تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۷

هدایتی: مدیران بانک سرمایه فاسد بودند

حسین هدایتی متهم پرونده اخلال در نظام اقتصادی گفت: ای کاش مدیران بانک سرمایه در جلسه دادگاه حضور داشتند تا بگویم که فاسد هستند؛ به گفته مدیرعامل دناساز مدیران بانک سرمایه شب‌ها و در استخر دفتر این شرکت مصوبات را امضا می‌کردند.
دادگاخ
اقتصاد24 - حسین هدایتی در نخستین جلسه محاکمه خود در شعبه سوم دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی به ریاست قاضی مسعودی مقام، پس از تفهیم اتهامات از سوی قاضی با بیان اینکه اتهامات مطروحه را قبول ندارد اظهار کرد: نماینده دادستان در جلسه امروز کیفرخواستی را قرائت کرد که با کیفرخواست ابلاغی به من مغایر بود.

وی افزود: من در این جلسه در مقام سوال کردن نیستم اما اجازه می‌خواهم یک سوال کنم. می‌خواهم بدانم آیا به دفاعیات من در این جلسه توجه می‌شود یا فقط کیفرخواست برای صدور رای مدنظر قرار می‌گیرد؟ اگر دفاعیاتم شرعا و قانونا شما را قانع کند، مستحق برائت خواهم بود یا خیر یا رای من از قبل صادر شده است؟ اگر از قبل برایم صادر شده وقت شما را نمی‌گیرم اما در صورتی که امکان دارد قول بدهید به حرفهای من گوش بدهید.

قاضی مسعودی مقام در پاسخ گفت: دادگاه هیچگاه نمی‌تواند قبل از رسیدگی رأی بدهد و اگر بر مدار حقوقی دفاع شود قطعا دفاعیات استماع و رای صادر می‌شود و اگر دفاعیات شما مستدل باشد ممکن است حکم برائت بگیرید و اگر هم دفاعیاتتان قابل پذیرش نباشد حکم برائت نمی‌گیرید.

قاضی افزود: خوشبختانه تمام آرایی که در این شعبه صادر شده برگرفته از کل استدلالات و دفاعیات بوده است.

متهم در پاسخ گفت: بنابراین اعلام می‌کنم گردنم از مو نازکتر است و تسلیم قانون هستیم.

هدایتی توضیح داد: در کیفرخواست عنوان شده که 8 فقره شرکت کاغذی را وسیله و ابزار برای اغفال بانک سرمایه قرار دادم در حالی که هیچ کدام از این شرکتها متعلق به من نیست. سال 92 دو پروژه کارسان و لیان را که کارشناسی‌ها و مصوبات آن از قبل انجام شده بود از موسوی‌نژاد مالک ملک‌ها خریداری کردم و قبل از سال 92 این دو پروژه چندین بار توسط چند کارشناس، کارشناسی شده است.

هدایتی گفت: سال 92 توسط دو واسطه با موسوی‌نژاد آشنا شدم که تقاضا دارم این دو واسطه را در جلسه بعدی دعوت کنید چرا که بابت این آشنایی 240 میلیون از من و 400 میلیون از موسوی‌نژاد کمیسیون گرفتند.

وی افزود: هرچند شرکت‌های مطرح در کیفرخواست متعلق به من نیست اما شرکتهای کاغذی هم در قانون تجارت معنا دارد. این شرکتها به من تعلق ندارد و من آنها را نه خریده‌ام و نه به من واگذار شده است. این شرکتها متعلق به فردی به نام یقینی است و برخلاف آنچه که در کیفرخواست عنوان و گفته شده سرمایه شرکتها 1 میلیون تومان بوده که باید بگویم سرمایه این شرکتها 7 الی 10 میلیارد تومان بوده و کارت بازرگانی دارند و مالیات پرداخت کردند و چندین سال قبل تاسیس شدند و حتی بابت سال 92 یقینی برای پرداخت مالیات 650 میلیون تومان از من گرفت. بنابراین اولا شرکتها کاغذی و صوری نیست و ثانیا این شرکتها تعلقی به من ندارد.

هدایتی در ادامه افزود: 5 شرکت از 8 شرکتی که در کیفرخواست به آن اشاره شده قبل از سال 92 مصوبه دریافت وام گرفته بودند و شرکت دناساز که در این کیفرخواست به آن اشاره شده برای قرارگاه خاتم فعالیت می‌کرد و در ساخت پل صدر شرکت داشته و امروز مدیرعاملش در زندان است.

این متهم افزود: ای کاش در جلسه امروز مدیران بانک سرمایه هم حضور داشتند تا به آنها بگویم که فاسد هستند؛ این آقایان در دفتر مدیرعامل دناساز مصوبات را امضا می‌کردند می‌توانید مدیرعامل دناسار را احضار کنید و از او بپرسید که چه تعداد صورتجلسه برای دناساز امضا کردند و چقدر پول گرفتند.

هدایتی گفت: به گفته مدیرعامل دناساز مدیران بانک سرمایه و موسوی‌نژاد شب‌ها و در استخر دفتر مدیرعامل این شرکت صورتجلسه‌ها را امضا می‌کردند.
منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ تیپ تینیجری فاطمه معتمد‌آریا ۴۴ سال پیش با شلوار پیش بندی و کلاه خاص

عکس/ قابی احساسی از ابی و دخترش ۵۳ سال پیش در یک رستوران

عکس/ دل سهراب بختیاری زاده با استقلال است

عکس/ جولان اتوبوس‌های دو طبقه ۵۱ سال پیش در میدان فردوسی تهران

عکس/ استایل خاص فردین و ناصر ملک مطیعی ۴۳ سال پیش با لباس‌های برند

عکس/ خنده‌های از ته دل بهاره رهنما و دخترش پریا در پشت دیوار

عکس/ استقلال در دربی تهران با لباس جدید

عکس/ چهره شوکه کننده نوید محمدزاده با تیپ اجق وجق در دیدار با بهمن مفید

عکس/ سفر مسعود پزشکیان به جنوب غرب تهران

عکس/ ژست عاشقانه حمیرا و پرویز یاحقی ۵۳ سال پیش با استایل اروپایی

عکس/ لحظه آزادی اسرای فلسطینی

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

کشف و انهدام انبار بزرگ سوخت قاچاق در بندرخمیر

نباید با استیضاح وزیر اقتصاد، سیاسی برخورد کرد/ اثرات منفی پول‌های زیاد و بی‌برنامه‌ در دولت گذشته امروز مشخص شده است

بهترین رژیم غذایی برای بهبود سرطان پروستات

روش‌های خانگی بجای بوتاکس؟

دمای تهران زیر صفر شد

خیال استقلال از رونالدو و مانه راحت شد

ترامپ: در صورت صلح، روسیه به اوکراین حمله نخواهد کرد

تعطیلی بخش‌های بستری بیمارستان‌ها در نوروز تعیین و تکلیف شد

ضرورت استفاده از هوش مصنوعی برای کاهش تصادفات

واکنش حماس به عملیات جنوب حیفا

یاغی پرسپولیس: بردن دربی لذت بخش است

بحث پزشکیان با امام جمعه اسلامشهر

صحبت‌های جالب رضاییان پس از دربی؛ قول رامین به هواداران استقلال

عکس/ پوستر AFC پس از دربی؛ Tehran is RED

کارشناس داوری دربی ۱۰۵؛ پنالتی استقلال سوخت؟

فیلم/لحظاتی از شادی و غم بعد از سوت پایان دربی ۱٠۵

فیلم/بوژوویچ: استقلال در دربی سزاوار باخت نبود

فیلم/هوادار ناراحت استقلال روی سکوی‌های ورزشگاه بعد از سوت پایان بازی

عالیشاه: یک فینال را بردیم، ۹ تا باقی مانده است

عکس/خوشحالی عابدزاده از برد پرسپولیس در دربی

علی علیپور به رکورد هاشمی‌نسب رسید

فیلم/گل دوم پرسپولیس به استقلال توسط علی علیپور

کارتال دربی تهران را هم برد؛ پرسپولیس دبل کرد و به کورس برگشت!

اوجالان رئیس پ‌ک‌ک: این گروه باید خود را منحل کند

حسینی باید اخراج می‌شد!

کری‌خوانی اسکوچیچ پس از تساوی

اعتراض سریع استقلال به پنالتی دربی: آفساید به نظر می‌رسید!

فیلم/ گل اول پرسپولیس

عالیشاه پنالتی‌زن پرسپولیس را عوض کرد

برد یک نیمه‌ای پرسپولیس در دربی؛ استقلال باز هم پنالتی داد

تصویر جالب از پرتماشاگرترین دربی پایتخت

پزشکیان: از قطعی برق و گاز عذرخواهی می‌کنم

فیروز کریمی: پیشنهاد استقلال را رد کردم

عکس/ رامین رضاییان به سمت نیمکت پرسپولیس رفت

نوشته جالب هوادار پرسپولیس برای سروش رفیعی

پوتین: اولین ارتباطات ما با دولت آمریکا، امید‌هایی را منعکس می‌کند

واکنش کفاشیان به ائتلاف با عابدینی علیه تاج

مرگ مشکوک بازیگر معروف و همسرش

رشد چشمگیر مجتمع تبریز بیمه معلم در رشته‌های اموال، اشخاص و عمر

واحد پول چه کشورهایی پوند است؟

سرمایه‌گذاری مولد؛ سود فردی، رشد جمعی

ماجرای مرگ تلخ ۱۹ ورزشکار ایرانی به خاطر گازگرفتگی

آیا تغذیه سالم در بارداری بر هوش نوزاد اثر دارد؟

جاذبه‌های گردشگری پارک طالقانی تهران

قیمت گوشت امروز چهارشنبه ۸ اسفند اعلام شد

آشنایی با خواص شگفت‌انگیز کنجد برای سلامتی

ساعت کاری اصناف در ماه رمضان و شب عید کاهش نمی‌یابد

عمر مفید باتری ماشین؛ از کجا بفهمیم وقت تعویض باتری رسیده است؟

اختلال خواب چیست و چگونه درمان می‌شود؟

اینفوگرافی/ قدرتمندترین پاسپورت‌ها در سال ۲۰۲۵