تاریخ انتشار: ۱۴:۴۹ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۹

آنچه که باید در اصلاح لایحه بودجه درنظر گرفته شود

سخنرانی این هفته موسسه مطالعاتی دین و اقتصاد اختصاص دارد به نکاتی راجع به بودجه سال ۱۴۰۰ که مجلس شورای اسلامی و دولت باید در لایحه اصلاحیه مد نظر قرار بدهند.

اقتصاد ایران

اقتصاد۲۴ - جلسه این هفته موسسه دین و اقتصاد به سخنرانی دکتر فرشاد مومنی اختصاص خواهد یافت که قرار است تحت عنوان: چند نکته درباره آنچه دولت و مجلس باید مبنای اصلاح بودجه سال ۱۴۰۰ قرار دهند. ارائه شود.

این سخنرانی روز پنج شنبه ۲۳ بهمن از ساعت ۱۴ الی ۱۶ به صورت لایو و از طریق پیج اینستاگرام موسسه دین و اقتصاد برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار