اقتصاد۲۴ - مواد غذایی مختلف میتوانند سطح استرس را افزایش یا کاهش داده و به همین دلیل توجه به نوع خوراکی مصرفی در زمان احساس خستگی اهمیت دارد.
در مقالهای که آگوست ۲۰۱۵ در مجله استرس منتشر شد، آمده است که مقدار و کیفیت مواد مغذی میتواند در طول زمان بر مدارهای عصبی بدن که احساسات، انگیزه و خلق و خو را کنترل میکنند، تاثیر بگذارد.
همچنین در مطالعه دیگری که سال ۲۰۱۷ منتشر شد به میکروبیوم روده که متشکل از باکتریهای خوب و بد است به عنوان یک پیوند اساسی در ارتباط بین آنچه مصرف میشود و چگونگی احساس فرد، اشاره شده است.
بیشتر بخوانید: ۵ خاصیت شگفتانگیز لپه برای سلامت بدن
به گزارش newtimes، امروزه سلامت میکروبیوم به دلیل تاثیری که بر خلق و خو، احساسات و سلامت روانی فرد دارد شناخته شده است.
نوشیدنیهای گرم، استرس را از بین میبرند. تحقیقاتی که در گذشته انجام گرفته حاکی از آن است که مصرف نوشیدنی گرم باعث تقویت خلق و خو و رابطه دوستی بین فردی میشود.
تحقیقاتی که در گذشته انجام گرفته نشان میدهد کربوهیدراتها میتوانند سطح سروتونین، هورمونی که باعث افزایش خلق و خو و کاهش استرس میشود را به طور موقت افزایش دهند، اگرچه توصیه میشود از کربوهیدراتهای سالم و تصفیه نشده مانند سیب زمینی شیرین و غلات کامل مصرف شود.
آووکادو نیز خواص دارویی دارد و مصرف آن چه همراه غذا و چه به عنوان سالاد توصیه میشود. این میوه حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است که تاثیر آن در کاهش استرس و اضطراب، تقویت تمرکز و بهبود خلق و خو شناخته شده است.
شکلات تلخ نیز حاوی آنتی اکسیدان است که با کاهش سطح هورمونهای استرس در بدن میزان استرس را کاهش میدهد. هرچند پزشکان زیاده روی در مصرف آن را توصیه نمیکنند.