تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۱۰ مهر ۱۳۹۹

تخم مرغ باید به صورت بسته‌بندی فروخته شود

مدیرکل دفتر قرنطینه سازمان دامپزشکی گفت:طرحی مشترک میان سازمان دامپزشکی کشور و انجمن‌ها و اتحادیه‌های تولید تخم مرغ در حال پیگیری است که تخم مرغ با بسته بندی و تاریخ تولید و انقضا عرضه شود.
نحوه فروش تخم مرغ
 
 
اقتصاد۲۴ - حمید نجار گفت: با اجرای این طرح، درج تاریخ تولید و مصرف به روی بسته بندی الزامی شده و مردم با اطمینان بیشتری نسبت به خرید تخم مرغ اقدام می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه از ۲۹ شهریور ماه و با دستور وزیر جهاد کشاورزی صادرات تخم مرغ به طول کلی متوقف شده است، افزود: علت این موضوع گرانی تخم مرغ در بازار بود که به دلیل صادرات غیر متعارف انجام شد.

مدیر کل دفتر قرنطینه سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اینکه میان تولید و عرضه و صادرات باید تعادلی برقرار باشد، ادامه داد: در برخی ماه‌ها هزار و ۲۰۰ تن و بعضاً ۱۷ هزار تن صادرات انجام شده که این نشان می‌دهد این تعادل در صادرات رعایت نشده است. صادرات اجتناب ناپذیر است، اما باید در میزان آن دقت شود تا بازار داخلی دچار چالش نشود.
بیشتر بخوانید: تخم مرغ به خاطر صادراتش گران شد

به گفته این مقام مسؤول سازمان دامپزشکی مجری است و نقشی در دادن گواهی صادرات ندارد و تنها گواهی سلامت برای تخم مرغ صادر می‌کند و هر زمان که اعلام شود صادرات تخم مرغ آزاد است این سازمان آمادگی ارائه گواهی سلامت دارد، اما در حال حاضر صادرات به طور کامل متوقف شده و این محدودیت تا زمان ثبات بازار داخلی ادامه می‌یابد.
منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار