تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۹

خبر خوب وزیر آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش گفت: فرهنگیان می‌توانند تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال و زوجین فرهنگی تا سقف ۴۰۰ میلیون ریال با دوره باز پرداخت ۱۲ ماهه تسهیلات دریافت کنند.
خبر خوب وزیر آموزش و پرورش
اقتصاد۲۴ - محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: پوشش حداکثری جامعه فرهنگیان در افزایش قدرت خرید و اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه و کم بهره، از سیاست‌های رفاهی آموزش و پرورش است.

وی ادامه داد: در این راستا تفاهم‌نامه همکاری دو جانبه وزارت آموزش و پرورش و بانک قرض الحسنه مهر ایران به امضا رسید.

وزیر آموزش و پرورش افزود: فرهنگیان عزیز می‌توانند تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال و زوجین فرهنگی تا سقف ۴۰۰ میلیون ریال با دوره باز پرداخت ۱۲ ماهه تسهیلات دریافت کنند.
خبر خوب وزیر آموزش و پرورش

وی تصریح کرد: در جهت صیانت از کرامت و تکریم فرهنگیان عزیز تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم.
 
پیش از این گودرز کریمی‌فر مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش درباره تسهیلات پیش‌بینی شده برای فرهنگیان، اظهار کرد: تسهیلات کم‌بهره جدیدی را در سر فصل مرابحه و مسکن برای فرهنگیان سراسر کشور ابلاغ کردیم.

وی ادامه داد: اینگونه تسهیلات در سرفصل مرابحه تا سقف ۶۰ میلیون تومان به ازای تمام فرهنگیان واجد شرایط با کارمزد ۱۲ درصد و بازپرداخت ۶۰ ماهه قابل پرداخت است و هم اکنون پرداخت این وام‌ها در سراسر کشور در حال اجراست.

کریمی‌فر اضافه کرد: پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به زوجین فرهنگی در کلانشهر تهران ۱۶۰ میلیون تومان و همین وام احداث در مراکز استان‌ها و شهر‌های بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۱۲۰ میلیون تومان و در سایر شهر‌ها برای زوجین فرهنگی، ۱۰۰ میلیون تومان اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: دستور جهانگیری درباره مسکن ملی فرهنگیان در ۱۱ استان کشور

وی افزود: پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به سایر فرهنگیان در کلانشهر تهران ۱۰۰ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها و شهر‌های بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۸۰ میلیون تومان و در سایر شهر‌ها ۶۰ میلیون تومان با کارمزد ۱۲ درصد پرداخت می‌شود.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: اعطای تسهیلات جهت خرید مسکن در شهر تهران برای فرهنگیان ۶۰ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها ۵۰ میلیون تومان و نیز در سایر شهر‌ها ۴۰ میلیون تومان در سراسر کشور در حال پرداخت است.
منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار