تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۱۸ آبان ۱۳۹۹

نرخ سود بانکی تغییر نمی‌کند

از روز گذشته برخی سایت شروع به خبرپراکنی برای نرخ سود کردند. به ادعای این سایت‌ها که در حوزه بورس فعال هستند با توجه به کاهش انتظارات تورمی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی در حال بررسی انتقال نرخ سود در بازار بین‌بانکی و سپرده‌های بانکی به محدوده جدیدی هستند.

نرخ سود بانکی

اقتصاد۲۴ - از روز گذشته برخی سایت شروع به خبرپراکنی برای نرخ سود کردند. به ادعای این سایت‌ها که در حوزه بورس فعال هستند با توجه به کاهش انتظارات تورمی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی در حال بررسی انتقال نرخ سود در بازار بین‌بانکی و سپرده‌های بانکی به محدوده جدیدی هستند.

یک مقام آگاه در بانک مرکزی در پاسخ به پیگیری‌های اقتصاد نیوز گفت: هیچ برنامه‌ای برای تغییر نرخ سود نیست.

عبدالناصر همتی رئیس‌کل بانک مرکزی عصر روز قبل تنها معیار سیاست‌های بانک مرکزی را در کنار مصالح اقتصادی کشور و ثبات در بازار‌ها نیل به هدف تورمی اعلام‌شده از سوی این نهاد عنوان کرد.

منبع: اقتصاد نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار