تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۷

واکنش حمید سوریان به استوری جنجالی بهداد سلیمی

«قطعاً ادبیاتی که بهداد سلیمی در استوری خود به کار برد، صحیح و قابل پذیرش نیست... ورزش فوتبال ماهیتی متفاوت دارد و ورزشکاران دیگر باید با این واقعیت کنار بیایند. فوتبال یک صنعت است و به این دلیل پول‌های زیادی در این رشته جابه‌جا می‌شود و این طبیعت فوتبال است.»
حمید سوریان






اقتصاد24 - «پس از ناکامی تیم ملی فوتبال در جام ملت‌های ۲۰۱۹، بهداد سلیمی، قهرمان نامدار وزنه‌برداری در فضای مجازی متنی منتشر کرد و در آن متن به ارقام پاداشی که فوتبالیست‌ها پس از حضور در رقابت‌های جام ملت‌ها دریافت کردند، واکنش بسیار تندی نشان داد. البته این قهرمان وزنه‌برداری پس از گذشت چند ساعت استوری دیگری در صفحه اینستاگرامش گذاشت و عذرخواهی کرد. انتقادات این چنینی نسبت به رسیدگی بیشتر مسئولان به فوتبال برای نخستین بار نیست و در بحبوحه مسابقات جام ملت‌ها نیز محمد بنا، سرمربی نامدار تیم ملی کشتی فرنگی در صفحه شخصی خود به این موضوع پرداخت اما این برای نخستین بار بود که یک قهرمان نامدار از واژه تند «بی‌غیرت» علیه ورزشکاران رشته دیگری استفاده کرد.

حمید سوریان، نابغه کشتی فرنگی در خصوص این موضوعات به خبرنگار «ایران» گفت: «امروزه فوتبال فراتر از بحث ورزش است و یک صنعت محسوب می‌شود. نگاه کل دنیا نسبت به ورزش فوتبال خاص‌تر و ویژه‌تر است و تراکنش مالی که در فوتبال اتفاق می‌افتد با سایر رشته‌های ورزشی قابل قیاس نیست که این موضوع را باید همه ما بپذیریم. دلیل این موضوع هم توجهی است که بینندگان به این رشته ورزشی دارند.»

او ادامه داد: «من به عنوان کسی که یک رشته ورزشی را به صورت حرفه‌ای دنبال کرده‌ام، همیشه علاقه‌مند به فوتبال بودم و از دیدنش لذت بردم. من یک دوستدار و طرفدار فوتبال هستم. اینکه تیم ملی فوتبال ما در مسابقات جام ملت‌ها چنین نتیجه‌ای کسب کرد به دلیل بضاعت فوتبال‌مان است. بضاعت فوتبال ما در همین حد است و بچه‌ها تمام تلاش‌شان را کردند و می‌کنند تا فوتبال ما بتواند در مسابقات مختلفی همچون جام ملت‌ها یا رویدادهای بزرگ نتیجه بگیرد.»

وی ادامه داد: «نتیجه‌گیری در این رویدادها نیازمند برنامه‌ریزی بلندمدت است. ما باید مثل تیم ملی فوتبال قطر که به قهرمانی جام ملت‌ها رسیده در فوتبال پایه‌مان هزینه و برنامه‌ریزی کنیم تا در سال‌های آینده نتیجه بگیریم. اگر قرار باشد برنامه‌ریزی‌مان به همین گونه باشد به نتیجه نخواهیم رسید. همه ورزشکاران یک وظیفه مشترک دارند که آن وظیفه به اهتزاز درآوردن پرچم و نواخته شدن سرود کشورمان است که هیچ چیزی بالاتر از آن نیست.»

دارنده ۷ مدال طلای کشتی فرنگی جهان و المپیک در خصوص تفاوت پاداش‌ها بین فوتبال با سایر رشته‌های ورزشی گفت: «باید به ورزش‌های دیگری که در رقابت‌های بزرگی همچون المپیک و رویدادهای بزرگ دیگری که برای مردم حائز اهمیت است و نگاه دنیا به آن سمت می‌رود، تجدید نظر شود. همانگونه که کشورهای دیگر برای قهرمانان‌شان جوایزی در نظر می‌گیرند باید در کشور ما هم این گونه باشد.»

او افزود: «از طرف خودم به فوتبالیست‌هایمان خسته نباشید و خدا قوت می‌گویم. فکر می‌کنم بهداد سلیمی به عنوان یک ورزشکار بزرگ و پرآوازه که افتخاراتش را هیچکس نمی‌تواند کتمان کند و برای کشورمان یک سرمایه محسوب می‌شود یک مقدار احساسی در مورد این موضوع اظهار نظر کرده بود و نهایتاً در پست بعدی استوری گذاشت و عذرخواهی کرد.»

البته دیروز حمید سوریان هم در صفحه اینستاگرامش یک استوری گذاشت و با انتشار متن «صبر بسیار بباید پدر پیر فلک را تا دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید» از بهداد سلیمی خواست تا صبور باشد. او در خصوص استوری‌اش بیان داشت: «جای یک جام در ورزش کشورمان خالی است. فوتبال ما ۴۳ سال در جام ملت‌ها ناکام بود و حالا با این ناکامی انتظارمان به ۴۷ سال می‌رسد و مردم توقع این را دارند تا فوتبال ما جام بگیرد. امیدوارم که با برنامه‌ریزی متولیان ورزش‌مان تیم ملی فوتبال در دوره بعد نتیجه بگیرد. این خواسته مردم است و خواسته بحقی هم است که امیدوارم محقق شود. منظور من از صبر جای خالی این جام است که در فوتبال ما وجود دارد و این تنها نیازمند صبر بیشتر است.»

سوریان در خصوص واژه «بی‌غیرت» که بهداد سلیمی در پست خود به فوتبالیست‌ها نسبت داده بود، بیان داشت: «قطعاً ادبیاتی که بهداد سلیمی در استوری خود به کار برد، صحیح و قابل پذیرش نیست. این ظرفیت و پتانسیل فوتبالیست‌های ما بوده و ما باید با این واقعیت کنار بیاییم. ورزش فوتبال ماهیتی متفاوت دارد و ورزشکاران دیگر باید با این واقعیت کنار بیایند. فوتبال یک صنعت است و به این دلیل پول‌های زیادی در این رشته جابه‌جا می‌شود و این طبیعت فوتبال است.»

بازیکنان تیم ملی فوتبال پس از پست بهداد در فضای مجازی یک پست مشترک انتشار دادند و در فضای مجازی جو خوبی بین فوتبالیست‌ها و بهداد سلیمی وجود ندارد. سوریان در پاسخ به این سوال که برای جلوگیری از این فضا چه باید کرد، افزود: «باید از فضای مجازی پرهیز کنیم. من خودم به شخصه در این فضا کم کار هستم. اینکه همه بازیکنان فوتبال عکس یک قهرمان را می‌گذارند، روی عکس او ضربدر می‌زنند و در پستی به این قهرمان می‌تازند، صحیح نیست. اگر بهداد سلیمی من باب کلمه‌ای که به کار برده عذرخواهی نمی‌کرد، شاید تا حدودی پست مشترک فوتبالیست‌ها قابل پذیرش بود اما وقتی یک تیمی متحد به قهرمان نامدار کشورمان می‌تازند، ناراحت‌کننده است.»

او ادامه داد: «نمی‌توان افتخارات بهداد سلیمی را کتمان کرد. اینکه ما چشمان‌مان را ببندیم و مدال‌ها و قهرمانی‌هایش را نبینیم و فقط بابت نوشته‌ای که گذاشته بخواهیم مورد قضاوت قرار دهیم، کم‌لطفی است. او و همانند او زحمات زیادی برای ورزش کشورمان کشیده است و امیدوارم که دیگر شاهد چنین اتفاقاتی در فضای مجازی نباشیم.»

منبع: ایسنا


ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت روز روغن خوراکی + جدول

قیمت انواع گوشی موبایل سامسونگ، شیائومی و نوکیا + جدول

قیمت انواع لپ تاپ لنوو + جدول

قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسر امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ لباس اجق وجق بهاره رهنما در دیدار با جاری سابقش

عکس/ زنان اصفهانی ۵۸ سال پیش در حال شستن لباس در زاینده رود

عکس/ تیپ دیده نشده محمدرضا شریفی نیا در ۲۵ سالگی با انگشترای عجیب

عکس/ تاج پرنسسی همسر دوم معین در مراسم عروسیشان

تصاویر تکان دهنده از بازداشت قاتلان دانشجوی دانشگاه تهران

عکس/ چهره بامزه علی دایی ۲۳ سال پیش با لباس سربازی

عکس/ پوستر AFC برای بازی بین استقلال و الریان

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

خواص شگفت انگیز رزماری برای لاغری

هشدار فدراسیون کوهنوردی: از ۲ تا ۸ اسفند کوه نروید

آتش استیضاح زیر پای وزیر اقتصاد

اجساد ‌ ۴ اسیر اسراییلی فردا تحویل داده می‌شود

زلنسکی: ترامپ در دام اطلاعات نادرست گرفتار شده است

یک داور در باشگاه پرسپولیس مدیر شد

فیلم/ فیلمی کم‌تر دیده‌شده از تبدیل سفارت اسرائیل به فلسطین

شوک شبانه به استقلال

نقش بختیاری‌زاده در صعود استقلال

رهبر انقلاب: منتظر اقدام قطر برای بازگرداندن مطالبات ایران هستیم

فیلم/ توضیحات فعال سیاسی آمریکایی در مورد چگونگی شهادت سیدحسن نصرالله

محمد حبیبی آزاد شد

منوچهر والی‌زاده صدای جاودان دوبله ایران کیست؟

عکس/ محمدرضا زنوزی در جلسه با مسعود پزشکیان

بیانیه قطر درباره دیدار امیر این کشور با رهبر انقلاب و رئیس‌جمهور

میزان واردات بنزین امسال به سه میلیارد دلار می‌رسد

فیلم/ واکنش عابدینی به طولانی‌شدن ساخت ماکت ساختمان فدراسیون

عدد سبد معیشت مشخص شد

فیلم/ نشست خبری امیر قطر با پزشکیان

فیلم/ قدردانی وزیر علوم از صاحب سوپرمارکت اطراف دانشگاه شریف

بازگشت کریستیانو رونالدو در آستانه دیدار با استقلال + عکس

اعلام محدودیت ترافیکی جاده‌ای تا چهارم اسفند

علی پروین از خودش رفع اتهام کرد

روزنامه اصولگرا: می‌خواهند با پروژه قتل یک دانشجو، ناآرامی خیابانی را شروع کنند

جویباری: منتظر جواب ماتزاری هستیم

سیدمحمد خاتمی یک پیام صادر کرد

سازمان لیگ برای تعویق دربی همراهی کند

نخستین عکس از دیدار امیر قطر با رهبر انقلاب

قدردانی پزشکیان از تلاش امیر قطر برای برقراری آتش بس در غزه

استراتژی ما، هوشمندسازی فرآیند‌ها و خلق ارزش بر مبنای تحلیل نیاز‌های مشتریان است

ورود برنج ۴۸ هزار تومانی به بازار

همدلی قوا باعث خروج از مشکلات اقتصادی کشور می‌شود/ اقدامات مهم غیرتورمی برای رسیدن به رشد اقتصادی

عزم جدی برای تأمین مالی رشد اقتصادی/ تأمین حدود ۸۰ درصد بودجه دولت از سوی وزارت اقتصاد

لزوم حمایت سازمان پدافند غیرعامل کشور برای مدیریت پیشگیری و توسعه زیرساخت‌های کیش

آمار عجیب از شمار مرگ‌و میر‌های جاده‌ای در ایران

بانک صادرات ایران برترین غرفه اولین نمایشگاه دستاورد‌ها و توانمندی‌های حراست

ادارات این استان تا آخر سال پنج‌شنبه‌ها تعطیل شد

حمایت بانک رفاه کارگران از واحد‌های فعال در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی

پزشکیان: قطر جایگاه ویژه‌ای در ایران دارد

شخصی‌سازی بیمه‌نامه‌ها و توسعه خدمات آنلاین چشم‌انداز آینده بیمه نوین

عملکرد مناسب و قابل دفاع شرکت سرمایه‌گذاری دستاورد دی

پاپ فرانسیس رهبر کلیسای کاتولیک کیست؟ / از نگرش‌های نوین در دنیای معاصر تا ترویج هم‌زیستی میان ادیان

60 هزار فروشنده در پیندو تا نیمه بهمن 1403

قیمت حبوبات افزایش یافت

فیلم/ امیر قطر: ما تاکید کردیم که بهترین راه برای حل نزاع‌هایی که در منطقه وجود دارد گفت‌و‌گو‌های سازنده است

اینفوگرافی/ ترفندهای خانه‌تکانی سریع و آسان برای عید

اروپا و خاورمیانه در برابر دو انتخاب

اولین واکنش بازار به استیضاح همتی در بحبوحه فشار‌های خارجی

سالمندان از چه رفتار‌هایی بدشان می‌آید؟

فیلم/ جزئیات کالابرگ قبل از عید از زبان عضو کمیسیون اجتماعی