تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۸
امید عالیشاه:

تیمی که برای قهرمانی می‌جنگد قرعه برایش مهم نیست

نکته مثبت این قرعه این است که اگر در 6، 5 بازی اول بتوانیم نتیجه بگیریم و به مقدار لازم امتیاز جمع کنیم، در ادامه بازی‌های نسبتاً راحت‌تری داریم.
IMG637008227585040826


اقتصاد24- با برگزاری مراسم قرعه‌کشی رقابت‌های لیگ برتر نوزدهم در مشهد، برنامه بازی‌های تیم‌های حاضر در این مسابقات مشخص شد. البته با توجه به اینکه زمان آغاز لیگ برتر هنوز معلوم نیست، بالطبع زمان بازی تیم‌ها نیز همچنان نامشخص است. با این حال، اینکه تیم‌ها در چه هفته‌هایی به هم می‌رسند و چه تقابل‌هایی شکل می‌گیرد، نکات جالبی در دل خود دارد. به عنوان مثال، پرسپولیس قهرمان 3 دوره گذشته لیگ برتر یکی از سخت‌ترین قرعه‌ها نصیبش شده و این موضوع واکنش‌های مختلفی را از سوی هواداران، بازیکنان و پیشکسوتان این تیم در پی داشته است.

پرسپولیس در هفته اول در ورزشگاه آزادی میزبان پارس جنوبی است اما تا هفته ششم باید به ترتیب با تیم‌های تراکتور در تبریز، صنعت نفت آبادان (تهران)، استقلال (تهران)، سپاهان (تهران) و شهر خودرو (مشهد)  بازی کند.

امید عالیشاه در این باره به خبرنگار «ایران» گفت: «قرعه بسیار سختی به پرسپولیس خورده ولی تیمی که می‌خواهد برای قهرمانی بجنگد، چیزهایی مثل قرعه‌کشی نباید برایش مهم باشد. نکته مثبت این قرعه هم این است که اگر در 6، 5 بازی اول بتوانیم نتیجه بگیریم و به مقدار لازم امتیاز جمع کنیم، در ادامه بازی‌های نسبتاً راحت‌تری داریم و می‌توانیم به موفقیت امیدوار باشیم. در هر صورت، باید با همه تیم‌ها بازی کنیم اما چون ابتدای فصل یک مقدار طول می‌کشد تا تیم‌ها جا بیفتند، اگر بازی‌های راحت‌تری در قرعه به ما می‌افتاد، بهتر بود.» هواداران پرسپولیس در فضای مجازی به این موضوع اشاره می‌کردند که اگر پرسپولیس بتواند در 6 هفته اول امتیاز بگیرد، می‌تواند برای چهارمین بار پیاپی قهرمان شود. عالیشاه هم با آنها هم عقیده است: «واقعاً هم همین است. اگر ما در 6 هفته اول بتوانیم امتیازهای لازم را بگیریم، بازی‌ها رو به سبک‌تر شدن می‌رود و امیدوارم این اتفاق بیفتد.»

پرسپولیس باید در هفته چهارم در دربی تهران به مصاف استقلال برود. ‌هافبک قرمزها در این خصوص چنین نظر داد: «دربی حساسیت و ویژگی‌های خاص خودش را دارد اما من فکر می‌کنم فعلاً باید به هفته اول فکر کنیم، نه هفته چهارم و دربی.»

او درباره اینکه به عنوان یک بازیکن باسابقه پرسپولیس انتظارش از هواداران چیست، گفت: «به هر حال، ما کادر فنی جدیدی داریم و شرایط جدیدی را هم تجربه می‌کنیم. این موضوع می‌طلبد که هواداران صبوری و حمایت بیشتری داشته باشند. این رمز موفقیت پرسپولیس در سال‌های گذشته بوده و باید به همین روند ادامه دهیم. من برای لیگ نوزدهم با پرسپولیس قرارداد داشتم، یک فصل دیگر نیز قراردادم را تمدید کردم. خوشحالم که می‌توانم 2 سال دیگر در خدمت پرسپولیس باشم و امیدوارم که هر موقع به زمین می‌روم، بتوانم مؤثر باشم.»

پست اصلی عالیشاه ‌هافبک چپ است ولی از زمان آمدن گابریل کالدرون، سرمربی آرژانتینی از او در پست‌های مختلفی مثل‌ هافبک راست و پشت مهاجمین هم استفاده کرده است. عالیشاه درخصوص این تغییر پست‌ها می‌گوید: «در بازی‌های تدارکاتی اخیر من در پست‌ هافبک دفاعی هم بازی کرده‌ام. به هر حال، این نظر آقای کالدرون بوده و من هم تلاش می‌کنم تا در هر پستی که بازی می‌کنم، برای تیم مفید باشم. البته باید ببینیم که کالدرون برای بازی‌های رسمی چه نظری دارد و از من در چه پستی استفاده می‌کند.» در پست‌ هافبک چپ پرسپولیس ترافیک سنگینی وجود دارد و عالیشاه باید با بازیکنان ملی‌پوشی مانند وحید امیری و مهدی ترابی رقابت کند. او درباره اینکه این موضوع کار را سخت می‌کند یا رقابت لذتبخشی است، گفت: «تیمی که نام بزرگی دارد و هواداران فهیم و خوبی هم دارد، باید بازیکنان خوبی هم داشته باشد. برای همین همه باید کنار هم تلاش کنیم تا پرسپولیس به موفقیت برسد.»

در حال حاضر سیدجلال حسینی کاپیتان اول و حسین ماهینی کاپیتان دوم پرسپولیس هستند ولی با توجه به مصدومیت این 2 بازیکن، عالیشاه که کاپیتان سوم سرخپوشان است، در بازی‌های تدارکاتی بازوبند را به بازو بست. او درباره وظیفه کاپیتانی و مسئولیتی که با خود می‌آورد، توضیح داد: «همان طور که گفتید، کاپیتان اول ما سید است و اگر او نباشد، بقیه بازیکنان به ترتیب بازوبند را می‌بندند اما این مسائل چندان مهم نیست و هدف اصلی همه ما نتیجه گرفتن پرسپولیس است. بستن بازوبند کاپیتانی مسئولیت را بیشتر و شرایط خاصی برای بازیکن ایجاد می‌کند.»

عالیشاه در لیگ هجدهم بخصوص در نیم فصل اول که بیشتر در ترکیب اصلی بازی می‌کرد، یکی از بازیکنان مؤثر تیمش بود و با 5 پاس گل، یکی از پاسورهای خوب لیگ به شمار می‌رفت. او در این باره می‌گوید: «تلاشم را می‌کنم که در این فصل هم بتوانم برای تیمم مؤثر باشم و همین روند را با دادن پاس گل‌های بیشتر ادامه دهم.»

منبع: ایران

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت روز روغن خوراکی + جدول

قیمت انواع خودرو‌های مزدا ۳، بسترن و کاپرا گروه بهمن امروز

قیمت انواع لپ تاپ لنوو + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ تغییرات قیمت دلار بعد از سخنرانی رهبری

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۶ فروردین ۱۴۰۴/ طلا سرگردان میان سقوط و صعود

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

تصاویر دیده نشده از داخل سفارت متروک ایران در آمریکا

عکس/ قاب کمیاب از ملک فواد اول ۱۰۴ سال پیش در کنار فرزندان اش فوزیه و فاروق

عکس/ پوستر استقلال برای بازی مقابل گل‌گهر

عکس/ حضور مسعود پزشکیان در وزارت ارتباطات

عکس/ رقص شمشیر پادشاه عربستان ۶۶ سال پیش در جوانی

آبادانی‌ها اسیر در چنگال گردوغبار

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

طرز تهیه کیک کوکی شکلاتی با نوتلا

جزئیات قتل هولناک خانوادگی در بندرعباس

نقش آموزش در کاهش بیکاری چیست؟

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۷ فروردین ۱۴۰۴/ افزایش نوسان قیمت دلار در بازار

طرز تهیه موساکا؛ غذایی خوشمزه از امپراطوری عثمانی

بورس در انتظار اخبار دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا/ اگر اخبار مثبتی از مذاکرات مخابره شود، شاخص به سطح ۳ میلیون واحد می‌رسد

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۷ فروردین ۱۴۰۴/ ترس و احتیاط در بازار طلا

قتل زن ۵۱ ساله شازندی؛ قاتل خودزنی کرد

عکس/نظرسنجی عجیب آمریکا درباره حمله به ایران!

عکس/گریم عجیب و ترسناک فرشته حسینی

حضور بهروز وثوقی به‌جای اکبر عبدی در فیلم «آشغال‌های دوست‌داشتنی»

مدارس کیش تعطیل شد

ایستگاه آخر سریال پایتخت، دلخوشی کوچکی که تمام می‌شود

اعلام هشدار سطح قرمز و تعطیلی مدارس ۴ شهرستان فارس

نامه ۱۵۰ نماینده علیه تصویب پالرمو و سی‌اف‌تی

آلودگی هوا مدارس و دانشگاه‌های همدان را تعطیل کرد

واریز اعتبار مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا

تارتار: برای بردن استقلال انگیزه داریم

دولت سیزدهم چقدر بدهی به جا گذاشت؟

رئیس جمهور حکم محسن اسماعیلی برای معاونت راهبردی و امور مجلس را امضا کرد

فرود اضطراری ۵ هواپیما در شیراز/علت چه بود؟

خبر خوب دارویی وزیر بهداشت

فیلم/ افشای محتوای نامه ترامپ به رهبر انقلاب

ویتکاف: توافق با ایران جز با حمایت ترامپ تکمیل نمی‌شود

رهبر طالبان نائب پیامبر شد

ماجرای خودکار طلایی در اتاق مذاکره ایران و آمریکا چه بود؟

واکنش کرملین به ادعای انتقال اورانیوم غنی شده ایران به روسیه

عکس/نصب بنر‌های ضد مذاکره شروع شد!

ماموریت تازه رافائل گروسی در تهران

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴

ادعای محمود صادقی رد شد

کارزار ۱۵ هزار امضایی برای درخواست افزایش حقوق کارمندان دولت به اندازه تورم واقعی

نظارت و مطالبه‌گری قضایی برای تحقق شعار سال و تضمین امنیت سرمایه‌گذاری مولد

عکس/ ظاهر خاص مظفرالدین شاه ۱۱ ساله در میان درباریان با لباس رسمی و شمشیر

اینفوگرافی/ ذخیره آبی سد‌ها چقدر است؟

عکس/ قاب جذاب و دوست‌داشتنی خانواده شاهرخ استخری

عکس/ مراسم عروسی ثریا طرزی، ملکۀ افغانستان ۱۱۳ سال پیش با جواهرات گرانقیمت

عکس/ چهره اخموی تاج گل، زن صیغه‌ای ناصرالدین شاه ۱۵۴ سال پیش با صندل هندی

عکس/ موتور سواری حمید گودرزی با لباس روحانی

فیلم/ آبگرفتگی در برخی مناطق مشهد

ارزش سهام عدالت امروز ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ استایل خاص ثریا اسفندیاری در کنار سگ گرانقیمتش در یک خودرو

عکس/ تیپ شیک همسر شاهرخ استخری با کلاه انگلیسی و لباس پرنسسی در اروپا

اینفوگرافی/ تعداد پمپ‌های بنزین در هر استان

عکس/ فاطمه قاسمی با پرسپولیس تمدید کرد

چرا قیمت طلای جهانی روی دور صعود افتاده است؟

قیمت روغن خوراکی امروز + جدول

عکس/ قابی دیده نشده از محمدعلی کلی ۴۹ سال پیش در کنار همسر و دخترش هانا

قیمت روز لپ تاپ لنوو LENOVO

عکس/ حمایت بهزاد غلامپور از علیرضا بیرانوند