اقتصاد۲۴ - جوانـه گنـدم دارای خاصـیت تـب بـر، صـفرابر و آرام بخـش اسـت؛ همچنین شامل انواع فراوانی از ویتامین هـا، مـواد معـدنی و پـروتئین اسـت و در درمـان بیمـاری هـایی نظیـر کولیـک، اسکیزوفرنی، میگرن، آتاکسی، بیماریهای سیستم عصـبی، بیماریهای روانی حاد، اولسر و گاستریت مـؤثر اسـت.
مطالعات نشان مـی دهـد مصـرف روغـن جوانه گندم سبب افزایش سریع محتوای ویتامین E در مغز، کبد، قلب، ریه ها، کلیهها و طحال و حفاظت آنتی اکسیدانی بسیار قوی در این اندامها و بافـت هـا مـی گـردد.
در یک آزمایش، در افرادی که جوانه گندم را در برنامه غذایی شان داشتند، افزایش ترشح TNF به وسیله ماکروفاژها و تحریک سلولهای کشنده طبیعی مشاهده شد که هردوی این فواید به آپوپتوز (مرگ سلول) سلولهای سرطانی میانجامند.
بیشتر بخوانید: غذاهای معجزه آسا در مقابل کرونا
همچنین مطالعات نشان داده است که مصرف دانه گندم کامل وجوانه گندم از احتمال بروز خطراتی که منجر به بیماریهایی مانند انسداد شریانهای قلبی میشوند پیشگیری کرده و سلامت کل سیستم قلبی-عروقی را افزایش میدهد.
وجود اوکتاکوسازول در این گیاه نشان میدهد که عامل کاهش احتمال سکتهها و مشکلات خطرناک قلبی عروقی دیگر است.
جوانه گندم به علت ویتامینها و مواد مغذی فراوان میتواند تاثیری چشمگیر در تقویت عوامل ضد پیری مانند شفافیت و کیفیت پوست و ریزش مو داشته باشد.
منبع: بهداشت نیوز