تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۹

جزئیات پرداخت اقساط وام ودیعه اجاره مسکن

با توجه به صحبت‌های امروز رییس جمهور، ودیعه‌ای که به عنوان وام به مستاجران پرداخت می‌شود اقساط ماهیانه ندارد، بلکه اجاره نشین‌ها فقط اقساط سود ۱۳ درصد را به صورت ماهیانه پرداخت می‌کنند و پس از پایان قرارداد، اصل مبلغ به بانک برگردانده می‌شود.
جزئیات پرداخت اقساط وام ودیعه اجاره مسکن
اقتصاد۲۴-  بعد از هفته‌ها صحبت درباره پرداخت ودیعه اجاره به مستاجران، امروز این وعده نهایی شد و رئیس جمهور در جلسه هیئت دولت خبر آن را اعلام کرد. بنا به گفته حسن روحانی، پرداخت ودیعه برای مستاجران تهرانی ۵۰ میلیون تومان، مستاجران شهر‌های بزرگ ۳۰ میلیون تومان و سایر شهر‌ها ۱۵ میلیون تومان با نرخ سود ۱۳ درصد خواهد بود.

اصل وام مستاجران اقساط ندارد

مستاجران خانه‌های کمتر از ۹۰ متر مشمول دریافت وام ودیعه مسکن

پیش از این هم محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی، اجاره نشین‌های ساکن در واحد‌های کمتر از ۷۵ متر در تهران و کمتر از ۹۰ متر در دیگر شهر‌ها را مشمول دریافت تسهیلات ودیعه مسکن اعلام کرده بود.

نکته قابل توجه آن است دولت برای آنکه تسهیلات مورد نظر، کمکی برای مستاجران باشد و تورمی در بازار اجاره ایجاد نکند آن را از مستاجر فعلی به مستاجر بعدی انتقال می‌دهد. بر اساس شنیده ها، این ایده وزارت راه و شهرسازی بوده که با توجه به صحبت امروز رئیس جمهور، عملیاتی شده است. بدین صورت که اصل ودیعه بعد از اتمام قرارداد اجاره به بانک مسکن مسترد می‌شود. به بیان دیگر اصل مبلغ مشمول اقساط ماهیانه نمی‌شود بلکه اجاره‌نشین‌ها فقط سود ۱۳ درصد سالیانه را به عنوان اقساط ماهیانه پرداخت می‌کنند.

حسن روحانی، امروز چهارشنبه اول مرداد ماه ۱۳۹۹ در جلسه هیئت دولت اظهار کرد: دولت درخصوص اجاره نشینان دو گام مهم در هفته‌های اخیر برداشت که اولین گام دولت این بود که نسبت به اضافه اجاره بها که روند صعودی و غیرمنطقی داشت در ستاد ملی کرونا، تصویب کردیم که افزایش اجاره بهاد در شهر تهران حداکثر تا ۲۵ درصد، در شهر‌های بزرگ تا ۲۰ درصد و در سایر شهر‌ها تا ۱۵ درصد مجاز است و بیش از آن مورد پذیرش نیست.

رییس‌جمهوری اقدام دیگر دولت را که امروز اول مرداد ۹۹ تصویب و به زودی اجرایی و عملیاتی خواهد شد را دادن ودیعه از طرف بانک به مستاجران دانست و گفت: دولت تصمیم گرفته برای آن دسته از مستاجرانی که دارای حقوق ثابت هستند، و همچنین برای خانوار‌هایی که تحت حمایت کمیته امداد امام‌خمینی (ره) و بهزیستی هستند، در تهران ۵۰ میلیون تومان در شهر‌های بزرگ ۳۰ میلیون تومان و در شهر‌های کوچکتر ۱۵ میلیون تومان، کمک ودیعه مسکن، پرداخت کند.

بیشتر بخوانید: جزئیات وام ۷۰ میلیون تومانی ودیعه مستأجران + رقم اقساط

به گفته رییس‌جمهوری، افراد واجد شرایط اجاره‌نشین در تهران، ودیعه ۵۰ میلیون تومانی با بهره ۱۳ درصد دریافت می‌کنند که کمک خوبی برای مستاجران تهرانی است. این افراد، می‌توانند تا ۵۰ میلیون تومان برای مدت یک سال که اجاره نامه گواه خواهد بود از بانک ودیعه مسکن، قرض بگیرند. همچنین سود ۱۳ درصد را به بانک به شکل ماهانه پرداخت کنند. پایان کار باید اجاره نشین‌هایی که ودیعه مسکن دریافت کرده اند اصل پول را به بانک برگردانند.

روحانی تصریح کرد: از هفته آینده، جزئیات و ویژگی‌های ودیعه اجاره مسکن توسط وزارت راه و شهرسازی و بانک مرکزی، به مردم اعلام می‌شود. همچنین از هفته آینده، مقررات اجرایی شدن این طرح به تمامی بانک‌ها ابلاغ خواهد شد و مردم از طریق صدا و سیما مردم از جزئیات طرح، آگاه می‌شوند. این گام جدیدی است که دولت در شرایط سخت کرونایی برای مستاجران برمی دارد.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

قیمت رهن و اجاره مسکن در یوسف آباد تهران چند؟ + جدول

عکس/ چهره خاص مهناز افشار در ۲۲ سالگی با تیپ دهه شصتی

عکس یک دختر ایرانی در مجله مشهور خارجی

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خرداد ۱۴۰۴/ خریداران طلا چشم‌انتظار ریزش قیمت

جایگاه ریال ایران در بین ضعیف‌ترین ارز‌های جهان در سال ۲۰۲۵/ چرا ریال به این وضعیت دچار شد؟

عکس جالب از نقاشی یک دانشجو روی تخته کلاس

عکس/ چهره زیبای مرلین مونرو ۸۸ سال پیش با لباس پرنسسی

پیش بینی قیمت دلار امروز ۱۲ خرداد ۱۴۰۴/ معاملات دلار به حداقل رسید

عکس دیده نشده و کمیاب از ۹۸ سال پیش کعبه

عکس/بیرانوند به طارمی قول قهرمانی فصل بعد را داد

پوتین: اوکراین امروز مرگ خود را امضا کرد

زلزله شیراز را تکان داد

نامه‌نگاری ایران و آمریکا وارد فاز تازه‌ای شد

رئیس سازمان انرژی اتمی: بدون غنی‌سازی، چرخه سوخت کامل نمی‌شود

ادارات سیستان و بلوچستان فردا تعطیل شد

عکس/بنیامین بهادری با یک تیپ خاص ظاهر شد

مرگ زندانی حبس ابد در زندان

عکس/قاب جالب از زنان عقدی ناصرالدین‌شاه

نماوا احتمالا تا چند ماه مسدود می‌ماند

مشروب تقلبی در تهران قربانی گرفت

فدراسیون دوومیدانی اتهام تجاوز ورزشکارانش را تأیید کرد

واکنش جالب آذری‌جهرمی به انتخاب وزیر اقتصاد

اولین تصویر رسمی از بابک زنجانی بعد از آزادی

تشکیل پرونده قضایی در رابطه با ناپدید شدن الهه حسین‌نژاد، دختر ۲۴ ساله

تکلیف عمری با پرسپولیس مشخص شد

افزایش تعرفه اینترنت قطعی شد!

چهره فیک بهنوش طباطبایی در سووشون توی ذوق زد!

هواشناسی: هوای تهران سه روز آینده گرم است

اطلاعاتی داریم که امسال سوالات امتحانات نهایی افشا شده

تعطیلی کاخ سعدآباد و گلستان در روز رحلت امام خمینی

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴

عکس/خرید جدید پرسپولیس با لباس رونالدینیو جشن گرفت!

عکس/سلفی جنجالی همسر آچربی پس از شکست اینتر

مهین زرین‌پنجه موسیقی‌دان درگذشت

شرایط جدید دریافت دسته چک اعلام شد

فیلم / لحظه حمله پهپاد‌های اوکراینی به محل نگهداری جنگنده‌های روسی

حمله بی‌سابقه اوکراین به پایگاه‌های هوایی روسیه

اقتصاد ایران در تنگنای بحران‌های اجتماعی/ سه تله بی اعتمادی، پیری جمعیت و بیکاری دانشگاهیان پیش رو

درویش برای پرسپولیس ضرب‌الاجل گذاشت!

کنایه تلویحی یک نماینده مجلس به اظهارات قاسمیان

پیش بینی سرنوشت سیاستمداری که گفتمانش گم شد/ بازی طیف پایداری و جلیلی و دولت پزشکیان در آینده سیاسی قالیباف

رژیم غذایی مناسب برای دوره میانسالی چیست؟

خواص شگفت انگیز کیوی برای سلامتی

معرفی مدنی‌زاده برای وزارت اقتصاد نشانه‌ای روشن از اعتماد عملی به نسل متخصص است

عکس/ ظاهر خاص ادل خواننده مشهور در ۲۰ سالگی با زیورآلات عجیب

نماینده صومعه‌سرا: ناترازی برق در کشور به یک یا دو دستگاه دولتی و یا برهه زمانی خاص برنمی‌گردد

بهترین داروهای گیاهی برای کاهش اضطراب

عکس/ قاب عاشقانه منوچهر هادی و سوفیا در آخرین روز مدرسه

مشخصات سامانه موشکی ضد تانک میلان| ضد تانک میان برد قابل حمل

فیلم/ پیشنهاد عجیب پزشکیان درباره پرداخت حقوق کارمندان