تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۲۸ تير ۱۳۹۹

زمان پرداخت وام ودیعه مسکن مشخص شد

 معاون وزیر راه وشهرسازی گفت وزارت راه و شهرسازی پرداخت وام ودیعه مسکن را تحت عنوان پروژه اجاره داری حرفه‌ای دنبال می‌کند.
زمان پرداخت وام ودیعه مسکن
اقتصاد۲۴- محمود محمودزاده با بیان اینکه متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن که در دو مرحله گذشته ثبت نام کرده اند امکان ویرایش اطلاعات خود را تا اطلاع ثانوی خواهند داشت، گفت: بسیاری از متقاضیانی در دو مرحله گذشته ثبت نام کرده اند و هم اکنون اطلاعات آن‌ها در سامانه در دست بررسی است.

او ادامه داد: متقاضیان می‌توانند تا زمانی که وزارت راه و شهرسازی اطلاعات آن‌ها را بررسی نکرده و به بانک مسکن جهت بررسی نهایی ارسال نکرده است می‌توانند اطلاعات خود را در صورت مشکل ویرایش کنند.

امکان ویرایش اطلاعات مسکن ملی همچنان ادامه دارد

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه وشهرسازی یاد آور شد: امکان ویرایش اطلاعات ثبت نام کنندگان تا زمانی که اطلاعات متقاضیان تایید نهایی شود وجود دارد و متقاضیان جهت بررسی و یا ویرایش اطلاعات نگران نباشند.

محمود زاده با اشاره به اینکه وزارت راه و شهرسازی برنامه‌ای برای ثبت نام مرحله سوم طرح اقدام ملی مسکن ندارد، گفت: هنوز واجدان شرایط و یا حذف شدگان ثبت نام کنندگان به صورت کامل ساماندهی نشده اند و به جمع بندی نهایی طی دو مرحله گذشته نرسیده ایم.

وی تاکید کرد: وزارت راه وشهرسازی تا اطلاع ثانوی برنامه‌ای برای ثبت نام مرحله سوم ندارد، اما تلاش می‌شود در صورت ساماندهی متقاضیان در دو مرحله گذشته اقدامات لازم در جهت ثبت نام مرحله سوم صورت گیرد.

او با بیان اینکه در مرحله اول ۲۳۲ هزار نفر ثبت نام کرده اند اظهار کرد: مهلت زمانی لازم به متقاضیان جهت اعتراض به تایید نشدن داده شده بود و از این تعداد ۱۳۵ هزار نفر واجد شرایط شناخته شدند همچنین در مرحله دوم ثبت نام طرح اقدام ملی مسکن ۵۴۲ هزار نفر ثبت نام انجام شده بود که از این تعداد ۲۳۸ هزار نفر واجد شرایط بودند.

معاون وزیر راه وشهرسازی یاد آور شد: به دلیل شیوع ویروس کرونا و جلوگیری از تجمع مردم در امکان شلوغ بخشی از ثبت نام در مرحله دوم از از طریق پیامک بود که در بازه زمانی تعیین شده بیش از ۸۱۲ هزار نفر ثبت نام کردند که از این تعداد ۱۰۷ هزار نفر اطلاعات خود را تکمیل کرده و به سامانه جهت بارگذاری اطلاعات مراجعه کردند.

محمود زاده تصریح کرد: از این ۱۰۷ هزار و ۴۳ نفر واجد شرایط بودند.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه وشهرسازی با اشاره به اینکه اتمام پروژه‌های طرح اقدام ملی مسکن منوط به تکمیل آورده متقاضیان و همچنین فعالیت سازندگان و انبوه سازان است افزود: واحد‌های مسکن ملی را دولت نمی‌سازد بلکه با در اختیار گذاشتن اراضی و واحد‌های مسکونی انبوه سازان و سازندگان این واحد‌ها را ساخته و به بهره برداری می‌رسانند.

محمود زاده یاد آور شد: برای تکمیل هر چه سریعتر طرح واحد‌های مسکن ملی باید متقاضیان آورده‌های خود را به موقع واریز کنند و در صورتی که آورده از سوی متقاضیان تکمیل نشود برای اجرای آن با مشکل مواجه می‌شویم و سرعت اجرا را هم کاهش می‌یابد.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه وشهرسازی بیان کرد: یک سال و سه ماه زمان متوسط زمان اجرای طرح اقدام ملی مسکن است که از نظر فنی و اجرایی باید متقاضیان همکاری‌های لازم را در تکمیل آورده انجام دهند.

معاون وزیر راه وشهرسازی به آورده اولیه متقاضیان در جهت اجرای پروژه هم اشاره کرد و گفت: آورده اولیه برای متقاضیانی که واجد شرایط شناخته شده‌اند ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان است و قیمت تمام شده ساخته هر واحد مسکونی دو نیم تا سه میلیون تومان بسته به شرایط منطقه و شهر دارد.

بیشتر بخوانید: راهکار تازه برای خانه دار شدن کارگران

محمود زاده اظهار کرد: از همان ابتدا اعلام کردیم که قیمت تمام شده ساخت واحد‌های مسکونی طرح اقدام ملی مسکن قیمت تمام شده است ممکن است در بسیاری از شهر‌ها با توجه به افزایش قیمت در مصالح ساختمانی قیمت‌ها تغییر کند، اما طبق قراردادی که با متقاضیان منعقد می‌شود مبلغ واحد‌های طرح اقدام ملی بر اساس قیمت تمام شده ساخت است.

محمودزاده درباره آخرین وضعیت ساخت واحد‌های مسکن استیجاری هم گفت: برنامه‌ای با شهرداری‌ها برای ساخت مسکن استیجاری نداریم بلکه هدف ما آن است که بتوانیم طرح اجاره داری حرفه‌ای را در دستور کار خود قرار دهیم.

محمود زاده بیان کرد: اصلاح آیین‌نامه اجاره‌داری حرفه‌ای در هفته گذشته به تصویب هیئت دولت رسید و آیین نامه این طرح هم برای کنترل بازار اجاره در حال نهایی شدن است و امسال سعی خواهیم کرد آن را به مرحله عملیاتی برسانیم.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه وشهرسازی یاد آور شد: در این طرح شهرداری‌ها و یا هر دستگاهی می‌تواند ورود پیدا کند و دستگاه‌ها اراضی خود را در اختیار سازندگان جهت ساخت واحد‌های مسکونی اجاره‌ای قرار می‌دهد و سازندگانی که رزومه خوبی در گذشته داشته اند می‌توانند با استفاده از این اراضی واحد‌های مسکونی را جهت اجاره بسازند.

محمود زاده به بورس مسکن هم اشاره کرد و گفت: فروش از طریق بورس در اختیار وزارت اقتصاد است که این للاقدام در راستای ایجاد رقابت در بین دستگاه‌های مختلف انجام می‌شود و وزارت راه وشهرسازی در این زمینه برنامه‌ای ندارد.

اسلامی تصریح کرد: وزارت راه و شهرسازی با ایجاد صندوق‌های زمین و ساختمان و فروش اوراق سلف وارد بازار بورس در حوزه مسکن می‌شود.

او تصریح کرد: وزارت راه و شهرسازی از طریق افزایش تولید و همچنین همکاری با دستگاه‌های مرتبط در شهر‌های مختلف همکاری‌های خوبی را در حوزه بازار مسکن خواهد داشت.

معاون مسکن و ساختمان همچنین درباره اخذ مالیات از خانه‌های خالی هم گفت: خوشبختانه سازمان امور مالیاتی در این زمینه همکاری‌های بسیار خوبی داشته است و وزارت راه و شهرسازی با در اختیار قرار دادن سامانه املاک و مستغلات این اقدام را آغاز کرده.

محمود زاده اضافه کرد: تا چند هفته آینده وزارت راه و شهرسازی زیرساخت‌های لازم را در بحث مالیات فراهم می‌کند و در اخیر این اقدام اولویت با کلانشهر‌ها است و صدور قبض هم از طریق سازمان انجام می‌شود.

محمود محمود زاده معاون مسکن و ساختمان وزیر راه وشهرسازی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه بازار مسکن تابع عرضه و تقاضا در کشور است، افزود: قیمت‌های این بازار با توجه به شرایط اقتصادی که در کشور وجود دارد تعیین می‌شود و با توجه به آنکه هم اکنون قیمت‌های ارز و سکه در نوسان است بنابراین قیمت مسکن هم متناسب با نرخ تورم تغییر می‌کند.

محمود زاده اضافه کرد: بعید است قیمت مسکن بعد از اتمام کرونا بیش از نرخ تورم عمومی کشور افزایش یابد و ما با توجه به آنکه در حال برنامه ریزی برای ساخت واحد‌های مسکونی در قالب طرح اقدام ملی مسکن هستیم بنابراین سعی خواهیم کرد بخشی از نیاز مسکنی این حوزه را پاسخ دهیم.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی به نقش وتا ثیر گذاری بازار‌های موازی در قیمت مسکن اشاره کرد و گفت: نمی‌توان پیش بینی دقیق و قابل قبولی برای بازار مسکن در روز‌های پسا کرونایی کرد، اما این موضوع را می‌توان با قاطعیت اعلام کرد که ما افزایش جهشی در قیمت‌های این واحد‌ها نداریم.
منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۸ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۸ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۸ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۸ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

مگر می‌شود مذاکره نکرد و FATF را نپذیرفت و منتظر روز‌های خوب بود؟/ بدون مذاکره تثبیت قیمت دلار دور از انتظار است

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ روبوسی شهناز پهلوی و فوزیه در سوییس ۶۶ سال پیش

عکس/ حضور سران قوا در نماز جمعه روز قدس تهران

عکس/ رضاخان و همسر دومش تاج الملوک ۹۴ سال پیش

فیلم/ تشریح پاسخ ایران به نامه آمریکا از زبان عراقچی

عکس/ فرح در حال بازی با فرزندان در کاخ سلطنتی ۶۴ سال پیش

عکس/ پوستر استقال برای بازی با خیبر خرم آباد

عکس/ حاشیه‌های تصویری از آغاز راهپیمایی روز قدس در تهران

حضور پرحاشیه مسئولان در راهپیمایی روز قدس

عکس/ گوشواره طلای ۳۰۰۰ ساله هخامنشی در موزه آمریکا

عکس/ گشت زنی پهپاد آمریکایی در نزدیکی سواحل بوشهر

عکس/ افطاری ترامپ در کاخ سفید

عکس/ این تصویر از سریال پایتخت در بازپخش حذف شد!

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

حال و هوای نوروزی کتابفروشی‌های انقلاب

اعلام وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور؛ این محور مسدود شد

رشد بورس در دقایق اولیه بازگشایی امروز ۹ فروردین

گروگان‌گیری در نوشهر

معرفی هواپیمای تهاجمی سبک KA-1

قیمت نفت برای سومین هفته متوالی افزایش یافت

آیا خاطره تلخ همسان‌سازی ۱۴۰۳ تکرار می‌شود؟

قیمت محصولات سایپا امروز شنبه ۹ فروردین

امکان خرید ۱۰ متر مسکن با وام جدید ۱.۳ میلیاردی

خودرو در سال جدید گران می‌شود

پیش بینی بورس امروز شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۴

خبر جدید برای کارگران؛ ۶ ماه دیگر حقوق‌ها افزایش می‌یابد؟

افت ۵۰ درصدی تولید زعفران؛ زعفران ایران به چه کشور‌هایی صادر می‌شود؟

دعای روز بیست و هشتم ماه رمضان و اوقات شرعی+ معنی و تفسیر

مشاغل آینده‌دار در بازار کار چیست؟

استقلال بانک مرکزی کلید حل بحران‌های اقتصادی/ بانک مرکزی باید با بانک‌های ناتراز جدی‌تر برخورد کند

مانور اردوغان در قاره سیاه؛ زورآزمایی ترکیه و مصر در شاخ آفریقا/ چگونه آنکارا مصر، امارات و چین را خلع سلاح کرد؟

به مهاجران افغان گفته‌ایم بروید ۱۰۰ میلیون تومان را پس بگیرید/ هیچ یارانه‌ای به اتباع نمی‌دهیم اما... /۲ هزار پزشک افغان در ایران داریم

چند روایت از مرد پشت پرده حذف ظریف و طیب نیا از دولت/ زمان خداحافظی با معاونِ حاشیه ساز پزشکیان رسید؟

فاجعه قیمتی بازار خودرو در راه است/ گرانی بی‌سابقه خودرو با تعرفه صد درصدی برای واردات در ۱۴۰۴

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

خوردن این خوراکی ها عمر شما را زیاد می کند

فایده‌ نوشیدن آب کافی برای بدن

وزن اینترنت در تمام جهان چقدر است؟

درمان سریع یبوست با یک اقدام ساده

عکس/ استوری جالب لاله مرزبان بازیگر سریال آبان

آیا پایان امام‌اوغلو، پایان جمهوریت در ترکیه است؟

پیش بینی قیمت دلار امروز ۹ فروردین ۱۴۰۴/ قیمت دلار در محاصره اخبار سیاسی

وضعیت سهمیه بنزین بعد از خداحافظی با کارت سوخت در ۱۴۰۴

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۹ فروردین ۱۴۰۴/ سیگنال اونس به بازار طلای داخل

مگر می‌شود مذاکره نکرد و FATF را نپذیرفت و منتظر روز‌های خوب بود؟/ بدون مذاکره تثبیت قیمت دلار دور از انتظار است

عکس/ تنیس بازی کردن محمدرضا پهلوی ۷۱ سال پیش در آمریکا

آلوده‌ترین شهرهای جهان در سال ۲۰۲۵

عکس/ صادق محصولی در فهرست ثروتمندترین ایرانیان جهان

عکس/ زوج جذاب سریال در انتهای شب در فرانسه

عکس/ فرح در ۶ ماهگی در آغوش پدرش ۸۶ سال پیش

آمریکا صعود ایران به جام جهانی را تبریک گفت

فیلم/ ترامپ: ایران در صدر فهرست اولویت‌های من قرار دارد

عکس/ عید دیدنی رضاشاه در اتاق ناصرالدین شاه

جولانی را به پاریس بردند

عکس/ محمدرضا پهلوی مشغول پرواز با هلیکوپتر ۷۴ سال پیش

عکس/ قاب خانوادگی بهنوش بختیاری در عید نوروز

عکس/ استایل شیک و خاص نسرین مقانلو

منتظر این تغییر در بورس باشید

عکس/ اشرف، علیرضا، تاج الملوک، محمدرضا و شمس پهلوی ۸۹ سال پیش در سوئیس