تاریخ انتشار: ۲۱:۰۱ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۹
فرآیند جدید بازارگردانی با هدف افزایش رونق بازار آغاز می‌شود

خبر مهم رییس بورس برای سهامداران

رئیس سازمان بورس گفت: فرآیند جدید بازارگردانی با هدف افزایش رونق بازار و تسهیل نقدشوندگی آغاز خواهد شد و قطعا نتایج مثبت این امر به سرعت در بازار مشاهده می‌شود.
بازار سهام
 
اقتصاد۲۴ - به نقل از سازمان بورس، «حسن قالیباف اصل» با ارزیابی مثبت از نتایج جلسه‌ای با حضور نهاد‌های حقوقی که بیش از ۷۰ درصد بازار را در اختیار دارند، گفت: مقرر شد فرآیند جدید بازارگردانی با هدف افزایش رونق بازار و تسهیل نقدشوندگی آغاز شود و قطعا نتایج مثبت این امر به سرعت در بازار مشاهده می‌شود.

رئیس سازمان بورس درباره اثرات مثبت سایر تصمیمات که با محور بهبود روند بازار اتخاذ شد، افزود: از دیگر تصمیمات اخذ شده افزایش دامنه فعالیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری است و بر این اساس تسهیلاتی هم برای صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سهام در نظر گرفته شده است.

قالیباف اصل یادآور شد: این تسهیلات سرمایه‌گذارانی را که دانش یا فرصت کافی سرمایه‌گذاری مستقیم برخوردار نیستند را تشویق می‌کند تا از طریق صندوق‌ها به سرمایه‌گذاری اقدام کنند؛ فراموش نکنید همواره روش غیرمستقیم بهترین روش برای سرمایه‌گذاران بورسی است.
بیشتر بخوانید: معادن در آینده‌ای نزدیک وارد بورس می‌شوند
وی با تاکید بر ضرورت اجتناب از انتقال دارایی‌های ضروری سرمایه‌گذاران به بازار سرمایه خاطرنشان کرد: در بازار سرمایه هم بحث سود مطرح است و هم بحث زیان؛ بر این اساس افرادی که وارد بازار سرمایه می‌شوند، نباید دارایی‌های ضروری خود را وارد بازار کنند و تنها باید با دارایی کوتاه مدت که به آن نیاز ندارند به سرمایه‌گذاری اقدام کنند.

رئیس سازمان بورس نیاز بازار سرمایه کشور به افزایش فعایت‌های بازارگردانی را ضروری دانست و گفت: بازارگردان عامل ایجاد تعادل در بازار است و با عرضه و تقاضای منطقی ضریب نقدشوندگی بازار سرمایه را افزایش می‌دهد.

قالیباف اصل یادآور شد: مقررات مربوط به بازارگردانی در بازار سرمایه از پیش تدوین شده و از روز شنبه بازارگردان‌ها فعال خواهند شد تا نوسانات کمتری را در بازار سرمایه شاهد باشیم. همچنین مقرر شده تا شرکت‌هایی که به تازگی وارد بازار سرمایه می‌شوند، بازارگردانی فعال و متناسب با ابعاد شرکت داشته باشند.

وی همچنین با تاکید بر عملکرد منطقی سهام‌داران عمده در افت و خیز‌های بازار افزود: همواره انتظار می‌رود که این سهام‌داران با هیجان و رفتار غیر منطقی عمل نکنند. حضور پررنگ سهام‌داران حقوقی در کوتاه مدت و بلندمدت ضرورت توسعه بازار سرمایه است.

روان‌سازی بازار با همکاری ناشران و بازارگردان‌ها

دبیر شورایعالی بورس در پاسخ به این سوال که این هفته سهام‌داران حقوقی تا چه میزان به حمایت از سهام پرداختند، گفت: حقوقی‌ها در این مدت تلاش کردند تا از سهام خود حمایت کنند، اما با توجه به بزرگ شدن بازار، گاهی نیاز به حمایت چندین سهام دار و بازارگردان است. از همین رو باید صندوق‌های بازارگردان تقویت شوند. همچنین صندوق توسعه بازار هفته گذشته نقش خود را در خصوص نقدشوندگی ایفا کرد.

وی با اشاره به تصمیم دیگر این جلسه افزود: مقرر شد شرایطی فراهم شود تا قرارداد بازارگردانی ناشران و صندوق‌های بزرگ منعقد شود تا در شرایط نامتوازن و بر عدم تعادل از بازار حمایت بیشتری شود.

قالیباف با تاکید بر تلاش سازمان برای حفظ سلامت بازار سرمایه گفت: بازار سرمایه امسال رونق خوبی داشت و تلاش ما برای حفظ سلامت بازار سرمایه دو چندان شد. نهاد ناظر همواره تلاش می‌کند بازار سرمایه محل امن سرمایه‌گذاری باشد.

رییس سازمان بورس با شایعه خواندن عدم حمایت دولت از بورس تصریح کرد: سازمان یک نهادعمومی غیردولتی است و بازار سرمایه متعلق به عموم مردم است و دولت همچنان به بازار سرمایه به عنوان یک فرصت و با دید مثبت نظاره می‌کند.

قالیباف اصل یادآور شد:من مطمئنم که بازار سرمایه می‌تواند نقش خود را به درستی در اقتصاد کشور ایفا کند.

وی در پایان و در پاسخ به این پرسش که نقش نهاد ناظر در افزایش و افت قیمت سهم چیست تاکید کرد: سازمان بورس و اوراق بهادار نهاد ناظر است نه نهاد قیمت‌گذار. سهام‌داران باید هنگام خرید سهام به ارزندگی آن توجه داشته باشند و اطلاعات شرکت‌ها را به صورت دقیق مورد مطالعه قرار دهند.
منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت خودرو‌های جک و لیفان شرکت کرمان موتور امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت قند و شکر امروز

قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت تبلت سرفیس و سامسونگ امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۵ فروردین ۱۴۰۴/ سقوط سنگین قیمت طلا

قیمت خودرو‌های سایپا امروز دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۶ فروردین ۱۴۰۴/ طلا سرگردان میان سقوط و صعود

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ چهره عجیب نسل‌شاه‌سلطان شاهدخت عثمانی در ۹۰ سالگی با گل سینه لاکچری

اینفوگرافی/ تصمیمات هوشمندانه در زمان هیجان بازار طلا و دلار

عکس/ ادای احترام سلطنتی پرنسس دایانا ۳۹ سال پیش به سلطان عمّان

عکس/ تیپ گنگستری پریناز ایزدیار با کاپشن پفی

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

خسوف سیاسی در خاورمیانه؛ چشم انداز مذاکرات ایران و آمریکا

اولین نمایشگاه تخصصی تجهیزات عکاسی، فیلمبرداری و تولید محتوا «مدیا اکسپو ۱۴۰۴» برگزار می‌شود

نوبل سوءاستفاده از خاک هرمز به ماساژور‌ها رسید

عکس/ قاب کمیاب از ملک فواد اول ۱۰۴ سال پیش در کنار فرزندان اش فوزیه و فاروق

دیدار جمعی از مسئولان ارشد سه قوه با رهبر انقلاب

تصاویر دیده نشده از داخل سفارت متروک ایران در آمریکا

عکس/ ترند‌های تماشایی این روز‌های چت‌جی‌پی‌تی

بانک مرکزی میزان تسهیلات ساخت مسکن برای سال ۱۴۰۴ را به یک میلیارد تومان برساند

عکس/ حضور مسعود پزشکیان در وزارت ارتباطات

مردی همسرش را مقابل چشمان فرزند خردسالش سر برید و بعد خودکشی کرد+ عکس

گزارش بورس امروز سه شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴

عکس/ پوستر استقلال برای بازی مقابل گل‌گهر

آبادانی‌ها اسیر در چنگال گردوغبار

ساپینتو و مجیدی سوژه جدید تخریب استقلال!

پرسپولیسی‌ها از استقلال کمک خواستند

عکس/ چهره بامزه محمد بن سلمان ولیعهد عربستان ۳۶ سال پیش در ۴ سالگی

فیلم/ درخواست فوری برای کسر امتیاز از پرسپولیس

عکس/ چهره متفاوت شیرین سریال نون خ با تیپ بهاری و رنگارنگ

شرط عجیب استقلال برای ماندن در لیگ

چرا مکان مذاکرات ایران و آمریکا تغییر کرد؟

فیلم/ شوخی سریال پایتخت با قیمت لحظه‌ای دلار

عکس/ کاخ اعیانی داماد ناصرالدین شاه ۱۴۴ سال پیش در تهران

فیلم/ فریاد عراقچی بر سر رسایی و تندرو‌ها در بحبوحه مذاکرات برجام

عکس/ چهره بامزه هانیه سریال جان سخت با تیپ تینیجری

کمک‌داور مشترک پرسپولیس و استقلال!

عکس/ چهره زیبای پرنسس دایانا ۴۴ سال پیش در مراسم عروسی اش با لباس و تور چند متری

عکس/ کاهش ۱۲ هزار تومانی قیمت دلار پس از مذاکرات با آمریکا

عکس/ چهره جذاب بازیگر سریال عشق اجار‌ه‌ای با عینک لاکچری و گردنبند مروارید

فیلم/ بوسه کتی پری به خاک زمین پس از بازگشت از فضا

آزاد سازی و واردات بنزین سوپر در بن بست

فیلم/ انتقاد اژه ای از معاون دادستانی بابت متوقف کردن پروژه ملی

محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود

کارت سوخت این افراد در ۱۴۰۴ می‌سوزد

عکس/ استایل اروپایی سه جوان ۷۶ سال پیش در جاده چالوس با خودرو لوکس

عکسی که شایعه ازدواج ستاره پسیانی را پررنگ کرد

فیلم/ چمران: وارد مسائل داخلی شورا نشوید، به اندازه کافی خودمان ورود داریم

فیلم/ قالیباف: وزارت راه و شهرسازی در اجرای قانون مشکل دارد

عکس/ تیپ جالب مریلا زارعی و خواهرش با روسری‌های عجیب و مانتوی گلدوزی

١+٣ غایب استقلال برای بازی با گل‌گهر

عکس/ چهرۀ خاص سلطان علی میرزا برادرزادۀ احمدشاه قاجار ۳۴ سال پیش در پاریس

دیدار جمعی از نمایندگان مجلس با رهبر انقلاب

چانه‌زنی برای حقابه هفت تپه

عکس/ قاب احساسی و عاشقانه سپندامیرسلیمانی و همسرش

اینفوگرافی/ چند درصد مردم ایران مستاجرند؟

عکس/ زیبایی خیره کننده خانزاده سلطان شاهدخت عثمانی با چشمان سبز و چهره نچرال

عکس/ تیپ دهه شصتی فریبا نادری با روسری و مانتوی جیب پاکتی

عکس/ ارابه طلایی آمودریا بازمانده از ۳۰۰۰ سال پیش و دوره قاجار

عکس/ چهره متفاوت مظفرالدین شاه در ۱۸ سالگی با لباس و کمربند سلطنتی

عکس/ رتبه ایران در رفاه پایین‌تر از جیبوتی و بنگلادش

دو سناریو مقابل قیمت دلار؛ ثبات یا آرامش قبل از طوفان؟