تاریخ انتشار: ۲۲:۵۱ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
سرپرست وزارت صمت:

داخلی‌سازی ملاک اعطای تسهیلات به صنعتگران می‌شود

سرپرست وزارت صمت تقویت و تعمیق ساخت داخل را یکی از راهبرد‌های اصلی این وزارتخانه دانست و گفت: با توجه به این اولویت، داخلی‌سازی ملاک اعطای تسهیلات به صنعتگران خواهد شد.
داخلی‌سازی
 
اقتصاد۲۴- «حسین مدرس خیابانی» در جلسه پیگیری نهضت داخلی‌سازی با تشریح راهبرد‌های چهارگانه وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه «جهش تولید»، «تعمیق و تقویت ساخت داخلی»، «توسعه صادرات و کنترل واردات» و «مدیریت و تنظیم بازار» با تاکید بر اینکه صندوق حمایت از ساخت داخل در وزارت صنعت، معدن و تجارت ایجاد می‌شود. گفت: رویکرد اصلی وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه تولید، توجه حداکثری به توان سازندگان داخلی و عمق‌بخشی به ساخت داخلی قطعات است، به نحوی که هر قطعه‌ای که قابلیت تولید در داخل بنگاه‌های تولیدی ایران را داشته باشد، اجازه واردات نخواهد داشت.

وی افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت مجموعه‌ای از حمایت‌ها را برای تقویت و تعمیق ساخت داخلی قطعات در نظر گرفته است که بر اساس آن، علاوه بر راه‌اندازی میز‌های داخلی‌سازی در صنایع مختلف، تلاش شده تا بانک اطلاعاتی از سازندگان داخلی قطعات ایجاد شده تا بتوان فهرست تولیدکنندگان داخلی را برای همکاری با متقاضیان در صنایع مختلف، تبادل کرد.

مدرس خیابانی تصریح کرد: در عین حال، صندوق حمایت از ساخت داخل نیز به زودی در وزارت صنعت، معدن و تجارت ایجاد می‌شود که بر مبنای آن، هرگونه تسهیلاتی که قرار است در قالب حمایت از صنایع به بخش‌های مختلف صنعتی ارایه شود، منوط به داخلی‌سازی است.
 

بیشتر بخوانید: معمای داخلی‌سازی در صنعت خودرو/ تامین نقدینگی نیاز اول صنعت قطعه‌سازی

وی برگزاری میز‌های ساخت داخل در ۳۱ استان کشور را یکی از دستورکار‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت عنوان و خاطرنشان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند در قالب این میز‌های داخلی‌سازی، نقش‌آفرینی کرده و بخشی از طرح‌های خود را متناسب با نیاز صنایع مختلف، تجاری‌سازی کنند.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: برنامه ساخت داخل و عملکرد مرتبط با اهداف آن، به صورت هفتگی از سوی معاونت امور صنایع وزارت صنعت مورد پیگیری واقع می‌شود و بر این اساس به تناسب نیازی که صنایع مختلف کشور دارند، سازندگان داخلی توانمند پای کار آمده و سفارشات ثبت‌شده از سوی متقاضیان در بخش‌های مختلف صنعتی را پاسخ می‌دهند.

وی اظهار داشت: ممنوعیت واردات کالا‌ها و قطعات دارای مشابه داخلی، یکی از دستورکار‌های جدی وزارت صنعت، معدن و تجارت است که بر این اساس، ثبت سفارش تمامی قطعات و اقلام و تجهیزات صنعتی دارای مشابه ساخت داخلی، ممنوع است.

مدرس خیابانی تاکید کرد: شهرک‌های صنعتی نیز موظف شده‌اند تا نمایشگاه‌هایی را برای عرضه مستقیم کالا‌هایی که ساخت داخلی شده‌اند، در تمامی شهرک‌ها و نواحی صنعتی راه‌اندازی کرده و زمینه را برای معرفی و انعقاد قرارداد میان سازندگان و متقاضیان کالا‌ها و قطعات تولید داخلی فراهم آورند.

وی معتقد است که امروز داخلی‌سازی، به اندازه افتتاح طرح‌ها و پروژه‌های بزرگ ملی، برای کشور اهمیت دارد و بر این اساس تمامی دستگاه‌ها و سازمان‌های تابعه وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان دستگاه پشتیبان و نهادهاد‌های عمومی همچون صنایع دفاع، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، بنیاد مستضعفان، قرارگاه خاتم‎الانبیاء و آستان قدس رضوی با توجه به امکاناتی که در اختیار دارند، وارد پروسه داخلی‌سازی قطعات شده و نهضت داخلی‌سازی قطعات را تکمیل می‌کنند.

مدرس خیابانی خواستار افزایش کیفیت قطعات تولیدی از سوی سازندگان داخلی شد و گفت: به موازات حمایت همه‌جانبه و تمام قدی که دولت از ساخت داخلی کالا‌ها و تجهیزات مورد نیاز بخش‌های مختلف صنعتی دارد، از سازندگان داخلی نیز انتظار می‌رود تا با تمام توان، نسبت به افزایش کیفیت اقدام نمایند؛ ضمن اینکه سازمان ملی استاندارد نیز کیفیت قطعات داخلی را پایش می‌کند.
 
منبع: شاتا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ عراقچی خطاب به ترامپ توییت زد

عکس/ قاب عاشقانه عاطفه رضوی و همسرش حسین پاکدل

گزارش بورس امروز چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

فیلم/ توصیه رهبر انقلاب به مجلس درباره بررسی بودجه سالیانه

موشک هایپرسونیک روسیه در عرض ۲۰ دقیقه لندن را نابود می‌کند

عکس/ ابراز پشیمانی و عذرخواهی ایلان ماسک از دونالد ترامپ

عکس/ جشن تولد خصوصی فریبا کوثری برای دوستش

فیلم/ گریه مژده لواسانی در برنامه جناب خان

معرفی نفربر زرهی دوزور بی

وزیر دفاع: تمام پایگاه‌های آمریکا در دسترس ماست

عکس/ قاب زیبا از بازیگران سریال میوه ممنوعه ۱۸ سال پیش

فیلم/ آخرین وضعیت لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت

عکس / ثبت ماه صورتی ژوئن ۲۰۲۵ در آسمان شب

عکس/ زیبایی دختران ماهیگیر جزیره هنگام در خلیج فارس

عکس/ زیبایی نفس‌گیر و حیرت انگیز دشت گل‌های بابونه در اردبیل

کاهش فروش نفت ایران صحت ندارد

مبلغ قرارداد خرید جدید پرسپولیس لو رفت

عکس/ عبور عجیب یک اتوبوس ۶۰ سال پیش از رودخانه‌ای در گیلان

عکس/ بلوار قدیمی بندرانزلی حدود ۷۰ سال پیش و دوره پهلوی

عکس/ رونمایی از گزینه جذاب کارتال برای پرسپولیس

فیلم/ انفجار در اسکله متانول بندر دیر بوشهر

پشت پرده حضور سامان قدوس در پرسپولیس

فیلم/ رهبری: نماینده باید خود را پاسخگو در قبال خدا و قانون بداند

عکس/ تجمع حیرت انگیز مشروطه خواهان ۱۲۰ سال پیش در سبزه میدان رشت

فیلم/ نظر رهبر انقلاب درباره مصادیق همکاری مجلس و دولت

رونمایی از ب ام و سری پنج جدید و جذاب در شیراز + عکس

سود پنهان وام بانکی ۴۵ درصد شد+ سند

بیت کوین نفس‌گیر شد

اعلام مبلغ دیه فوت شدگان انفجار بندر شهید رجایی

زندگی در کنار مرگ؛ چالش‌های بی‌پایان معیشتی غسالان ایرانی/ قشری فراموش‌شده‌ که زندگی را بدون کمترین مزایا می‌گذرانند

افزایش ۲۰ درصدی کرایه‌ها در ساعات شبانه

جدیدترین قیمت آپارتمان‌های کهنسال در تهران خرداد ۱۴۰۴ + جدول

برنج ایرانی یک ساله ۷۰ درصد گران شد+ جدول

ماجرای مرگ مشکوک دختر دانشجو در تهران چه بود؟

دلار افت کرد؛ بازار ارز زیر سایه اخبار

فیلم/ مهدی طارمی در اینتر ماندنی شد

دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم با رهبر انقلاب

قیمت طلا پرواز کرد

پایان درگیری میان دو طایفه افغان در تهران

آمار عجیب از تعداد دانش‌آموزان افغان در مدارس تهران

سگ گردانی در گیلان هم ممنوع شد

فیلم/ درخواست عجیب یک آمر به معروف از کاظم صدیقی

رونمایی از طرح پیش فروش ارز + جزئیات

سکوت تندرو‌ها در برابر فساد پسر و عروس صدیقی

فیلم/ آغاز دیدار نمایندگان مجلس با رهبر انقلاب

واکنش احتمالی ایران به قطعنامه شورای حکام

مجاهد کورکور با اتهام محاربه اعدام شد

عکس/ لحظه استقبال از عراقچی در نروژ

ائتلاف ایرانی – ترکی در برابر کریدور عرب-مد/ آیا ایران با پروژه راه توسعه ترکیه همکاری می‌کند؟

ملاک افزایش حقوق بازنشستگان چیست؟