اقتصاد۲۴ - فاطمه کاهی با اشاره به اینکه این ماه نیز مطابق ماههای گذشته، ۶۰ لیتر سهمیه بنزین به کارت هوشمند سوخت خودروهای شخصی و ۲۵ لیتر بنزین به کارت سوخت موتورسیکلتها با قیمت ۱۵۰۰ تومان واریز میشود، اظهار کرد: سهمیه سوخت خودروهای عمومی و خدماتی نیز مطابق جدول سهمیه طرح مدیریت مصرف سوخت واریز میشود.
به گفته وی منظور از سقف ٩ ماه برای ذخیره کارتهای سوخت این است که مالک خودرو میتواند تا سقف ٥٤٠ لیتر در کارت خود ذخیره کند و نباید میزان بنزین موجود در کارت از ٥٤٠ لیتر فراتر رود.
بیشتر بخوانید: هر ماه چه تعداد کارت سوخت صادر میشود؟
سخنگوی شرکت پخش فراوردههای نفتی توضیح داد: به طور مثال اگر در کارت سوخت فرد ٥٢٠ لیتر ذخیره بنزین وجود داشته باشد سهمیه ماه بعد را به طور کامل دریافت نمیکند و تنها ۲۰لیتر از ٦٠ لیتر به آن شخص اختصاص مییابد.
کاهی با بیان اینکه با اجرای سهمیه بندی در حالی که میانگین مصرف روزانه بنزین در آبان سال گذشته ۹۴ میلیون لیتر در روز بود در آذر همان سال به ۷۶.۵ میلیون لیتر رسید، گفت: روند کاهش مصرف بنزین در ماههای بعدی سال نیز ادامه داشت، اما در اسفند ماه به دلیل شیوع کرونا و اعمال محدودیتهای تردد برای کنترل این بیماری، مصرف بنزین که به دلیل سهمیه بندی به ۶۷ میلیون لیتر در روز رسید.
وی روند کاهشی مصرف بنزین را محدودیتهای تردد کرونایی، افزایش سهم سی ان جی و سهمیه بندی بنزین اعلام کرد.