اقتصاد۲۴ - علیرضا پورحسن گفت: ادغام شرکتهای بیمه گر اتکایی کوچک و تاسیس یک شرکت بیمه گر ملی در آینده خوب خواهد بود، ولی باتوجه به شرایط کنونی کشور، این امردرست نیست.
وی، با بیان اینکه، وجود شرکتهای کوچک باعث جذب سرمایه از بازاربورس میشود، افزود: با تاسیس شرکتهای اتکایی کوچک، باتوجه به شرایط کنونی کشور، ریسک بین شرکتها تقسیم میشود.
مدیربیمههای اتکایی شرکت بیمه البرز، اذعان داشت که وقتی صحبت از یک شرکت بزرگ ملی میشود یعنی این شرکت تحت حمایت دولت تاسیس میشود درنتیجه تمامی سیستمهای دولتی روی آن پیاده خواهد شد و آن نگاهی که بخش خصوصی برروی بازاربیمه دارد منتفی میشود.
پورحسن با اشاره به شرکتهای اتکایی موجود در کشورهای درحال توسعه، ادامه داد: در این کشورها شرکتهای بزرگ اتکایی دولتی به دنبال پذیرش در بازار سرمایه هستند.
وی خاطرنشان کرد که، شرکت جی-آی-سی هند زمانی شرکتی دولتی بود، اما در بازار سرمایه دنیا جذب شده و از طریق جذب سرمایه از بازار سرمایه در بازار اتکایی دنیا فعالیت میکند.
پورحسن تصریح کرد: دردرازمدت همین شرکتهای کوچک میتوانند ادغام شوند و شرکت بزرگتری را تشکیل دهند و ریسکهای بزرگتری را بپذیرند واین درصورتی است که بتوان وارد بازارهای بین المللی شد.
مدیربیمههای اتکایی شرکت بیمه البرزافزود: ورود به بازارهای بین المللی و کسب درآمد یا پذیرش ریسک از آنها مستلزم آن است که شرکت بسیار بزرگ و قوی وجود داشته باشد و این امر، مستلزم ورود به بازارهای بین المللی است.
وی، گفت: ورود به بازارهای بین المللی نیازمندسرمایه زیاد و ظرفیت بالای ریسک پذیری دارد و برای اینکه شرکتها ریسک بازارهدفی که تعیین شده را بپذیرند قطعا باید دارای سرمایه بالایی باشند و اگر شرکتهای کوچک نمیتوانند در آن بازارها فعالیت کنند باید درهم ادغام شوند.