تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۹

خبرسازی درباره درخواست واکسن فایزر برای کارکنان بیت رهبری

شایعه پراکنان این بار مدعی شدند دفتر مقام معظم رهبری برای در اختیار قرار گرفتن واکسن فایزر به وزارت بهداشت نامه نگاری داشته است.

کارکنان بیت رهبریاقتصاد۲۴ - ​​​​همانطور که پیش‌بینی می‌شد پس از ورود محموله‌های واکسن شایعات ضدانقلاب هم شدت گرفت.

در یکی از این ادعاها، برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی با انتشار تصویری مدعی افشای نامه بکلی سری مبنی بر درخواست رئیس دفتر مقام معظم رهبری برای دریافت واکسن کرونا برای پرسنل این موسسه شدند.

در همین رابطه کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو نوشت: جمهوری اسلامی از هر چیز و هر جا شانس نیاورده باشه انصافا از اپوزیسیون و مخالف و معاند، بخت و اقبال، همراهش بوده و هست! فقط اونی که برای این شیرین کاری‌ها، دستمزد میده رو تصور کنید.


بیشتر بخوانید: جمعه محموله دوم واکسن روسی به ایران ارسال می‌شود


درخواست واکسن فایزر برای کارکنان بیت رهبری

علیرضا وهاب زاده مشاور وزیر بهداشت هم نوشت: این نامه سراسر جعلی است ظاهرا جاعل قبل ازسال ۵۷ در کشور بوده و ازفرم نامه‌نگاری‌ها هیچ اطلاعی ندارد. به فرم سربرگ که اصلا متعلق به وزارت بهداشت نیست کاری نداریم، شماره نامه پایین صفحه‌هم هیچ، عنوان و امضا هم هیچ. بکلی سری آخه؟! نامه‌های ساواک رو کپی کردید؟

 واکسن فایزر برای کارکنان بیت رهبری

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار