وی درباره سختی های بازی در دوران کرونا اضافه کرد: سختی برای بازیگر طبیعی است اما به واقع کرونا کار را بسیار سخت تر کرده است، درهر صورت تمامی ما سعی میکنیم تا در ایده آل ترین حالت ممکن نکات بهداشتی را رعایت کنیم اما همیشه ترس ابتلا به کرونا همراه ما وجود دارد.
وی درباره بازخورد مخاطبان از مجموعه تلویزیونی «بچه محل» اذعان کرد: تا آنجا که میدانم اکثریت بچه ها این برنامه را دوستداشتند و در کنار آنها خانواده ها هم به تماشای بچه محل مینشینند. این اثر ادامه ای بر «محله گل و بلبل» است و طبیعتا مخاطب قدیمی خود را هم دارد.
وی درباره استقبال مخاطبان از برنامههای تلویزیونی در ایام کرونا افزود: طبیعتا تعدادی که تلویزیون نگاه میکنند در این ایام وقت بیشتری را برای برنامههای آن میگذارند، بدون شک قرنطینه خانگی مخاطب را به تماشای تلویزیون ترغیب میکند و این بهترین زمان برای ارائه آثار باکیفیت است.
وی در همین راستا ادامه داد: نکته ای که در این میان باید به آن اشاره کنم این است که انگار دیگر هیچکس کرونا را جدی نمی گیرد، شاید در دو ماه اول همه در خانه بودند اما امروز میبینیم که هیچکس در خانه نمیماند، ماسک نمیزند و همه به طور معمولی زندگی میکنند، اکثریت در کنار کرونا به زندگی عادی خود ادامه می دهند که این اتفاق به شدت خطرناک است.
بازیگر سریال «شهرزاد» ادامه داد: کرونا بدون شک الگوی رفتاری ما را عوض کرده اما ماه گذشته کمی بی مبالاتی باعث شد تا بار دیگر با اوجگیری بیشتر نسبت به موج اول این بیماری روبرو باشیم.
وی درباره علاقه خود برای حضور در آثار کودک اشاره کرد و ادامه داد: من فعالیتم را از کار کودک و تلویزیون آغاز کردم، حضور در آثار کودکان همیشه برایم جالب بوده است زیرا کودکان پاک و بی آلایش هستند و شما را صادقانه قضاوت می کنند.
بازیگر مجموعه «بچه محل» در همین رابطه افزود: کودکان پاک و بی آلایش هستند، به همین خاطر من دنیای آنها را دوست دارم و با عشق برایشان کار می کنم زیرا در این بین کودک درون خودم هم دوباره زنده می شود.
وی با اشاره به افت کیفی آثار کودک ادامه داد: متاسفانه کار خوب در حوزه کودکان ساخته نمی شود یا اگر باشد بسیار کم است، لوس بازی با حضور دو عروسک را که سینمای کودک نمیگویند اما متاسفانه همین اتفاق باب شده است.
بازیگر سریال «قهوه تلخ» ساخت اثر برای کودکان را سخت خواند و افزود: بچه های امروز بسیار باهوش هستند، اگر آنها را جدی نگیریم ما را جدی نمی گیرند، متاسفانه امروز تعداد کارهایی که بچه ها را جدی می گیرند بسیار کم هستند، به عنوان مثال برخی آثار ساخته می شوند اما صرفا چند کودک در آنها حضور دارند در صورتی که خود اثر به هیچ عنوان مناسب کودکان نیست.
این بازیگر سینما و تئاتر اوضاع سینمای کودک را نابسامان خواند و ادامه داد: در کل که وضعیت سینما خوب نیست اما این بد بودن در سینمای کودک صد چندان است، متاسفانه هیچ برنامه ای برای سینمای کودک وجود نداشته و ندارد.
وی ادامه داد: سینمای ایران در شرایط فعلی و با وجود کرونا بدون حمایت در حال زمین خوردن است، سینما به سمتی رفته که بسیاری از آثار برای جذب گیشه دست به هر کاری می زنند. در قبال سینمای کودک هم به دلیل نبود اکران مناسب تهیه کننده خصوصی جرات حضور پیدا نمیکند.
ناصر نصیر سینمای کودک را سینمایی فصلی خواند و خاطرنشان کرد: متاسفانه سینما کودک به دو ماه برگزاری جشنواره فیلم کودک ختم میشود که افراد برای بیلان کاری خود فیلم کودک آن هم صرفا برای جشنواره و نه اکران میسازند. سینمای کودک اگر به همین مسیر ادامه دهد بدون شک سالها بعد هیچ خبری از آن نخواهد بود.