تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۷
وزیر امور اقتصادی و دارایی:

مشکلات زیرساختی اقتصاد با دستورالعمل حل نمی‌شود

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: برخی مشکلات اقتصادی به نواقص زیرساختی باز می‌گردد و رفع این نواقص با صدور یک دستور حل نخواهد شد.
دژپسند
اقتصاد24 - فرهاد دژپسند بعدازظهر یکشنبه در نشست هم اندیشی با فعالان اقتصادی استان گلستان، اظهار کرد: برخی مشکلات اقتصادی به نواقص زیرساختی باز می‌گردد و رفع این نواقص با صدور یک دستور حل نخواهد شد.

وی افزود: در مراودات اقتصادی هر چه بخش خصوصی توانمندتر و پویاتر باشد می‌تواند سهم بیشتری را به دست آورد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: برگرداندن ارز بسیار سخت است و کار سخت را باید کسانی که سختی کشیدند انجام دهند.

دژپسند ادامه داد: برای جذب سرمایه گذار خارجی از هیج کمکی دریغ نمی‌کنم، زیرا کشور به سرمایه گذاران خارجی نیاز دارد.

وی با اشاره به مشکلات راه آهن اینچه برون گفت: این پروژه دچار، اما و اگر‌های تخصصی شده که باید با دقت و حوصله آن را رفع کنیم که بخشی از خواسته‌ها در خصوص تصهیل فرآیند‌ها در گمرک است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی عنوان کرد: به دفعات در خصوص دپوی کالا‌ها در گمرک صحبت شده، اما تا کنون گمرک تقصیری نداشته و اگر قصوری در کار باشد باید پاسخگو باشند.

دژپسند اضافه کرد: بخش خصوصی فکر می‌کند دولت مزاجم آن‌ها شده در حالی که اینطور نیست و آنعا شریکت دولت هستند.

وی با بیان اینکه ایران در حوزه‌های مختلف پیشرفت کرده، گفت: اگر این اقتدار به حوزه اقتصاد هم منتقل شود نسخه دشمنان پیچیده می‌شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ییان کرد: دولت سعی می‌کند بستر را برای بخش خصوصی فراهم کند، در گمرک شعار سرعت، دقت و سلامت حرف اول را می‌زند و برای تولید کنندگان در واردات مواد اولیه و کالا‌های سرمایه‌ای و همچنین صادر کنندگان فرش قرمز پهن می‌کنیم.

دژپسند خاطر نشان کرد: اگر اختلالی در تجارت انجام شود و شاهد قاچاق باشیم، چشم تیزبین ما در گمرک آن‌ها را می‌بیند و شکار می‌کند.

منبع: میزان
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار