تاریخ انتشار: ۱۴:۱۹ - ۰۱ آذر ۱۳۹۹

مردم به خرید و فروش‌های آنلاین طلا و سکه ورود نکنند

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران با بیان اینکه تمام واحد‌های صنفی طلا‌فروشی و بازار اصلی تا دو هفته آینده تعطیل است گفت: توصیه می‌کنیم طی این مدت مردم به خرید و فروش طلا و سکه در فضای مجازی ورود نکنند.

پیش‌بینی قیمت طلا و سکه

اقتصاد۲۴ - ابراهیم محمدولی با بیان اینکه همه واحد‌های صنفی طلا‌فروشی و بازار اصلی طلا تا دو هفته آینده به دلیل محدودیت‌های کرونایی تعطیل است، درباره وضعیت قیمت‌ها در این ایام توضیح داد: طی این مدت هیچ داد‌و‌ستد فیزیکی انجام نمی‌شود لذا قیمت‌های اعلام شده صرفا منطبق با نرخ روز ارز و بهای اونس جهانی است و نمی‌توان روی آن حساب کرد.

وی درباره خرید و فروش در فضای مجازی توصیه کرد: در ایام تعطیلی بازار اصلی طلا برخی از متقاضیان به سمت خرید و فروش‌های آنلاین می‌روند، ولی ما بار‌ها توصیه کرده‌ایم که بهتر است مردم به این فضا ورود نکنند.

محمدولی تاکید کرد: زیرساخت فضای مجازی برای خرید و فروش طلا و سکه مناسب نیست به همین خاطر تاکید داریم که مردم طی این مدت که بازار طلا تعطیل است، برای ورود به فضای آنلاین احتیاط کنند و تا جایی که امکان دارد با این شرایط معامله‌ای انجام ندهند.


بیشتر بخوانید: آخرین قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت طلا امروز شنبه ۱ آذر ۹۹+جدول


رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران در پاسخ به این سوال که وضعیت قیمت طلا و سکه بعد از بازگشایی بازار چطور خواهد بود؟ گفت: احتمال می‌دهیم بعد از اتمام محدودیت‌ها، طلا و سکه طبق آخرین نرخ اعلام شده یعنی قیمت‌های پنجشنبه هفته پیش شروع به کار کند و اگر هم نوسانی رخ دهد بسیار جزیی خواهد بود.

محمدولی با تشریح قیمت‌های امروز یکم آذر ماه بیان کرد: در جریان معاملات بازار آزاد تهران، تا این لحظه از معاملات (۱۱:۴۵) قیمت هر قطعه سکه تمام طرح جدید ۱۲میلیون و ۱۰۰هزار و سکه طرح قدیم ۱۱میلیون و ۴۰۰هزار تومان است؛ همچنین نیم سکه شش میلیون و ۳۰۰هزار، ربع سکه چهار میلیون و ۳۰۰هزار و سکه یک گرمی دو میلیون و ۵۰۰هزار تومان قیمت‌گذاری شد.

رییس اتحادیه طلا افزود: قیمت اونس جهانی در بازار امروز ۱۸۷۱دلار و ۴۰سنت، مثقال طلا چهار میلیون و ۹۱۰هزار و هر گرم طلای ۱۸عیار یک میلیون و ۱۳۳هزار تومان است.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار