اقتصاد۲۴ - احسان قمری با اشاره به ابلاغ بسته حمایت از صادرات غیرنفتی سال ۱۳۹۹ توسط معاون اول رئیسجمهور و رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و نیز ابلاغ قریبالوقوع شیوهنامهها و دستورالعملهای مربوطه، از صادرکنندگان خواست تا فعالیتهای خود در چارچوب جدول ذیل ماده ۵ بسته حمایت از صادرات غیرنفتی را به سازمان توسعه تجارت ایران اعلام کنند تا پس از تشکیل پرونده، نسبت به بررسی و تخصیص مشوقها اقدام شود.
مدیرکل دفتر توسعه خدمات بازرگانی سازمان توسعه تجارت ایران اظهار داشت: راه اندازی سامانه دریافت درخواستهای متقاضیان مشوقهای صادراتی، از برنامههای سازمان توسعه تجارت ایران است و امیدواریم با انجام این مهم، فرآیند پرداخت مشوقهای صادراتی با سرعت و دقت بیشتری، صورت پذیرد.
بیشتربخوانید:
حجم تجارت خارجی در ۴ ماهه امسال به ۱۹.۶ میلیارد دلار رسید
دبیر کارگروه مشوقهای صادراتی سازمان توسعه تجارت ایران در ادامه شیوع ویروس کرونا را یکی از متغیرهای تاثیرگذار بر تولید، اشتغال و صادرات عنوان کرد و افزود: در پرداخت مشوقهای صادراتی، به مشکلات فراروی صادرکنندگان در حوزههای مختلف توجه و سعی خواهد شد تا هزینههای حضور صادرکنندگان در بازارهای هدف کاهش یابد.
قمری اولویت کشور را صادرات به ۱۵ کشور همسایه، هند و چین و کشورهای حوزه اتحادیه اوراسیا دانست و اظهار امیدواری کرد که با توسعه و تجهیز زیرساختهای صادراتی مناطق کشور به ویژه مناطق مرزی، شاهد مرتفع شدن مشکلات پیش روی صادرکنندگان باشیم. منبع: مهر