تاریخ انتشار: ۱۶:۱۴ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
در مجلس انجام شد

معافیت مدارس دولتی از پرداخت هزینه آب و برق و گاز

مدارس دولتی از پرداخت هزینه های آب، برق و گاز به شرط رعایت الگوی مصرف معاف شدند.
مجلس+شورای+اسلامی
اقتصاد24 - جبار کوچکی نژاد، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در جریان جلسه علنی بعدازظهر امروز (چهارشنبه) قوه مقننه برای بررسی لایحه بودجه سال 98 کل کشور در جریان پیشنهادی خواستار معافیت کلیه واحدهای آموزشی دولتی وزارت آموزش و پرورش از هزینه‌های اب و برق و گاز شد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با 116 رای موافق، 42 رای مخالف و 5 رای ممتنع با این پیشنهاد موافقت کردند بنابراین این مسئله در سال 98 اجرایی خواهد شد.

متن این مصوبه به شرح زیر است:

«کلیه واحدهای آموزشی دولتی وزارت آموزش و پرورش از پرداخت هزینه های آب، برق و گاز با رعایت الگوی مصرف معاف هستند.

سقف الگوی مصرف طی دستور العملی توسط وزارتخانه های نفت، نیرو و آموزش و پرورش حداکثر تا 3 ماه ابلاغ و اجرا می شود.»

این مصوبه به تبصره 6 لایحه بودجه اضافه شد.
منبع: پانا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار