تاریخ انتشار: ۱۹:۳۱ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۷

پمپئو: ایران و حزب الله در ونزوئلا و آمریکای جنوبی نفوذ دارند

مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا با اشاره به اینکه در کنفرانس لهستان موضوع ونزوئلا و تاثیر ایران و حزب الله روی مردم آمریکای جنوبی را بررسی خواهیم کرد، گفت: حزب الله و ایران دارای عناصر نفوذی در ونزوئلا و سراسر آمریکای جنوبی هستند.
پمپئو
اقتصاد۲۴- وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد که ایران و حزب الله در ونزوئلا و سراسر آمریکای جنوبی نفوذ دارند.

مایک پمپئو روز چهارشنبه درگفتگوبا فاکس بیزینس گفت: مردم نمی دانند که حزب الله و ایرانی ها روی مردم ونزوئلا و حتی مردم سراسر آمریکای جنوبی تاثیر دارند.

پمپئو با اشاره به اینکه در کنفرانس لهستان موضوع ونزوئلا و تاثیر ایران و حزب الله روی مردم آمریکای جنوبی را بررسی خواهیم کرد، افزود: حزب الله و ایران دارای عناصر نفوذی در ونزوئلا و سراسر آمریکای جنوبی هستند.

منبع: شفقنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار