اقتصاد۲۴ - این خبر جدیدی نیست، اما تاکید میکنیم که میتوان با اطمینان گفت که این دسته از مواد غذایی بیشترین کمک را به لاغری میکنند. سبزیجات علاوه بر پروتئین، سرشار از ویتامینها و آنتی اکسیدان بوده و یک منبع بزرگ و طبیعی فولات برای قلب محسوب میشوند. بخارپز کردن سبزیجات میتواند تا حد زیادی خواص آن را حفظ کرده و جذب محتوای آن را تسهیل نماید. سعی کنید در تمامی غذاها از ماکارانی گرفته تا هر غذای پروتئینی مقداری سبزی نیز استفاده کرده و با روغن زیتون و لیموترش آن را خوش طعمتر کنید.
ترشی
این یک دسر کم کالری، سرشار از فیبر و سرکه است. استفاده از ترشی و یا غذاهای ترش علاوه بر اینکه شکم را سیر میکنند میتواند اندازه دور کمر را کاهش دهد. در همه رژیمهای غذایی خوردن میان وعدههای غنی، برای موفقیت در کاهش وزن مهم است، اما سرکه چگونه به مبارزه با چربی کمک میکند؟ مطالعات نشان میدهد که غذاهای اسیدی به میزان سوختن کربوهیدرات در بدن تا ۴۰ درصد کمک میکنند؛ و هرچه سریعتر کربوهیدراتها را بسوزانید، بدن زودتر سوزاندن چربی را شروع میکند که این امر میتواند به شما کمک کند تا ظاهری لاغر داشته باشید.
بیشتر بخوانید:سرکهای که لاغرتان میکند
سیب زمینی
پخت سیب زمینی روی اجاق گاز میتواند به چربی سوزی بدن کمک کند در حالی که همان سیب زمینی اگر در یخچال گذاشته شده وسرد شود تاثیر چاق کنندگی بالایی دارد چرا که نشاسته آن به نشاسته مقاوم تبدیل میشود. سیب زمینی زرد و شیرین را در فر قرار دهید تا پخته شود و اجازه دهید کاملاً خنک شود. سپس آن را با برشهایی کوچک تقسیم کرده و با فلفل و لیموترش مصرف کنید. با این کار کمک شایانی به لاغری شکم خود میکنید.
آووکادو
آووکادو گرچه تا حدی به دلیل کالری زیادی که دارد مطلوب نیست، اما ارزش آن را دارد که در رژیم غذایی شما نقش داشته باشد. فقط نیمی از یک آووکادو حاوی ۴.۶ گرم فیبر پر کننده شکم است و قدرت اشباع این میوه سبز آنقدر قوی است که مطالعهای در Nutrition Journal نشان داد افرادی که نیمی از آووکادوی تازه را به وعده غذایی خود اضافه کردند، ۴۰ درصد کاهش میل به غذا خوردن برای ساعتهای بعد داشته اند.
انواع توت
توتها سوپراستارهای مبارزه با چاقی هستند. توتهای بنفش و سیاه حاوی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به انار و زغال اخته هستند. یک مطالعه در دانشگاه فلوریدا نشان میدهد که عصاره توتها در ۸۶ درصد سلولهای سرطان خون که با آن در تماس بوده، پاسخ خود تخریبی را ایجاد میکند؛ یافتهای امیدوارکننده برای دانشمندانی که برای درمان سرطان تلاش میکنند. علاوه بر توت ها، کیوی نیز با تجزیه پروئتین، به هضم غذا کمک میکند. این میوه گرمسیری سرشار از پروبیوتیک بوده و فرآیندهضم سالم غذا را تقویت و تسهیل میکند.