تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۹

تسلا مدل اس؛ اولین خودروی الکتریکی با ظرفیت پیمایش بیش از ۶۵۰ کیلومتر

تسلا با به‌روزرسانی و انجام برخی تغییرات کوچک در خودروی الکتریکی مدل S، ظرفیت پیمایش آن را به بیش از ۶۵۰ کیلومتر (طبق استاندارد EPA) رساند که دستاورد بسیار مهمی برای این شرکت محسوب می‌شود.
تسلا مدل اس
اقتصاد۲۴-تسلا رسماً به اولین تولیدکننده وسایل نقلیه الکتریکی تبدیل شده است که خودروی برقی با ظرفیت پیمایش ۶۵۰ کیلومتر (۴۰۰ مایل) طبق استاندارد EPA عرضه می‌کند؛ تسلا اعلام کرد که خودرو مدل S اکنون توانایی پیمایش دقیقا ۴۰۲ مایل (۶۴۶ کیلومتر) را با هر شارژ کامل و طبق استاندارد EPA دارد.
بیشتر بخوانید:تسلا و پاناسونیک قرارداد جدیدی منعقد کردند
وقتی لوسید موتورز اولین خودروی الکتریکی خود با نام ایر (Air) را در اواخر سال جاری به بازار عرضه کند، انتظار می‌رود که ظرفیت پیمایش بیشتر از ۶۵۰ کیلومتر را طبق استاندارد EPA داشته باشد. این واقعیت به احتمال زیاد فشار‌ها را بر تسلا افزود تا اطمینان حاصل شود که تسلا مدل اس قبل از تحویل لوسید ایر به مشتریان، ظرفیت پیمایش بیش از ۴۰۰ مایل را به‌نام خود ثبت کند.

از زمان عرضه‌ی تسلا رودستر، این شرکت به‌عنوان پرچم‌دار صنعت خودرو‌های برقی شناخته می‌شود و به‌نظر نمی‌رسد که بخواهد به این زودی افتخار پیشتازی را به سایر شرکت‌ها تسلیم کند. البته رقبایی توانمند مانند لوسید موتورز وجود خواهند داشت، اما تسلا برای رسیدن به موفقیت‌های بیشتر استراحت نمی‌کند. این خودروساز به منظور پیشتاز باقی ماندن، به‌طور مداوم در حال افزایش بازده و بهبود فناوری باتری است.

تسلا امیدوار بود که هرچه سریع‌تر وارد دسته‌بندی ۴۰۰ مایلی EPA شود؛ اما پس از آزمایش تسلا مدل اس توسط این سازمان، آن‌ها به ظرفیت پیمایش ۳۹۱ مایل رسیدند. این امر باعث شد ایلان ماسک EPA را متهم کند که شیوه‌ی تست آن‌ها باعث تخلیه‌ی ۲ درصد باتری قبل از شروع آزمایش می‌شود؛ البته EPA بعداً این ادعا را رد کرد. بااین‌حال، تسلا تسلیم نشد و اکنون به‌نظر می‌رسد که تسلا مدل اس واقعاً دارای ظرفیت پیمایش پیش از ۴۰۰ مایل (۶۴۶ کیلومتر) شده است.

در اینجا نگاهی گذرا به ۶ خودروی الکتریکی دوربرد موجود طبق استاندارد EPA می‌اندازیم:
 
نام محصول مدل ظرفیت پیمایش طبق استاندارد EPA (کیلومتر)
تسلا مدل اس ۲۰۲۰ ۶۴۶ 
تسلا مدل ایکس ۲۰۲۰ ۵۶۴
تسلا مدل 3 دوربرد  ۲۰۲۰ ۵۳۱
تسلا مدل Y  ۲۰۲۰ ۵۰۸
شورولت بولت برقی ۲۰۲۰ ۴۱۶
هیوندای کنا برقی ۲۰۲۰ ۴۱۵


تسلا به همین مناسبت بیانیه‌ای در وب‌سایت خود منتشر کرده است:

آزادی سفر به هر نقطه، مأموریت بسیار مهمی برای تسلا است. از زمان معرفی تسلا مدل اس با ظرفیت پیمایش ۲۶۵ مایلی در سال ۲۰۱۲، ما همچنان به بررسی تمام جنبه‌های طراحی برای ارائه خودرو‌های برقی با طولانی‌ترین شعاع حرکتی و بالاترین کارایی در جاده‌ها پرداختیم. از امروز تمام خودرو‌های تسلا مدل اس Long Range Plus در آمریکای شمالی دارای ظرفیت پیمایش رسمی ۴۰۲ مایل طبق استاندارد EPA هستند که نشان‌دهنده افزایش تقریبا ۲۰ درصدی در مقایسه با تسلا مدل اس S ۱۰۰ D سال ۲۰۱۹ با همان طراحی پکیج باتری است.
تسلا مدل اس
چنین دستاورد مهمی نشانگر علاقه‌ی وافر تسلا به بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف انرژی است و ازطریق چند تغییر مداوم و تحول‌آمیز در سخت‌افزار اصلی و معماری سیستم توسط تیم‌های مهندسی، طراحی و تولید تسلا تحقق می‌یابد. این تغییرات در اوایل سال جاری میلادی و زمانی‌که برای اولین‌بار تولید Model S Long Range Plus را در کارخانه Fremont کالیفرنیا شروع کردیم، وارد فاز اجرایی شد. تمام خودرو‌های تسلا مدل اس Long Range Plus از امتیاز ۴۰۲ مایل بهره می‌برند.

تغییرات جدیدی که باعث دستیابی به این دستاورد شد، عبارت است از:

کاهش چشمگیر وزن

جرم (یا وزن) دشمن شماره یک کارایی و عملکرد به شمار می‌رود و به حداقل رساندن وزن هر قطعه، هدف مداوم تیم‌های طراحی و مهندسی تسلا است. چند درس از طراحی مهندسی و ساخت تسلا مدل ۳ و مدل Y اکنون به مدل S و مدل X منتقل شده است. این امر باعث شده است تا ضمن حفظ لوکس بودن و عملکرد خودرو، زمینه‌های جدیدی برای کاهش وزن فراهم شود. صرفه‌جویی در وزن اضافی همچنین با استانداردسازی تولید صندلی‌های داخلی تسلا و مواد سبک‌وزن مورد استفاده در پکیج‌های باتری و واحد‌های رانش حاصل شده است.

رینگ و لاستیک آیرودینامیکی جدید Tempest

جدیدترین رینگ‌های آیرودینامیکی ۸.۵ اینچی در مقایسه با رینگ‌های قبلی مدل S Long Range، درگ آیرودینامیکی را کاهش می‌دهد و هنگامی با تایر سفارشی جدیدی که به‌طور خاص برای کاهش مقاومت غلتشی طراحی شده است، جفت شود، پیشرفت ۲ درصدی را به ظرفیت پیمایش کلی اضافه می‌کند.

افزایش راندمان واحد رانش

تسلا در واحد رانش القایی AC عقب، پمپ روغن مکانیکی را با پمپ روغن الکتریکی جایگزین کرد که روغنکاری را مستقل از سرعت خودرو برای کاهش اصطکاک بهینه می‌کند. پیشرفت‌های بیشتر در جعبه‌دنده موتور‌های سنکرون آهنربای دائم جلو که با مدل ۳ و مدل Y مشترک هستند، باعث افزایش ۲ درصدی ظرفیت پیمایش خودرو در حین رانندگی در بزرگراه شده‌اند.

بهبود عملکرد سیستم بازیاب انرژی ترمز

جدیدترین ویژگی رانندگی تسلا با نام HOLD، ترمز‌های بازیاب انرژی را با ترمز‌های فیزیکی آمیخته است تا توقف خودرو با شیب ترمزگیری ملایم‌تری ممکن شود. برای اینکه خودرو بدون دردسر متوقف شود، ترمز‌های بازیاب انرژی اکنون با نرخ سرعت کمتری کار می‌کنند و انرژی بیشتری را به باتری می‌فرستند و درعین‌حال تجربه رانندگی منحصر به فردی را ارائه می‌دهند.

ادامه سرمایه‌گذاری روی سوپرشارژ‌ها

آزادی مسافرت در هر نقطه با ظرفیت پیمایش و شارژ امکان‌پذیر است و هم‌اکنون شبکه سوپرشارژر بیش از ۱۷،۰۰۰ شارژر را در سراسر جهان در بر می‌گیرد. تسلا سوپرشارژر V۳ را در سه قاره مستقر کرده است و این امکان کاهش ۵۰ درصدی زمان شارژ را در مقایسه با فناوری V۳ فراهم می‌کند. مالکین خودرو‌های تسلا می‌توانند مسافت‌های باورنکردنی را در سراسر دنیا از اورگلیدز تا ونکوور، مدار قطب شمال در نروژ تا جنوب پرتغال، هنگ کنگ تا هاربین چین طی کرده و در بخشی از هزینه‌های بنزین صرفه‌جویی کنند. به عبارت ساده‌تر، خانواده‌ها زمان کمتری را نسبت به همیشه برای شارژ خودروی الکتریکی خود صرف خواهند کرد.

هر یک از این تغییرات از نظر تأثیرگذاری نسبتا ناچیز هستند؛ اما به لطف توانایی منحصربفرد تسلا برای معرفی آن‌ها در خطوط تولید فعال و در صورتی که همگی آن‌ها با هم ترکیب شوند، دستاورد‌های قابل توجهی در بازده، ظرفیت پیمایش و ارزش کلی را ممکن می‌سازند.
تسلا مدل اس
تسلا مدل اس Long Range Plus اخیرا نیز با کاهش قیمت ۵،۰۰۰ دلاری مواجه شد. کاهش قیمت در ترکیب با پیشرفت‌ها و افزایش بهره‌وری، باعث می‌شود تا مشتریان در هنگام خرید خودروی جدید تسلا، بیش از هر زمان دیگری سود ببرند. این خودرو مانند سایر محصولات تسلا، از به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری بی‌سیم بهره می‌برد که به‌طور مداوم و در طول زمان بهبود می‌یابند.

دستیابی به ظرفیت پیمایش ۴۰۰ مایل دستاورد بسیار عالی برای تسلا به شمار می‌رود؛ به‌خصوص اینکه تسلا برای رسیدن به چنین هدفی، نیازی به استفاده از باتری بزرگتر نداشت و فقط خودروی فعلی را کارآمدتر کرد.
منبع: زومیت
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

خط و نشان سخنگوی سپاه برای اسرائیل

هشدار هواشناسی نسبت به افزایش آلودگی هوای تهران

آتش‌سوزی عمدی در گنبدخانه صفوی امامزاده جزن صالح دامغان

عکس/قیمت عجیب خانه‌های ویلایی در ونک ۶۰ سال قبل

حادثه رانندگی برای استاندار مرکزی

ترفند جدید کلاهبرداری به اسم مامور پست

اینفوگرافی/ نرخ تورم آبان‌ماه به تفکیک دهک‌ها

غروب زیبای خورشید در ساحل خلیج فارس

هزینه حج تمتع سال آینده ۲۱۰ تا ۲۵۰ میلیون

گزارش بورس امروز شنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۳

عکس/ خواننده ماکان بند مهمان نمایش بهاره رهنما

فیلم/ صدور مجوز واردات خودرو برای جانبازان بالای ۵۰ درصد

فرونشست زمین به قم رسید

اینفوگرافی/ کدام رئیس جمهور در آمریکا بیشتر ایران را تحریم کرد؟

بیوگرافی جذاب حامد بهداد؛ از بازیگری تا خوانندگی + عکس

بازگشت ترامپ و دیپلماسی پنهان تروییکای اروپا؛ ۳ کشور عضو برجام به دنبال بازگشت کمپین فشار حداکثری علیه ایران

دریافت هرگونه مبلغ مازاد بر اصل و کارمزد در معاملات فروش ارز در نیما، غیرمجاز است

۵۸ درصد تصادفات شبانه به علت خاموشی معابر است

۱۲ درصد مرگ و میر در ایران ناشی از آلودگی هوا

جزئیات تازه از نحوه قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان

عکس/ ژست خاص فردین، نصرت و ملک مطیعی کنار هم حدود ۵۰ سال پیش

عکس/ بهروز وثوقی و کهنمویی در نمایی از یک فیلم حدود ۵۰ سال پیش

پرداخت پول برای ثبت مهریه اجباری شد

عکس/ خیابان فردوسی در دوران قاجار چگونه بود؟

خبر بد برای استقلال پیش از بازی با پاختاکور

عکس/ ژست عاشقانه زن و شوهر ایرانی عهد قاجار

ارزان‌ترین سواری داخلی؛ ۴۴۵ میلیون + جدول

تصویری از مرداب زیبای بندرانزلی در دوره قاجار

فرماندار بندر انزلی برکنار شد

فیلم/ شدت تخریب زیاد حمله بامدادی اسرائیل به محله البساطه بیروت

کاری که مهدی تارتار با تراکتوری‌ها کرد

عکس/ تفریحات لاکچری مهدی قایدی در کوه‌های آلپ

بند جنجالی در قرارداد اوستون اورونوف با پرسپولیس

فیلم/ ورود سامانۀ بارشیِ جدید به کشور از فرداشب

عکس/ نمایی از بازار شهر رشت در دوران قاجار

عکس/ توییت عجیب لاریجانی درباره برجام جدید

ورود رئیس جمهور به پرونده علیرضا بیرانوند

نفت برنت افزایشی شد

چرا مولدسازی دارایی‌های دولت به بن بست خورده است؟

افزایش ۳۸ درصدی تعرفه برق خانگی از ابتدای پاییز

عکس/مجید اسکندری،کسلر سریال «پایتخت» در ۵۲ سالگی

قیمت حباب سکه بزرگ شد

عکس/ جنیفر لوپز عاشق محافظش شد!

مشخصات پهپاد ایرواستار؛ پهپاد همه فن حریف اسرائیلی

هزینه اجاره خانه کم متراژ از هفت حوض تا تهرانپارس + جدول

عکس/ اولین تصاویر هانیه توسلی بعد از رفع ممنوع‌الکاری

هشدار علی ربیعی درباره بحران نفوذ

ماجرای گروگانگیری ۵۰ هزار دلاری افغان‌ها در تهران

دلار تغییر کانال می‌دهد؟

تلویزیون ایران غوطه‌ور در بحران اعتماد و ناکارآمدی/ ۱۴۰۰ ساعت برنامه روزانه برای کدام مخاطب؟/ کیسه پر صداوسیما از بودجه و دستان خالی در برابر مخاطبان