تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۲۵ آذر ۱۳۹۷

میرسلیم: شعارهای انقلاب برای آب و نان نبود

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» را مهمترین و اصلی‌ترین شعار انقلاب دانست و افزود: «استقلال» یکی از دستاورد‌های انقلاب است که برای ما ارزان تمام نشد و هنوز بهای آن را پرداخت می‌کنیم.
اقتصاد24-  مصطفی میرسلیم در همایش «دستاورد‌های چهل ساله انقلاب و راهکار‌های عبور از مشکلات» که در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد، یکی از افتخارات سال‌های خدمت خود را سرپرستی بنیاد امور جنگ زدگان دانست و اظهار کرد: در آن زمان به دنبال مقام و حقوق نبودیم و خوشبختانه خدمات ارزنده‌ای به آوارگان ارائه شد.

وی «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» را مهمترین و اصلی‌ترین شعار انقلاب دانست و افزود: «استقلال» یکی از دستاورد‌های انقلاب است که برای ما ارزان تمام نشد و هنوز بهای آن را پرداخت می‌کنیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در گذشته جایگاه و وظایف کشور ما در دنیا توسط قدرت‌های استکباری ترسیم شده بود، تصریح کرد: ایران از نظر سیاسی و جغرافیایی در منطقه حساسی واقع شده و از منابع سرشار نفت و گاز برخوردار است. در واقع اولین کشور خاورمیانه بودیم که نفت و گاز ما کشف و استخراج شد، لذا انگلیس و سپس آمریکا تصمیم گرفتند که ایران سهم مهمی در برآوردن نیاز‌های انرژی و تامین سوخت جهان داشته باشد.

میرسلیم با اشاره به احداث بزرگترین پالایشگاه نفت جهان در آبادان، عنوان کرد: ملی شدن صنعت نفت که در زمان دولت دکتر مصدق صورت گرفت، مایه نگرانی انگلیس شد لذا بعد از ملی شدن صنعت نفت ایران، همان انحرافی را که در انقلاب مشروطه ایجاد و آن را تبدیل به مشروطه انگلیسی و رضاخانی کردند، در صنعت ملی شدن نفت پیاده کردند و دولت ملی را کنار زده و پای دولت انگلیسی و آمریکایی را به کشور باز کردند.

وی با بیان اینکه وقایع ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ و کشتار دانشجویان در دانشگاه تهران به دنبال سیاست‌های انگلیس و آمریکا علیه استقلال کشور اتفاق افتاد، گفت: قدرت‌های استکباری نمی‌خواستند ندای استقلال از حنجره مردم ما بلند شود لذا بعد از ۲۵ سال توانستیم به رهبری انقلابی‌ترین مرد جهان استقلال خودمان را به دست آوریم و اکنون باید در حفظ آن کوشا باشیم.

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به خسارت‌های مادی و معنوی هشت سال جنگ تحمیلی برای کشور، یادآور شد: در آن دوران شدیدترین تحریم‌ها را علیه ایران اجرا کردند و امروز تحریم‌ها سومین مرحله از همان تحریم هاست لذا تحریم‌های اول و دوم به ثمر نرسید، اما دشمن همچنان دست بردار نیست و از تاریخ عبرت نمی‌گیرد.

رئیس شورای مرکزی جبهه موتلفه اسلامی اعمال تحریم‌ها را در راستای مجموعه اقدامات طراحی شده برای به زانو درآوردن ملت ایران در استقلال خواهی دانست و عنوان کرد: استکبار جهانی در طول چهل سال گذشته همواره آمادگی خود را برای کمک به ایران، به شرط دست برداشتن از استقلال اعلام کرده است. در طول این سال‌ها برخی فریب وعده‌های غرب را خورده اند، اما همچنان استقلال ما پابرجاست.

وی طرح جهانی شدن را اقدامی جهت مهار کردن کشور‌ها دانست که از دهه ۸۰ میلادی مطرح است و خاطرنشان کرد: طرح جهانی شدن دارای ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است. شکل گیری شرکت‌های چندملیتی با هدف تجارت بین الملل وجه اقتصادی جهانی شدن است و این شرکت‌ها بر تمام دنیا سیطره دارند و بر سرنوشت کشور‌ها موثر هستند.

میرسلیم تضعیف کانون خانواده را وجه اجتماعی جهانی شدن دانست و اظهار کرد: جمهوری اسلامی در برابر این وجه بسیار مقاومت کرده، اما آمار‌ها در حوزه طلاق، بالا رفتن سن ازدواج، مصرف دخانیات و... نشان می‌دهد که در حفظ کیان خانواده موفق نبودیم و هجمه‌ها علیه ما اثر گذاشته است.

وی با اشاره به آثار و علایم جهانی شدن در حوزه فرهنگ، تاکید کرد: سال ۱۳۶۸ بحث شبیخون فرهنگی علیه جمهوری اسلامی به واسطه قاچاق فیلم‌های ویدیویی مطرح شد، اما امروز ماهواره‌ها و فضای مجازی وجه اصلی جهانی شدن فرهنگ را تشکیل می‌دهد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه جهانی شدن سیاست موجب شده کشور‌ها در داخل مرز‌های خود نیز تصمیم گیرنده نباشند، اضافه کرد: در برخی از کشور‌ها مردم سالاری و انتخابات مضحکه است و تصمیم گیری‌ها توسط استکبار جهانی صورت می‌گیرد. جهانی شدن در بخش نظامی نیز جنبه سخت افزاری ندارد و یک محل درآمد تلقی می‌شود. امروز آمریکا بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده سلاح در دنیاست و لذا برای فروش سلاح‌های خود باید احساس نگرانی، بدبینی و اختلاف بین کشور‌های همسایه ایجاد کند و با بالا بردن اشتهای آنان برای خرید سلاح، بازار فروش خود را گرم نگه دارد.

میرسلیم با اشاره به تلاش کشور‌های جهان اول برای فروش همه کالا‌های تولیدشده خود در جهان، گفت: برای فروش کالا باید بازار ایجاد شود و بازار نیازمند ایجاد علاقه است، اما علایق و سلایق کشور‌ها به لحاظ فرهنگی، تمدنی و اعتقادی با کالا‌های تولیدشده توسط آمریکا و اروپا سازگار نیست و لذا آنان درصدد اصلاح فرهنگ و تمدن و اعتقادات مردم دنیا هستند.

رئیس شورای مرکزی جبهه موتلفه اسلامی اولین روش استکبار برای طرح جهانی شدن را برخورد مستقیم و سپس استفاده از شیوه‌های بین المللی دانست و عنوان کرد: غرب تشکیلاتی را بنا و قواعدی را ایجاد کرد و همه کشور‌ها آن‌ها را قبول کردند لذا کشوری که این قواعد را نپذیرد، به انزوا کشیده خواهد شد و ناگزیر به تسلیم است. سند ۲۰۳۰ یکی از همین شیوه‌های بین المللی برای هدایت ارزش‌های حاکم بر کشور‌ها به سمت ارزش‌های غربی است. سند ۲۰۳۰ «عادی سازی» روابطی را برای دانش آموزان دنبال می‌کند که ما بر مبنای اسلام آن‌ها را نمی‌پذیریم.

وی عدالت، جوانمردی، انصاف، مروت، کرامت انسانی، ظلم ستیزی و... را از جمله اصول جمهوری اسلامی دانست و یادآور شد: شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» برای آب و نان نبود؛ البته اگر دولت‌ها اصول نظام را تحقق می‌بخشیدند، عدالت اجتماعی و رفاه عمومی در شان جمهوری اسلامی نیز تامین می‌شد.

میرسلیم با بیان اینکه انقلاب اسلامی به رهبری یک عالم دینی و مجتهد تمام عیار به پیروزی رسید، خاطرنشان کرد: مردم در فروردین ۵۸ با رای خود به جمهوری اسلامی نشان دادند که صرفا حکومت دموکراتیک نمی‌خواهند و لذا انقلاب اسلامی با سایر انقلاب‌ها در دنیا فرق دارد و هرگز طاغوت را قبول نمی‌کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تغییر پشتوانه پول در دنیا از طلا به دلار در دهه ۶۰ میلادی، اضافه کرد: نظام سوئیفت تکلیف اقدامات بر مبنای دلار در دنیا را مشخص می‌کند و وظیفه بررسی رد و بدل شدن دلار در دنیا را دارد، یعنی دلار از چه کشوری و برای چه کاری به کشور دیگر جابجا می‌شود لذا پیوستن به FATF موجب کسب اطلاعات درباره مبادلاتی خواهد شد که در خارج از فضای دلار صورت گرفته است لذا استقلال جمهوری اسلامی در این زمینه نیز بسیار ارزشمند و نیازمند دقت است.

وی مذاکره را روشی منطقی برای اثبات حقانیت دانست و تاکید کرد: نباید فریب مذاکره را بخوریم، زیرا طرف مقابل خیرخواه ما نیست. غرب ۴۰۰ سال است که برای برچیدن بساط دین در دنیا تلاش کرده و اکنون جمهوری اسلامی به نام دین آمده و همه معادلات را بر هم زده و چهل سال دوام آورده است لذا می‌خواهد جلوی استقلال طلبی ما را بگیرد.

رئیس شورای مرکزی جبهه موتلفه اسلامی با اشاره به فرارسیدن هفته پژوهش، یادآور شد: ما در جمهوری اسلامی دانشگاه‌های خوب با چهار میلیون دانشجو و ۱۰‌ها هزار استاد داریم که سرمایه عظیم نیروی انسانی محسوب می‌شود و این سرمایه نه تنها برای مشکلات کشور راهگشاست، بلکه می‌تواند در دنیا اثرگذار باشد، اما باید برای دانش، پژوهش و فناوری خودمان هدف داشته باشیم و متناسب با کرامت انسانی عمل کنیم. از دانشجویان می‌خواهم نیاز حقیقی انسان را در چارچوب موازین انقلاب اسلامی بشناسند و به آن سمت حرکت کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

پیشنهاد لیگ برتری برای ستاره پرسپولیس

رابعه اسکویی: اگر نمی‌آمدم جنازه‌ام به ایران می‌رسید

اسرائیل و حزب‌الله در آستانه توافق آتش‌بس

قیمت مسکن و هزینه اجاره‌نشینی در گران‌ترین منطقه تهران

عکس/ علائم پنهان یک سرطان در آقایان

فیلم/ دلیل بازگشت تتلو به ایران از زبان حسین تهی

مجلس موافق واردات خودرو‌های لوکس

رشد ۳۴ درصدی قیمت مسکن در منطقه ۲۲ تهران طی فقط دو ماه

قیمت گوسفند و گوساله تغییر کرد

سطح گردش معاملات بورسی چنگی به دل نمی‌زند

عکس/ تغییر عجیب چهره همسر اول جومونگ در ۴۳ سالگی

ماجرای برخورد مرگبار قطار با نوجوان قائمشهری چه بود؟

با بودجه ۱.۵ تا ۵ میلیارد تومان کجای تهران خانه بخریم؟ + جدول قیمت‌ها

واژگونی سرویس مدرسه و سرنوشت ۱۳ دانش‌آموز در کردستان

ادعای عجیب عضو جبهه پایداری درباره عریان شدن زنان

فیلم/ وضعیت خودرو‌های کوروش کمپانی با ارزش چند ده میلیاردی

فیلم/ ادعای عجیب سخنگوی دولت درباره کلینیک ترک بی حجابی

عکس/ سفر شمسایی، دبیر و عزیزی به بیروت

طعنه سنگین یک روزنامه اصولگرا به سعید جلیلی

متهم ردیف اول بنگاه‌داری بانک‌ها کیست؟

عکس/ استایل شیک الناز شاکردوست در جشن حافظ

عکس/ پوشش خاص بسیجیان در دیدار با رهبری

سقوط دستمزد دلاری کارگران ایرانی از ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۳/ دستمزد کارگر عربستانی ۱۰ برابر و کارگران اماراتی و ترکیه‌ای، ۴ برابر دستمزد کارگر ایرانی +جدول

عکس/ قیمت فیش حج در ۵۰ سال پیش

فیلم/ توضیحات مهم سخنگو دولت درباره مذاکرات ژنو

انتظارات منفی بازار دلار کاهش پیدا کرد؟

اینفوگرافی/ ترافیک تهران بیشتر از نیویورک

فیلم/ تذکر قالیباف به بی‌نظمی نمایندگان

توییت سخنگوی دولت درباره خشونت علیه زنان

ماجرای عجیب عکس پرسنلی شناسنامه امیر تتلو

فیلم/ ۶۰ درصد ایرانیان تمایل به مهاجرت دارند

فیلم/ چمران: فاکتور پوستر‌های زاکانی را دیدم ولی رسمی نبود

معادن در ایران؛ بهشت کارفرمایان، جهنم اهالی و کارگران / بازخوانی پرونده حوادث کارگری در ایران

معنای بازگشت ترامپ برای ایران، روسیه و چین

شرط عربستان برای تعامل با آمریکای ترامپ

تاثیر اصلاح ساختار صندوق بازنشستگی بر معیشت بازنشستگان

انتقاد تند روزنامه اصلاح طلب از عارف

ابهام در سخنان علی لاریجانی؛ زمان مذاکرات رسیده است؟

هیهات تخلفات بودجه ‏ای دولت سیزدهم؛ کسری بودجه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به رقم یک‏ هزار هزار میلیارد تومان رسید

آیین‌نامه جدید واردات خودرو برقی با تاریخ مصرف چهارماهه

نظر متفاوت دو عضو جبهه پایداری درباره کلینیک ترک بی حجابی

جزئیات دستور همتی به رئیس‌کل جدید گمرک

روشنایی به شرط مازوت سوزی

۹ ماه سرنوشت‌ساز برای تهران، ایران و اروپا در مسیر دوگانه توافق یا فعال شدن مکانیسم ماشه!

تعیین زمان واریز مرحله سوم سود سهام عدالت سال ۱۴۰۱

قیمت دلار در انتظار اخبار آتش‌بس و توافق

مرگ سالانه ۷ میلیون نفر به‌دلیل آلودگی هوا در کشور ۷۲ ملت

فیلم/ رونمایی از گلکسی اس ۲۵ اولترا سامسونگ

ضد و نقیض گویی درباره اجرای قانون حجاب؛ تعلیق ابلاغ قانون عفاف تا نیمه آذر به روایت معاون حقوقی دولت

صعود سخت در انتظار استقلال و پرسپولیس