تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹

زنگنه:کرونا تولید نفت را متوقف نکرد

وزیر نفت مهمترین اقدامات وزارت نفت برای مقابله با ویروس کرونا را تشریح کرد و گفت: وزارت نفت همزمان با شیوع این ویروس تلاش‌های مصرانه‌ای را برای متوقف نکردن تولید در صنعت نفت با حفظ سلامت کارکنان در دستور کار قرار داده است.
تولید نفت
 
اقتصاد۲۴- به گزارش وزارت نفت، بیژن زنگنه امروز (سه‌شنبه) با همراهی معاونان خود و در نشست با اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری با اشاره به اینکه اقدام‌های وزارت نفت برای گذر از شیوع ویروس کرونا با اولویت مناطق استقرار تأسیسات حیاتی صنعت نفت در چهار بخش پیشگیری، آمادگی، مقابله و بازگشت به شرایط عادی انجام شد.

وی افزود: آموزش، انضباط، اجرای دقیق و سختگیرانه دستورالعمل‌های ابلاغی، لغو تعویض شیفت اتباع خارجی شناورها، ممانعت از حضور کارکنان مناطق پرریسک به عسلویه و سکو‌ها و جزایر نفتی، تب‌سنجی کارکنان، برگزاری نشست‌ها به صورت ویدئوکنفرانس، مرخص کردن کارکنان پیمانکاران طرح‌های توسعه‌ای طرف قرارداد با شرکت نفت و گاز پارس از ۲۰ اسفند تا ۲۲ فروردین، تأخیر اجرای همه طرح‌های دریایی از جمله اقدام‌های پیشگیرانه با این ویروس بود.

زنگنه از تجهیز نقاهتگاه ۱۰۰ تختخوابی اهواز، تحویل ۲۰ دستگاه ونتیلاتور، تولید محصولات ضدعفونی‌کننده دست و آب‌ژاول، ارسال رایگان مواد پلیمری به‌عنوان برخی از فعالیت‌های صنعت نفت در حوزه مسئولیت اجتماعی برای مقابله با این ویروس نام برد و گفت: تداوم تولید نفت در همه سکو‌ها و مناطق عملیاتی در نتیجه این اقدام‌ها محقق شده است.
 

بیشتر بخوانید: عربستان قیمت نفت خود را افزایش داد

وزیر نفت با بیان اینکه هم‌اکنون همه فعالیت‌های طرح‌های صنعت نفت از جمله ازسرگیری تعمیرات اساسی فاز‌های پارس جنوبی و ادامه فعالیت‌های فاز ۱۳، ۱۴، ۲۱ تا ۲۴ با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ازسرگرفته شده است، افزود: از همه کارکنان و گروه درمان، مدیران و کارگران برای پیشبرد اهداف صنعت نفت در این شرایط تشکر و قدردانی می‌کنم.

زنگنه در ادامه این نشست از کاهش شدید قیمت جهانی نفت‌خام و فرآورده‌های نفتی در پی افت تقاضای جهانی، افت سوددهی پالایشگاه‌ها در پی کاهش تقاضای نفت‌خام و فرآورده‌ها، افت شدید قیمت محصولات پتروشیمی و تقاضای داخلی و جهانی برای محصولات آنها، افزایش ذخیره‌سازی‌های نفت‌خام و فرآورده‌ها در ایران و جهان به‌عنوان آثار شیوع ویروس کرونا بر اقتصاد نام برد و گفت: ذخیره‌سازی بنزین در ایران هم‌اکنون به بی‌سابقه‌ترین رقم تاریخی رسیده است.

وی ادامه داد: تعلیق موقت برخی طرح‌های بالادستی و پایین دستی صنعت نفت به‌ویژه منطقه عمومی پارس، کاهش ۴۰ درصدی دریافت خوراک صنایع پایین‌دستی پتروشیمی نسبت به پارسال، تعطیلی بیشتر بخش‌های تولید قیر و کاهش فروش فرآورده‌های نفتی از دیگر آثار شیوع‌ویروس کروناست.

وزیر نفت با بیان اینکه تحلیل ما این است که اشتغال‌هایی که در صنعت نفت دچار مشکل شده‌اند احیا می‌شوند و ضمن ابراز خرسندی از اینکه این مشاغل از چرخه اشتغال کشور حذف نخواهند شد، تصریح کرد: فعال کردن سریع صندوق پژوهش و فناوری نفت، اجرای طرح تضمین خرید کالا‌های مورد نیاز صنعت نفت، آغاز عملیات اجرایی طرح فراگیر پالایشی سیراف، اجرای طرح‌های بهینه‌سازی مصرف گاز و تکمیل طرح سی‌ان‌جی سوزکردن خودرو‌های عمومی و آغاز طرح سی‌ان‌جی‌سوزکردن خودرو‌های شخصی، ادامه اجرای طرح جدید نگهداشت تولید از میدان‌های نفتی خشکی و دریا، تداوم اجرای طرح‌های توسعه پارس جنوبی و غرب کارون، تسریع در اجرای طرح‌های جهش دوم صنعت پتروشیمی، ادامه طرح گازرسانی به ۲۵۰۰ روستا در سال ۱۳۹۹، راه‌اندازی پارک علم‌وفناوری صنعت نفت در منطقه ری، تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری صنایع پیشران و پایین‌دستی پتروشیمی و توسعه دانش فنی و حمایت مالی برای سرمایه‌گذاری در این طرح‌ها از جمله پیشنهاد‌ها و اقدام‌های وزارت نفت برای کاهش آثار ویروس کرونا بر صنعت نفت است.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ بازگشایی سفارت آمریکا در دمشق

موج دوم طوفان نقل‌وانتقالاتی پرسپولیس

چهار میلیون تومان هزینه یک شب کنسرت برای خانواده ۳ نفره

عکس/ ملک حسین در کنار همسر دوم اش ۶۴ سال پیش با استایل اروپایی

دلار آماده خیز برای عقب‌نشینی شد

مهاجم مدنظر کارتال استقلالی‌ها را شوکه کرد

عکس/ شکل و شمایل سوفیا لورن در ۸۷ سالگی با عینک و اکسسوری‌های لاکچری

بررسی وضعیت بازار بورس ایران در هفته اول خرداد ۱۴۰۴ + اینفوگرافی

عکس/ حسینی بازجوی مخوف ساواک ۵۴ سال پیش با چهره عجیب

عکس/ قیمت باورنکردنی اجاره خانه ۸۵ سال پیش حوالی کالج آمریکایی

ترکیب احتمالی استقلال مقابل ملوان در فینال جام حذفی

پرداخت وام ودیعه به ۹۵۶ هزار مستاجر طی ۴ سال اخیر

ساعت بازی استقلال - ملوان در فینال جام حذفی

عکس تیمی نفرات استقلال در آستانه فینال حیثیتی

عکس/ ژست نظامی محمدرضا پهلوی ۸۷ سال پیش در کنار برادر زن اش فاروق

عکس/ دختر ناصرالدین شاه ۱۲۰ سال پیش در میان خانواده شوهرش با پوشش خاص

خبر مهم از پرداخت فوق‌العاده خاص برای کارکنان دولت

عکس/ مزرعه خشخاش ۱۳۴ سال پیش در جاده اصفهان به یزد

قطعات کدام خودرو‌ها به‌صورت غیرقانونی کپی می‌شوند؟

فیلم/ همخوانی ۸ هزار نفره در کنسرت علیرضا قربانی در استادیوم آزادی

عکس/ منظره شگفت انگیز از عسلویه نگین درخشان جنوب

عکس/ حضور سعید جلیلی و لاریجانی در جلسه بررسی لایحه CFT

واکنش عجیب نورنیوز به ادعا درباره توافق ایران و آمریکا

عکس/ ادعای یک خبرنگار دیپلماتیک درباره توافق ایران و آمریکا

فیلم/ کشف محموله قاچاق حیوانات شامل ۲۵ گونه جانوری

آزادی ۲ تبعه ایرانی از زندان‌های عربستان

فیلم/ مراسم تشییع پیکر قاضی احسان باقری

رویای ۳۰ میلیارد دلاری پزشکیان برای مراوده تجاری با عمان در سایه تحریم‌ها/ نگاهی به روابط سیاسی و اقتصادی تهران و مسقط

عکس/ جمعی از مشروطه خواهان ۱۲۴ سال پیش در خانه اعیانی در رشت

ناترازی برق در حد ۲۴ نیروگاه اتمی بوشهر

قیمت طلای جهانی نزولی شد

اختلافات ترامپ و نتانیاهو جنبه سرگرمی دارد

زمان واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیک مشخص شد؟

خطر خاموشی گسترده شبکه سراسری برق

عکس/ هزینه موتور برق از ۳۰ میلیون تا ۸ میلیارد تومان

صنایع حاضرند برق را با قیمت جهانی وارد کنند

فیلم/ تیراندازی به سمت مردم در تویسرکان

آوار سنگین بحران آب و خشکسالی بر سر ایران

آمار تکان دهنده بازماندگان از تحصیل/ اولویت ادامه تحصیل با پسران و کودک همسری از علل ترک تحصیل دختران

اینفوگرافی/ کدام استان‌ها زنان شاغل بیشتری دارند؟

فیلم/ واکنش عراقچی به جنجال غلامرضا قاسمیان در عربستان

عکس/ استقبال از قاسمیان در فرودگاه امام خمینی با حلقه گل

عکس/ اولین پیام قاسمیان در صفحه اجتماعی خودش

اعلام زمان توافق ایران و آمریکا توسط سی‌ان‌ان

جریمه ورود به طرح ترافیک امسال چقدر است؟

پشت پرده حضور پزشکان و پرستاران افغانستانی در ایران؛ آیا به جای اروپا به ایران می‌آیند؟

پشت پرده جدال سازمان غذا و دارو و پلتفرم‌ها

خطری جدی در کمین مسکن

نرخ بیکاری ۱۴۰۳ اعلام شد/ جوانان ناکام اصلی بازار کار

بلوای جدید تندرو‌ها در میانه مذاکرات ایران و آمریکا/ چرا حاشیه سازی روحانی تندرو در عربستان مشکوک است؟