تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۹

نوید محمدزاده را بهتر بشناسید

نوید محمدزاده یکی از سرشناس‌ترین و محبوب‌ترین بازیگران سینمای ایران است که در چند سال اخیر، نگاه‌های زیادی را به خود جلب کرده است.

نوید محمدزاده

اقتصاد۲۴ - نوید محمدزاده یکی از سرشناس‌ترین و محبوب‌ترین بازیگران سینمای ایران است که در چند سال اخیر، نگاه‌های زیادی را به خود جلب کرده است.

در این نوشتار، قصد داریم شما را بیشتر با این چهره سینمایی کشور آشنا کنیم.

بیوگرافی

نوید محمدزاده در فروردین‌ماه ۱۳۶۵ در تهران متولد شد. او تا دو سالگی در تهران بود و بعد از آن به ایلام رفت و تا اتمام دوره راهنمایی در آنجا ماند. نوید، تحصیلات خود را ادامه داد و اکنون دارای مدرک تحصیلی فوق‌دیپلم عمران است.

او بازیگری را از سال ۸۲ در موسسه هفت هنر کرج آغاز کرد و در این موسسه، زیرنظر هنرمندانی همچون محمد یعقوبی، مهتاب نصیرپور، علی سلیمانی و امیر قنبری آموزش دید. این بازیگر سرشناس کشورمان، یک استقلالی دوآتیشه است و ۱۷۲ سانتی‌متر قامت اوست. نوید محمدزاده ازدواج نکرده و مجرد است.

فیلم‌های سینمایی که نوید محمدزاده در آن‌ها نقش ایفا کرده است

۱. تفریق - مانی حقیقی ۱۳۹۹
۲. شب، داخلی، دیوار - وحید جلیلوند ۱۳۹۹
۳. متری شیش و نیم - سعید روستایی ۱۳۹۷
۴. سرخ‌پوست - نیما جاویدی ۱۳۹۷
۵. مغز‌های کوچک زنگ‌زده - هومن سیدی ۱۳۹۶
۶. خفگی - فریدون جیرانی ۱۳۹۵
۷. بدون تاریخ بدون امضا - وحید جلیلوند ۱۳۹۵ / وی سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را گرفت.
۸. ابد و یک روز - سعید روستایی ۱۳۹۴ / وی سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را گرفت.
۹. خشم و هیاهو - هومن سیدی ۱۳۹۴
۱۰. لانتوری - رضا درمیشیان ۱۳۹۴
۱۱. ناهید - آیدا پناهنده ۱۳۹۳
۱۲. سیزده - هومن سیدی ۱۳۹۲
۱۳. عصبانی نیستم - رضا درمیشیان ۱۳۹۲
۱۴. لرزاننده چربی - محمد شیروانی ۱۳۹۱
۱۵. در میان ابر‌ها – روح‌الله حجازی ۱۳۸۷

نوید محمدزاده در اینستاگرامش خطاب به مردم درباره انتخاب نقش‌هایش نوشته بود: نقش‌ها با وسواس انتخاب شدن و با دل و جون بازی، به عشق شما‌ها ... از این به بعدم همینه ...

او بعد از پایان بازی در سریال قورباغه با انتشار پستی در اینستاگرامش برای هومن سیدی نوشت: برادر، پنجمین کارمون با هم تموم شد، تجربه بی‌نظیری بود در کنار تو و این گروه بی‌نظیر. خوشحالم عضو کوچکی از خانواده قورباغه بودم. تک‌تک عوامل قورباغه، دوستون دارم. هومن بریم برای کار بعدی...

در پاسخ به این سوال که علاقه به هنر و بازیگری اولین بار، چه زمان و چگونه در او ایجاد شده جواب داد: من فوتبال بازی می‌کردم. عاشق فوتبال بودم. حتی قرار شده بود بروم تیم نوجوانان سایپا. تا اینکه یک روز -فکر می‌کنم دوم دبیرستان بودم- فیلم «سوته دلان» علی حاتمی را با بازی فوق‌العاده بهروز وثوقی و همان شب فیلم «قیصر» را دیدم. روز بعد رفتم ویدئو کلوپ و فیلم «صورت زخمی» پاچینو را گرفتم. دیگر من دچار جنون شده بودم. مثل قیصر زندگی می‌کردم. آن موقع تمام سر و شکلم شده بود بهروز وثوقی. هنوز هم می‌گویم بازی وثوقی در فیلم «کندو» بهترین بازی تاریخ سینمای ایران است و حاضرم بر سر این حرفم بحث کنم. به خودم گفتم: «نوید! او بهروز وثوقی بود همه ایران می‌شناختندش و تو باید بشوی نوید محمدزاده» حالا هم نمی‌توانم بگویم بازیگر خوبی هستم، اما یک چیز را می‌توانم بگویم. اینکه بازیگری هستم که شبیه هیچ بازیگری نیست. شاید بازیگر بدی باشم، ولی مدل خودم هستم... هر آدمی ویژگی‌های مختلف خودش را دارد و هیچ‌کسی شبیه به دیگری نیست. من هم از کسی تاثیر نگرفته‌ام.

نوید در برنامه اینترنتی ۳۵ از تلخ‌ترین اتفاق در زندگی هنریش یاد کرد؛ او در سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر با کسب کامل آرای داوران به عنوان بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم عصبانی نیستم انتخاب شد، اما به علت فشار گروه‌هایی خارج از سینما این فیلم از بخش مسابقه خارج و سیمرغ بلورین به رضا عطاران اهدا شد. بعد از این اتفاقات وی گفته بود: خوب شد به من جایزه ندادند، آن‌هایی که سیمرغ گرفته‌اند کجا هستند؟ هر موقع اراده کنم سیمرغ می‌گیرم.

تبلیغ یک برند معروف آبمیوه و عطر

اردیبهشت ۹۹ مخاطبان تلویزیون شاهد تبلیغات جدیدی از یک برند معروف آبمیوه با حضور نوید محمدزاده بودند. او با تبلیغ یک برند آبمیوه به تلویزیون آمد و این اتفاق با واکنش‌های متعددی همراه بود و البته از چشم منتقدان هم به دور نماند. او بعد از تبلیغ آبمیوه به سراغ تبلیغ عطری با برند خودش رفت و این‌بار نگاه‌های بیشتری را متوجه فعالیت تبلیغاتی‌اش کرد.

نوید محمدزاده

تیپ‌های عجیب و غریب نوید محمدزاده

او یکی از چهره‌های سینمایی است که علاقه خاصی به لباس‌های عجیب و غریب دارد و این موضوع همواره سوژه مخاطبان و عکاسان سینما بوده است.

او با پوشش خاصی برای بازی در فیلم ناهید در فستیوال فیلم کَن حضور پیدا کرد که این پوشش نیز واکنش‌هایی را به همراه داشت. از این‌رو حاشیه‌هایی در شبکه‌های اجتماعی شروع شد. کاربران زیادی از پوشش نامناسب نوید محمدزاده در جشنواره کَن سخن گفتند و معترض شدند که این پوشش اصلاً مناسب نماینده‌ای که از طرف مردم ایران به جشنواره کَن فرانسه رفته است، نیست. برخی دیگر از کابران گفتند: باید در مراسم رسمی از پوشش رسمی استفاده کرد و وقتی تمامی افراد لباس‌های رسمی پوشیده‌اند نباید یک‌نفر آن هم ایرانی چنین لباس‌های زننده‌ای به تن کند.

نوید محمدزاده

بعد از آن نوید محمدزاده عکسی را در صفحه پروفایلش منتشر کرد و گفت: این لباس توریستی من است که در جشنواره کَن پوشیدم. عکس لباس اصلی‌ام را می‌گذارم. نگران آبروی ایران هم نباشید! مرسی از این همه محبتتون! سپس کامنت‌هایی گذاشته شد که عده‌ای گفتند طرز لباس پوشیدن هرکس به خودش مربوط است و عده‌ای دیگر گفتند شما فقط به خاطر خودتان نرفته‌اید و نماینده یک ملت هستید، پس باید متناسب با فرهنگ ایران لباس بپوشید.

نوید محمدزاده

نوید محمدزاده

نوید محمدزاده

اولین مهمان برنامه همرفیق شهاب حسینی

همرفیق که یک تاک شوی غیرسینمایی است در اولین قسمت خود میزبان نوید محمدزاده بود. برنامه همرفیق با اجرا و کارگردانی سیدشهاب حسینی و تهیه‌کنندگی حسن خدادادی به مرحله پخش رسید.

نوید محمدزاده

همیشه صحبت از دستمزد سلبریتی‌ها موضوع داغ جامعه بوده و از این‌رو نوید محمدزاده هم از حرف‌ها در امان نبوده است.

در یکی از این صحبت‌ها، شراره داوودی، خبرنگار حوزه سینما نوشت: آقای نوید محمدزاده برای حضور در برنامه اینترنتی (همرفیق) نزدیک به ۵۰۰ میلیون تومان از اپلیکیشن آپ دستمزد گرفته است! هرچند این توییت با واکنش سریع روابط عمومی این برنامه مواجه شد.

نوید محمدزاده

نوید محمدزاده

شایعاتی پیرامون دستمزد نوید محمدزاده مطرح است، مثلاً می‌گویند: او برای تبلیغ سن ایچ ۱۰ میلیارد تومان و برای هر تبلیغ یک دقیقه‌ای یک میلیارد تومان دریافت می‌کند. همچنین گفته می‌شود او برای بازی در هر فیلم هفت میلیارد تومان دستمزد می‌گیرد؛ البته باید توجه داشت که این حرف‌ها هیچ‌گاه اثبات نشده است.

نوید محمدزاده نه تنها در عرصه سینما که در حوزه تئاتر هم فعال است. بازی در نمایش‌های موزیکال الیور توئیست و بینوایان را باید جزو برجسته‌ترین کار‌های او دانست.

منبع: نشان تجارت

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع موتورسیکلت در بازار امروز + جدول

قیمت روز لپ تاپ اپل + جدول

قیمت انواع زعفران + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ عالی قاپو اصفهان در دوره قاجار

عکس/ استقبال مردم ارومیه از احمدشاه قاجار ۱۰۶ سال پیش

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ پوستر متفاوت استقلال برای بازی با آلومینیوم

عکس/ طبیب زن در حال بادکش کردن ۱۳۰ سال پیش

عکس/ تابلوی قیمت یک طلا فروشی در خیابان جمهوری ۲۴ سال پیش

عکس/ تغییر چهره عجیب بهنوش بختیاری

عکس/ پوستر سپاهان، آلومینیوم و فولاد به مناسبت روز کارگر

جنجالی‌ترین استایل بهاره رهنما بعد از طلاق

عکس/ سود گمرکی واردات لاستیک ابلاغ شد

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ نمایی نوستالژی از یک نانوایی بربری و شاطرش ۶۶ سال پیش در تهران

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

عکس/ حرکت بامزه ملیجک ۱۴۴ سال پیش بالای سر عصمت‌الدوله، دختر ناصرالدین شاه

پدر می‏‌تواند هیچ یک از فرزندانش را از ارث محروم کند؟

عکس/ حرکت عجیب هیتلر در دورهمی با اقوام اش ۹۵ سال پیش در یک کافه باغ

عکس/تابلوی قیمت یک طلافروشی ۲۴ سال پیش

عکس/ صیاد شیرازی در دوره آموزشی ۶۴ سال پیش با کلاه جنگی

عکس/سلفی نازنین بیاتی و خانم بازیگر در حافظیه شیراز

عکس/ آقای بازیگر و همسر خوش قد و قامتش در کنسرت

عکس/ نمایی عجیب از اقامتگاه مخوف اشرف پهلوی ۴۷ سال پیش در نیاوران

عکس/ هومن سیدی در پشت صحنه وحشی

عکس دیده نشده از چهره متفاوت علیرضا زاکانی ۴۲ سال پیش با لباس نظامی

فرار از آلزایمر با مصرف همین سه نوع میوه

معلمان در کشورهای عربی، اروپایی و آمریکا چقدر حقوق می‌گیرند؟/ مقایسه هزینه زندگی و درآمد معلمان در کشور‌های مختلف

توصیه مهم متخصص پوست به زنان

عکس/ چهره دیده نشده از ابراهیم رئیسی ۴۴ سال پیش با لباس شخصی در ایام جنگ

عکس/ ظاهر متفاوت تاج‌الملوک زن دوم رضاخان ۶۶ سال پیش با پوشش عجیب و گردنبند مرواریدی

۳ عامل کشنده که قلب شما را نشانه گرفته‌اند

عکس/دست‌نوشته جالب یک دانش‌آموز ساعاتی قبل از کنکور

عکس/قاب صمیمی و جذاب دو بازیگر زن سینمای ایران

دادگستری: ۲۹ نفر از جان‌باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی شناسایی شدند و برای آنها جواز دفن صادر شده

کاربرگ واردات بنزین سوپر تصویب شد

عکس/تیپ خانم بازیگر در یک سریال ایرانی بحث‌برانگیز شد!

ماجرای خبر قتل‌عام خانوادگی هولناک در کرمانشاه

عرفان طهماسبی در بیمارستان بستری شد

سی‌ان‌ان: ویتکاف تمایلی به پذیرش سمت مشاور امنیت ملی آمریکا ندارد

واکنش دولت به ارسال پیامک‌های حجاب/ اشتباه نکنید

عکس/این روحانیون به دیدار مهدی کروبی رفتند

زمان احتمالی دور بعدی مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا: ۷ مه

پژمان شاهرخی؛ بسیج تمام‌توان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان پس از انفجار اسکله شهید رجایی

مقایسه حقوق کارگر ایرانی با کارگران عرب منطقه به روایت آمار/ همه آنچه باید درباره دستمزد کارگران در خاورمیانه بدانیم

علی یخکشی درگذشت

شب ملخ جواد مجابی منتشر شد

پولیتیکو: نماینده فعلی ترامپ در امور خاورمیانه، احتمالا مشاور امنیت ملی کاخ سفید می‌شود

مشاور امنیت ملی ترامپ و معاونش استعفا می‌دهند

سازمان بنادر و دریانوردی: تجهیزات استراتژیک بندر شهید رجایی هیچ آسیبی ندیده‌

نحوه اطلاع رسانی خاموشی‌های خانگی چگونه انجام میشود؟

تعویق مذاکرات میان ایران و آمریکا پیشنهاد وزیر خارجه عمان بود

عکس/دغدغه جدید سعید جلیلی: ساخت فیلم سینمایی درباره واقعه ۷ اکتبر

شبکه‌های اجتماعی چه تهدیداتی را متوجه نوجوانان می‌کند؟

ترامپ خواهان صلح و آماده توافق [با ایران]است

روایت تایمز اسرائیل از آتش‌سوزی‌های گسترده در اسرائیل

فلاحت‌پیشه: ارسال پیامک حجاب هیچگونه مبنای قانونی ندارد

سفارت روسیه: روز ملی خلیج فارس را به دوستان ایرانی تبریک می‌گوییم

آغاز تلاش‌ها در مجلس برای دومین ضربه به کابینه پزشکیان/ طرح استیضاح فرزانه صادق، سیاسی است یا فنی؟