران کرونا برای کنترل و پیشگیری آن بسیار موثر بود.
بیشتر بخوانید: بانکها بنگاهداری را تعطیل و به واحدهای تولیدی کمک کنند
وی افزود: برای مبارزه و مهار مشکلات اقتصادی در دوران پساکرونا ما ناگزیریم در بخشهای صنعت، اقتصاد و معیشت مردم بیشتر تلاش کنیم. در حوزه کارآفرینی بعضی از شرکتها و کارخانهها قوی هستند و ما موظف هستیم به آنها کمک کنیم تا این بنگاهها تضعیف نشوند تا اشتغال بیشتری برای آنهایی که بیکار شدهاند ایجاد کنند. بعضی از شرکتها نیمهجان و در شرف از بین رفتن هستند که باید به آنها با تنفس مالیاتی و تنفس تامین اجتماعی و موارد مشابه این، کمک کنیم تا بتوانند روی پای خود بمانند تا نه تنها ورشکست نشوند، بلکه بهسمت قویتر شدن حرکت کنند.
احمدی تصریح کرد: برخی از سرمایهگذاران و تولیدکنندههای صنعتی ورشکسته شدهاند که باید افراد ذیصلاح مشکلات آنها را بررسی کنند تا اگر نیاز به نقدینگی دارند با کمک به آنها مشکلات را از سر راهشان بردارند. اگر برای کمک به سرمایهگذاران و احیای تولید، نیاز به وضع قوانین دیگری باشد حتماً در مجلس به آن میپردازیم تا شرکتهای ورشکسته نجات یابند. یکسری از شرکتها هم به دلیل نداشتن تخصص لازم در اداره مجموعه خود، ورشکست شدند برخی دیگر به دلایل مختلف از بانکها و موسسات مالی وام گرفتهاند، اما این تسهیلات را در مسیر دیگری استفاده کردهاند که باید این تسهیلات به ریل اصلی خود برگردانده شوند.
منتخب مردم رشت در مجلس یازدهم اظهار داشت: متاسفانه بسیاری از سرمایهها و نقدینگیهای ما در مسیر اصلی خود حرکت نمیکند که باید به آن نظم و نسق داد تا به تبع این کار، مردم مقداری از این بلاتکلیفی نجات یابند.
این چهره اصولگرای مجلس یازدهم عنوان کرد: بسیاری از علما و اقتصاددانان ما چندین سال است در مورد سودهای بانکی و شرعی نبودن آن به نوعی اعتراض کردهاند. ما باید از همه نخبگان و اقتصاددانان بخواهیم تا پای کار بیایند تا از آنها بهرهمند شویم. اگر نظر کارشناسان زبده مورد توجه قرار بگیرد میتوانیم در جهت بهتر شدن اقتصاد کشور حرکت کنیم نه اینکه از یک طرف به تولیدکننده وام دهیم و از سوی دیگر به حدی سود بگیریم تا او را به نقطه ورشکستگی برسانیم. این ساختار باید عوض شود تا سرمایهگذار با اطمینان به تولید و اشتغالزایی وارد شود. حمایت از کارگر و کارفرما باید در روند صحیح قرار بگیرد تا ضمن برطرف کردن مشکلات دو طرف، شاهد حضور همدلانه آنها در کنار یکدیگر باشیم.
احمدی در پایان خاطرنشان: در این دوره مجلس بحث اصولگرا و اصلاحطلب مطرح نیست، بلکه کمک به مردم به عنوان جبهه انقلاب و نیرویهای انقلابی که هم و غمشان انقلاب است نه چپ و راست، هدف نمایندگان خواهد بود. انشاالله بتوانیم پاسخگوی رای امیدوارانه مردم باشیم و یک مجلس کارآمد را شکل دهیم. مردم هم تحمل کشمکش بین دولت و مجلس را ندارند. به امید خدا قوه مقننه و مجریه با هم تعامل خواهند داشت، اما نه به این صورت که چشمان خود را بر اعمال نامبارک دولتمردان ببندیم و بدون شک به نفع مردم کار خواهیم کرد، چراکه مقام معظم رهبری میگویند مجلس ریلگذار دولت است.