تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۹

رییس کمیسیون صنایع در مجلس: رفع مشکلات خودروسازی در گرو رقابتی شدن این صنعت است

عزت الله اکبری تالارپشتی نماینده مردم تهران گفت: دولت دارای ۱۴ درصد از سهام ایران خودرو و ۱۷ درصد از سهام سایپا است در صورتی که ۲۰۰ درصد در امور مدیریتی دخالت دارد و از رقابتی شدن این صنعت جلوگیری می‌کند که برای کسب نتیجه مطلوب دولت باید کنار رود.

عزت الله تالارپشتی

اقتصاد۲۴ - رییس کمیسیون صنایع و معادن در مجلس شورای اسلامی گفت: مشکل اصلی صنعت خودروسازی کشور دخالت ناروای دولت در امور مدیریتی است که رفع آن در گرو حضور مقتدرانه و قوی بخش خصوصی می‌باشد.

عزت الله اکبری تالارپشتی نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر و رییس کمیسیون صنایع و معادن در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: دولت دارای ۱۴ درصد از سهام ایران خودرو و ۱۷ درصد از سهام سایپا است در صورتی که ۲۰۰ درصد در امور مدیریتی دخالت دارد و از رقابتی شدن این صنعت جلوگیری می‌کند که برای کسب نتیجه مطلوب دولت باید کنار رود.

رییس کمیسیون صنایع و معادن در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که رفع مشکلات در صنعت خودروسازی در گرو حضور مقتدرانه و قوی بخش خصوصی است، گفت: هر ارگان و شخصی می‌تواند سهامدار خودروساز باشد، ولی باید به میزان سهام خود در مدیریت و اداره امور دخالت کند. مهندسان داخلی در زمینه‌های نانو، سلول‌های بنیادی، موشک، هوا و فضا و... دستاورد‌های مهمی را به دست آورده اند و با این وجود خودرویی که به مراتب تکنولوژی آن کمتر است توانایی تولید ندارند و این اختلال به دلیل دخالت‌های منفی و ناروای مدیریتی است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار