تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۳۰ مهر ۱۳۹۹

DxOMark از این پس نمایشگر گوشی را نیز بررسی می‌کند

مؤسسه‌ی DxOMark اعلام کرد تغییراتی محسوس در بررسی دوربین گوشی‌های هوشمند اعمال می‌کند. به‌علاوه DxOMark از این پس نمایشگر گوشی‌ها را نیز بررسی خواهد کرد.
DxOMark از این پس نمایشگر گوشی را نیز بررسی می‌کند
اقتصاد۲۴ - دی ایکس او مارک (DxOMark) سال‌ها است دوربین گوشی‌های هوشمند را در آزمایش‌هایی دقیق موردبررسی قرار می‌دهد و امروزه به معیاری برای سنجش عملکرد دوربین تبدیل شده است. طی چند سال اخیر، شاهد اعمال تغییراتی درخورتوجه در صنعت گوشی‌های هوشمند بوده‌ایم و این تغییرات به‌شکلی ویژه در بخش دوربین مشاهده شده‌اند. DxOMark در همین راستا اعلام کرد قصد دارد پروتکل بررسی دوربین پشتی گوشی‌های هوشمند را با برخی تغییرات به‌روزرسانی کند تا نتیجه‌ی اعلام‌شده دقیق‌تر از قبل باشد. 
 
DxOMark همچنین از معرفی مجموعه‌آزمایش‌های جدیدی برای سنجش کیفیت نمایشگر گوشی‌های هوشمند خبر می‌دهد. آن‌طور که به‌نظر می‌رسد DxOMark در تلاش است خودش را به‌عنوان استانداردی برای تمام بخش‌های مهم گوشی‌ها معرفی کند، زیرا مدتی پیش شاهد اضافه شدن آزمایش‌های سنجش عملکرد صوتی گوشی‌ها به DxOMark بودیم.

آزمایش‌هایی که DxOMark انجام می‌دهد شامل چندین آزمایش علمی هدفمند با شرایطی شبیه به شرایط واقعی هستند و به این مؤسسه امکان می‌دهند گوشی‌های هوشمند را از جوانب کلیدی مختلف بررسی کند. DxOMark پس از بررسی علمی دوربین، نتایج را در قالب اعدادی مشخص روی وب‌سایت رسمی خود منتشر می‌کند تا برای کاربران عادی قابل‌قهم باشد. DxOMark همکاری نزدیکی با شرکت‌های تولیدکننده‌ی گوشی دارد و در تلاش است به آن‌ها برای بهینه‌سازی عملکرد دستگا‌ه‌ها مشاوره دهد.
بیشتر بخوانید:فولکس واگن برای خرید غول کامیون سازی آمریکا تلاش می کند+ عکس
هرچه زمان می‌گذرد میزان استفاده از هوش مصنوعی و شبکه‌ی 5G و قابلیت‌های بازی‌محور در گوشی‌های هوشمند افزایش پیدا می‌کند و همین موضوع باعث شده است شرکت فرانسوی DxOMark سیستم امتیازدهی خود به دوربین‌ها را به‌روزرسانی کند تا این سیستم معیارهای بیشتری را در بر بگیرد. به‌علاوه DxOMark قصد دارد از این پس نمایشگر گوشی‌های هوشمند را در آزمایش‌هایی بسیار دقیق بررسی کند. 

تا پیش از اعمال به‌روزرسانی جدید، آزمایش‌های DxOMark روی دوربین به‌طور ویژه روی تعداد خاصی عکس‌ ثابت و ویدئو متمرکز بودند؛ با به‌روزرسانی سیستم امتیازدهی در سال ۲۰۲۰، DxOMark در تلاش است آزمایش‌ها را بسیار جامع‌تر و پرجزئیات‌تر از قبل کند. بدین ترتیب DxOMark می‌خواهد در آزمایش‌های جدید برای سنجش عملکرد دوربین بیش از ۳٬۰۰۰ عکس و ۲٫۵ ساعت ویدئو را موردبررسی قرار دهد.
 
 DxOMark از این پس همچنین قصد دارد امتیازهایی نظیر ثبات و قابل‌اتکابودن و دقت پیش‌نمایش و و نحوه‌ی نمایش رنگ پوست و حرکات و بافت‌ها و باکیفیت‌بودن تصاویر بزرگ‌نمایی‌شده و HDR زنده و موارد دیگر را به آزمایش دوربین اضافه کند. طی سال‌های اخیر تعداد لنزهای به‌کاررفته در گوشی‌های هوشمند افزایش پیدا کرد و به‌نظر می‌رسد این روند قرار است ادامه داشته باشد. همین موضوع باعث شد DxOMark تصمیم بگیرد بزرگ‌نمایی را به‌معیاری جداگانه برای بررسی دوربین تبدیل کند. معیار بزرگ‌نمایی در تلاش است عملکرد دوربین فوق عریض و تله‌فوتو را بسنجد. 
 
پس از اعمال تغییرات جدید، شیائومی می ۱۰ اولترا با کسب ۱۳۳ امتیاز در رده‌ی نخست برترین گوشی‌های DxOMark ازلحاظ دوربین قرار دارد و پس از آن شاهد گوشی‌های هواوی پی ۴۰ پرو و شیائومی می ۱۰ پرو هستیم. رتبه‌ی آیفون ۱۱ پرو اپل نسبت‌به قبل بهبود پیدا کرد زیرا DxOMark می‌گوید دوربین این گوشی بسیار قابل‌اتکا است و پیش‌نمایش تصاویر را به‌شکلی دقیق نمایش می‌دهد. همچنین رتبه‌ی گلکسی نوت ۱۰ پلاس سامسونگ به‌دلیل مشکلاتی در HDR و رندر نامناسب بافت‌های صورت تنزل پیدا کرد. شماری از گوشی‌های جدید هنوز با پروتکل جدید DxOMark آزمایش نشده‌اند. 

آزمایش نمایشگر DxOMarkDxOMark از این پس نمایشگر گوشی را نیز بررسی می‌کند

بخش جدیدی که به‌تازگی به سیستم رتبه‌بندی DxOMark اضافه شده، آزمایش‌های مربوط به نمایشگر گوشی است. DxOMark می‌خواهد ازطریق آزمایش‌های دقیقش به کاربران امکان دهد بهترین نمایشگرهای موجود در گوشی‌های هوشمند را شناسایی کنند. آزمایش‌های جدید DxOMark در تلاشند معیارهایی نظیر خوانان بودن نمایشگر گوشی در زیر نور مستقیم خورشید، نحوه‌ی تنظیم روشنایی برای استفاده در شب و اسکرول روان را بررسی کنند. آزمایش‌های DxOMark همچنین به این سؤال که مشخصات فنی نمایشگر تا چه حد روی استفاده در دنیای واقعی اثر می‌گذارد، پاسخ می‌دهند. 
DxOMark از این پس نمایشگر گوشی را نیز بررسی می‌کند
DxOMark پس ساعت‌ها بررسی دقیق، درنهایت به نمایشگر گوشی‌های هوشمند در ۶ دسته‌بندی امتیاز می‌دهد که شامل خوانا بودن، رنگ، ویدئو، جلوه‌های حرکتی، لمس و آرتیفکت می‌شوند. این معیارها ازطریق محتواهای بصری ثابت، فیلم و حتی بازی بررسی می‌شوند تا نتایج، جامع‌تر باشند.
 
در بین سری اول گوشی‌های بررسی‌شده توسط DxOMark، گلکسی نوت ۲۰ اولترا سامسونگ با امتیاز ۸۹ برای روشنایی و پاسخ‌دهی لمسی در رتبه‌ی نخست جای گرفت و پس از آن در رتبه‌ی دوم شاهد گوشی وان پلاس ۸ پرو به‌خاطر نمایش دقیق رنگ‌ها و گاما بودیم. جزئیات امتیاز هر یک از گوشی‌ها هم‌اکنون در وب‌سایت رسمی DxOMark قابل‌دسترس است.
منبع: زومیت
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ تفریحات لاکچری مهدی قایدی در کوه‌های آلپ

بند جنجالی در قرارداد اوستون اورونوف با پرسپولیس

فیلم/ ورود سامانۀ بارشیِ جدید به کشور از فرداشب

عکس/ نمایی از بازار شهر رشت در دوران قاجار

عکس/ توییت لاریجانی درباره برجام جدید

ورود رئیس جمهور به پرونده علیرضا بیرانوند

نفت برنت افزایشی شد

چرا مولدسازی دارایی‌های دولت به بن بست خورده است؟

افزایش ۳۸ درصدی تعرفه برق خانگی از ابتدای پاییز

عکس/مجید اسکندری،کسلر سریال «پایتخت» در ۵۲ سالگی

قیمت حباب سکه بزرگ شد

عکس/ جنیفر لوپز عاشق محافظش شد!

مشخصات پهپاد ایرواستار؛ پهپاد همه فن حریف اسرائیلی

هزینه اجاره خانه کم متراژ از هفت حوض تا تهرانپارس + جدول

عکس/ اولین تصاویر هانیه توسلی بعد از رفع ممنوع‌الکاری

هشدار علی ربیعی درباره بحران نفوذ

ماجرای گروگانگیری ۵۰ هزار دلاری افغان‌ها در تهران

دلار تغییر کانال می‌دهد؟

تلویزیون ایران غوطه‌ور در بحران اعتماد و ناکارآمدی/ ۱۴۰۰ ساعت برنامه روزانه برای کدام مخاطب؟/ کیسه پر صداوسیما از بودجه و دستان خالی در برابر مخاطبان

پیش شرط برای سبزپوشی بورس در آذرماه سال ۱۴۰۳

پردرآمدترمدترین مشاغلی که می توان با لپ‌تاپ داشت

راهکار یک نماینده مجلس برای جبران کسری بودجه

مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد افزایش می‌یابد؟

اجرای قصاص همسر معاون شهردار و همدستش

قیمت طلا به پرواز در آمد

چشم‌انداز بودجه ۱۴۰۴؛ هدفگذاری رشد اقتصادی حدود ۴درصد و تورم۳۰درصد

طرح کلینیک ترک بی‌حجابی با هدف جنگ روانی

ترخیص برنج‌های دپوشده از گمرکات کشور

این سه عامل بازار دلار را گرم کردند

حریف پرسپولیس همچنان در بحران

فیلم/ همتى؛ مناطق آزاد را به دوران اوج خود می‌رسانیم

خرید خانه در تهران سخت‌تر از خرید خانه در نیویورک!

وراث منتظر واریزی سود سهام عدالت باشند

مهاجرت یک چهارم استادان دانشگاه؛ خروج ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه انسانی از کشور

یک نماینده مجلس: بورس کالا، بهترین بازار برای عرضه خودرو است

طرح ۲ فوریتی مجلس برای حذف حق ماموریت دلاری

بی‌بی و گالانت و نکاتی درباره حکم دادگاه لاهه

عادل فردوسی پور: به صدا و سیما برنمی‌گردم

درخشش مجدد طلای جهانی

محرک ایران برای تغییر دکترین هسته‌ای؛ چرا تهران در مسیر افزایش توان بازدارندگی است؟

حضور پزشکیان در وزارت ورزش و جوانان

پیدا و پنهان تحرکات اروپا در خلیج فارس؛ رقص موزون عربستان و امارات با غرب روی میادین نفت و گاز

فاصله قیمت دلار نیمایی و آزاد کم شد

شتابزدگی پزشکیان در طرح انتقال پایتخت/ تهران مرکزیت خود را در سه نظام سیاسی حفظ کرده است

تداوم جنجال‌ها بر سر مصوبه کنکور

قیمت طلا در ۲۰ روز آینده به کدام مسیر می‌رود؟

قیمت طلا در مسیر صعود؛ سکه در انتظار سیگنال دلار

رونمایی از ئی وی ۹ جی تی+عکس

سقوط آزاد یور به کف ۲۰۲۲

پیش‌بینی بازار طلا و سکه؛ طلا بخریم یا نخریم؟