تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۷
نوبخت در حاشیه جلسه دولت:

حقوق‌ اسفند کارمندان و بازنشستگان از نیمه دوم پرداخت می‌شود

رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه تلاش می‌کنیم حقوق‌ اسفند را از نیمه دوم آن پرداخت کنیم، گفت: یارانه اسفند ماه نیز زودتر از موعد مقرر پرداخت می‌شود.
نوبخت
اقتصاد24 - محمدباقر نوبخت در حاشیه جلسه امروز هیأت دولت درباره واریز عیدی کارمندان و بازنشستگان اظهار کرد: تخصیص عیدی همه افرادی که مشمول دریافت عیدی می‌شوند قبل از ۲۲ بهمن داده شده است، خزانه هم مبالغ آن را آماده کرده است. هر دستگاهی که لیست کارکنان خود را تهیه کرده و درخواست وجه داده است، این مبلغ را دریافت کرده است.

وی ادامه داد: روز یکشنبه ۲۱ بهمن من به یک وزیر سه بار تماس گرفتم که عیدی آنها آماده است و برای دریافت آن اقدام کنند اما آنها اظهار کردند مشکلی در تهیه لیست کارمندان خود دارند. به هر حال عیدی همه دستگاه‌ها آماده است و الان خزانه هم دنبال این است که دستگاه‌ها وجه خود را دریافت کنند.

وی تاکید کرد: اکنون دیگر عذر هیچ دستگاهی موجه نخواهد بود که لیست خود را تهیه نکند و به خزانه ندهد. این قصور مربوط به خود دستگاه‌های اجرایی است زیرا عیدی‌ها آماده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: تلاش می‌کنیم یارانه بهمن ماه تا ۲۶ این ماه و یارانه اسفند را هم قبل از ۲۶ اسفند پرداخت کنیم. همچنین تلاش می‌کنیم حقوق‌ها را از نیمه دوم اسفند پرداخت کنیم.

به گفته وی در این هفته ۵,۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های عمرانی تخفیف مضاعف داده می‌شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: این سازمان با وجود همه‌ی مضایق فعالیت‌های خود را به گونه‌ای تنظیم کرده است تا همه مطالبات بخش‌های مختلف را پرداخت کند.

وی در پاسخ به سوالی در مورد اصلاح ساختار بودجه خاطر نشان کرد: ویرایش دوم بودجه بر اساس نظرات رهبری انجام شد تا در هزینه‌ها صرفه جویی شود. ما ۴۳۷ هزار میلیارد تومان از منابع عمومی را به ۴۰۷ هزار میلیارد تومان کاهش دادیم. اما مجلس لطف کرد و این رقم را کمی افزایش داد، نظر رهبری این است که اصلاحی در ساختار منابع و مصالح انجام دهیم. در تبصره ۲۱ لایحه بودجه این اصلاح را با هماهنگی شورای عالی هماهنگی اقتصادی پیش بینی کردیم که فعلاً کمیسیون تلفیق تشخیص داده است که آن را حذف کند. به هر حال ما برای اصلاح ساختار بودجه آمادگی داریم و برنامه ریزی هم کرده‌ایم.

نوبخت با اشاره به این که برنامه ما برای اصلاح ساختار بودجه آماده است تصریح کرد: گفتن اصلاح ساختار بودجه ساده، ولی اجرای آن سخت بوده و مثل شیری است که بخواهیم آن را خالکوبی کنیم، زیرا دستگاه‌ها به همین وضع عادی عادت کردند و اصلاح ساختار بودجه شاید موجب کاهش دریافتی آنها شود، بنابراین آنها برای تحول آماده نیستند.

وی ادامه داد: در اقتصاد ما ۴۵ هزار میلیارد تومان معافیت مالی و نه فرار مالیاتی وجود دارد. که من آدرس می‌دهم کدام دستگاه‌ها از معافیت مالی استفاده می‌کنند. همچنین ۹۳۴ هزار میلیارد تومان یارانه پنهان و آشکار می‌دهیم. ما یارانه‌ی زیادی می‌دهیم که هدفمند هم نیست و حتی افراد با درآمد بیشتر از یارانه‌ی بیشتر استفاده می‌کنند. اصلاح ساختار بودجه یعنی اصلاح همین موارد. اگر جامعه این آمادگی را داشته باشد ما برای اصلاح بودجه برنامه داریم.

وی در پایان گفت: ما بودجه را بر اساس مصوبه مجلس اجرایی می‌کنیم و هر چه اصلاح در بودجه انجام شد در مرحله‌ی اجرا اعمال خواهیم کرد.

منع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

تهدید ایران به بستن تنگه هرمز قیمت گاز اروپا را گران کرد

نتیجه نشست امنیتی ترامپ درباره ایران مشخص شد

تاریخ اعزام به خدمت مشمولان اعزامی تغییر کرد

وفور میوه و تره بار در بازار/ قیمت میوه افزایش نیافته است

جاده کندوان یکطرفه شد

عکس/ دستور وزیر رئیسی برای بستن تنگه هرمز!

عکس/ آمنه سادات ذبیح‌پور قبل از حمله اسرائیل به صداوسیما

عکس/ وضعیت خیابان‌های تل‌آویو بعد از حمله سنگین ایران

فرماندهان جدید نظامی ایران چه کسانی هستند؟

عکس/ حمله مجتبی جباری به شبکه ایران اینترنشنال

عکس/ حرکت جالب میوه فروش قمی در میان جنگ ایران و اسرائیل

اینفوگرافی/ موشک هایپرسونیک فتاح چیست؟

رایزنی تلفنی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران

ترکیه به حالت آماده‌باش درآمد

افزایش نگرانی‌ها بابت آسیب به زیرساخت‌های انرژی

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

ترامپ در سخنرانی خود چه گفت؟

تعطیلی سفارت آمریکا در اسراییل از ترس حملات ایران

ادعای جدید گروسی درباره برنامه هسته‌ای ایران

وضعیت هواشناسی امروز

اعلام نحوه فعالیت شعب بانک‌ها در شهر تهران

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

عملیات شبانه نیروهای انتظامی و امنیتی در شهرری

دیدار عجیب فرمانده ارتش پاکستان با ترامپ!

فیلم/ آتش‌سوزی مهیب در تل‌آویو در پی خودزنی

فیلم/ پیام شبکه سه تلویزیون ایران به آمریکا

زنده‌ ماندن ۳ نفر از زیر آوار حمله به ساختمانی در تهران

بازداشت عامل احتکار بنزین در ملارد

فیلم/ محل اصابت یکی از موشک‌های ایران در اسرائیل

فیلم/ بوستر موشک ایرانی در دست فلسطینی‌ها

عکس/ توییت معنادار حساب رهبر انقلاب به زبان عربی

فیلم/ لحظه برخورد موشک ایرانی به مواضع نظامی اسرائیلی‌ها

عکس/ پیغام فوری سپاه برای‌ تخلیه یک منطقه

راهکار ترامپ برای توقف جنگ ایران و اسرائیل

عکس/ آتش‌سوزی عمدی در محوطه برج میلاد

شلیک موشک های فتاح به سمت حیفا و تل آویو

تصمیم توجه‌برانگیر سفارت آمریکا در اسرائیل

فیلم/ فرار خبرنگار فاکس نیوز هنگام هشدار موشکی

بریتانیا: ترامپ به دنبال اقدام نظامی علیه ایران نیست

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۸ خرداد ۱۴۰۴/ سایه سنگین جنگ بر بازار طلا

فیلم/ حمله اسرائیل و صداهای انفجار در تهران

وزیر دادگستری: مشکلی در روند تهیه کالا‌های اساسی نیست