تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۷

ستاره استقلال از دسترس خارج شد

طارق همام ستاره عراقی استقلال که در جام ملت‌ها حضور داشت همچنان به اردوی استقلال اضافه نشده است.
طارق همام
اقتصاد24- طارق همام به عنوان یکی از بازیکنان تاثیرگذار تیم ملی عراق در بازی با قطر در مرحله یک‌هشتم نهایی جام ملت‌های آسیا با مصدومیت شدید روبرو و در همان دقایق ابتدایی از زمین بازی تعویض شد. با این حال با گذشت 12 روز از بازی عراق برابر قطر هنوز طارق همام به ایران برنگشته است و در فاصله 4 روز مانده به شروع بازی‌های استقلال در لیگ برتر کسی از وضعیت او خبر ندارد.

این در حالی است که بشار رسن هم‌تیمی او در تیم ملی عراق مدتی است به تمرین تیم فوتبال پرسپولیس اضافه شده است اما آنطور که شنیده می‌شود کسی از وضعیت طارق همام خبر ندارد. با این شرایط باید منتظر ماند و دید واکنش مدیران و کادرفنی استقلال به غیبت غیر موجه طارق همام چیست و آیا او در بازگشت به ایران با جریمه روبرو خواهد شد یا نه.

هفته گذشته بود که مدیربرنامه‌های او در یک استوری اعلام کرد مشکلی وجود ندارد و طارق در مرخصی به سر می‌برد و یکی دو روز دیگر به تهران می‌آید اما گویا بعد از گذشت چندروز، این یکی دو روز هنوز تمام نشده است!
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار