اقتصاد۲۴ - پس از اظهارات رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز درباره علت طغیان ویروس جهشیافته کرونا در استان خوزستان و چگونگی ورود آن از کشورهای عراق و هلند به این استان و انتقال این ویروس از یک مرد عراقی به چهار نفر از پرسنل (با خانواده) هتل محل اقامتش در اهواز، عبدالحمید حرمتی ـ رییس جامعه هتلداران خوزستان ـ واکنش نشان داد و گفت: ادعا شده بود که یک مهمان مرد عراقی در یکی از هتلهای اهواز به کرونای انگلیسی مبتلا بوده است. این خبر کاملا کذب است. طبق پیگیریهایی که جامعه هتلداران خوزستان انجام داد، مدیر هتلی که این ادعا در مورد آن مطرح شده بود، به دانشگاه علوم پزشکی استان رفت و پیگیر شد، اما مسؤولان دانشگاه هیچ مستندی نداشتند. هیچ سازمان دیگری هم مدرک و سندی در این ارتباط ارائه نداد و معلوم شد خبر از اساسا صحت نداشته و صرفا بر اساس گزارشهای شفاهی و کذبی منتشر شده که پایه و اساسی نداشته است.
رییس جامعه هتلداران خوزستان در ادامه گفت: هیچ کدام از هتلهای استان خوزستان هیچگاه هیچ بیمار کرونایی نداشتهاند و جا دارد به اطلاع هموطنان برسانیم که هتلهای این استان مانند همه هتلهای کشور همواره در عالیترین سطح ممکن پروتکلهای بهداشتی را رعایت کرده و از این جهت هتلها از امنترین مراکز بهداشتی و مطمئنترین اقامتگاه برای مسافران بودهاند.
حرمتی افزود: بار دیگر این ادعای همه هتلداران کشور را تکرار میکنم که هتلها حتی از خانهها هم امنتر و بهداشتیترند، چون همه ملاحظات بهداشتی در آنها به طور دقیق و موشکافانه رعایت میشود تا سلامت مهمانان تضمین شود.
بیشتر بخوانید: قرنطینه کامل یک روستا در قزوین پس از مرگ فرد مبتلا به کرونای انگلیسی
وزارت صنعت هتلها را در رسته صنایع به شدت آسیبدیده از شیوع ویروس کرونا قرار داده است. به گفته رییس جامعه هتلداران ایران تا آبانماه سال ۹۹، نزدیک به ۳۰ درصد هتلها تعطیل و دو سوم نیروی شاغل در این بخش بیکار شدند. در طول سال حدود ٢٠ درصد از ظرفیت هتلها از مسافر پر بوده است.
وزارت بهداشت نیز به تازگی شیوع ویروس جهشیافته کرونا از نوع انگلیسی را در استان خوزستان تایید کرده و عامل اصلی آن را باز بودن مرز مشترک ایران و عراق و تردد مسافران از این نقطه دانسته است. درحال حاضر ۱۱ شهرستان خوزستان در وضعیت بسیار پرخطر و قرمز قرار گرفتهاند، به طوری که رییس مجمع نمایندگان خوزستان در مجلس از رییسجمهور درخواست کرده دستور قرنطینه خوزستان به مدت دو هفته را صادر کند.