تاریخ انتشار: ۱۵:۵۶ - ۱۸ آذر ۱۳۹۹

۹ کشته در سیل سه استان

سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: سیل تا کنون ۹ کشته بر جای گذاشته است که یک نفر در استان گیلان، دو نفر در بوشهر و شش نفر در استان هرمزگان بوده اند.

وضعیت سیل در سه استان

اقتصاد۲۴ - سخنگوی سازمان اورژانس کشور از مرگ ۹ تن در سیل سه استان خبر داد.

مجتبی خالدی در خصوص آخرین گزارش‌ها از سیل و آبگرفتگی در کشور اظهار کرد: طی ۴۸ ساعت گذشته استان‌های کرمان، فارس، گیلان، سیستان و بلوچستان، بوشهر و هرمزگان درگیر سیل و آبگرفتگی بودند.

وی ادامه داد: در مجموع تا کنون سه نفر مصدوم و به مراکز درمانی منتقل شدند که در استان‌های بوشهر، هرمزگان، کرمان بوده اند. همچنین پنج نفر بیمار و خانم باردار نیز به مراکز درمانی منتقل شدند.


بیشتر بخوانید: اعلام خسارات بارندگی و سیل در استان بوشهر


سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: سیل تا کنون ۹ کشته بر جای گذاشته است که یک نفر در استان گیلان، دو نفر در بوشهر و شش نفر در استان هرمزگان بوده اند.

خالدی افزود: برپایه داده‌های ثبت شده توسط مراکز بوشهر، شیراز، جیرفت، بندرعباس، گیلان و ایرانشهر هیچ گونه آسیبی به زیرساخت‌های حوزه سلامت وارد نشده و خدمات حوزه بدون وقفه در مناطق آسیب دیده در حال انجام است. همچنین تیم‌های بهداشتی در حال بررسی منابع آب آشامیدنی و آموزش راه‌های پیشگیری از کرونا و سایر بیمار‌های واگیر ناشی آلودگی آب و ... هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار