تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۹

گلکسی زد فولد 2 سامسونگ ۲۸ شهریور به بازار عرضه می‌شود

گلکسی زد فولد 2 سامسونگ ۲۸ شهریور با قیمت ۲،۰۰۰ دلار روانه بازار جهانی می‌شود.
گلکسی زد فولد 2
اقتصاد۲۴ - چندی پیش، سامسونگ درکنار رونمایی سری گلکسی نوت ۲۰ به محصول دیگری اشاره کرد که درواقع، نسل بعدی گلکسی زد فلیپ محسوب می‌شد. گوشی تاشو شرکت کره‌ای گلکسی زد فولد ۲ ( Galaxy Z Fold 2) نام دارد و لحظاتی پیش در رویداد خبری آنپکد کامل معرفی شد که درادامه آن را معرفی خواهیم کرد.

ازنظر قیمت، باید گفت که مانند گلکسی زد فلیپ، گلکسی زد فولد ۲ نیز گوشی هوشمند گران‌قیمتی است و در زمان عرضه، با برچسب قیمت ۲،۰۰۰ دلاری در ویترین فروشگاه‌ها قرار می‌گیرد. محصول جدید شرکت کره‌ای به تراشه اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس، ۱۲ گیگابایت حافظه رم، ۲۵۶ گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی و باتری ۴،۵۰۰ میلی‌آمپرساعت مجهز است. این محصول برخلاف گلکسی زد فلیپ مدلی با حافظه‌ی ۵۱۲ گیگابایتی نخواهد داشت. فقدان درگاهی برای کارت‌های حافظه میکرو اس‌دی نیز سبب می‌شود که کاربر به حافظه‌ی ذخیره‌سازی محدود شود.
بیشتر بخوانید:ایسوس سرویس؛ راه حل مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری
روی بدنه‌ی اصلی گلکسی زد فولد ۲ نمایشگری با ابعاد ۶/۲ اینچ وجود دارد و زمانی‌که گوشی هوشمند را بار کنید، با نمایشگر ثانویه‌ی ۷/۶ اینچی مواجه خواهید شد. نمایشگر ثانویه از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی استفاده می‌کند که درکنار برخورداری از تراشه‌ی توانمند اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس، گلکسی زد فولد ۲ را به محصولی ایدئال برای تجربه بازی‌های اندرویدی تبدیل می‌سازد.
گلکسی زد فولد 2
تغییر اساسی‌ای که در گلکسی زد فولد ۲ درمقایسه‌با زد فلیپ مشاهده می‌شود، دوربین سلفی آن است. برخلاف گلکسی زد فلیپ که حفره‌ای بزرگ برای دوربین سلفی در نظر گرفته بود، مهندسان سامسونگ از حفره‌ای با بهره‌گیری از فناوری Infinity-O در نظر گرفته‌اند که ابعاد بسیار کوچک‌تری دارد و درعین‌حال، نه‌تنها باعث افت کیفیت تصاویر ثبت‌شده نمی‌شود؛ بلکه به افزایش آن نیز کمک می‌کند. 

سامسونگ درباره‌ی لایه‌ی محافظتی روی نمایشگر اعلام کرده که شیشه‌ی منعطف بسیار نازک پلیمری است و در‌مقایسه‌با نوع استفاده‌شده در گلکسی زد فلیپ برای محافظت از نمایشگر مقاوم‌تر است. مهندسان و طراحان گلکسی زد فولد ۲ برای جلوگیری از ورود هرگونه ذرات گردوخاک به داخل لولاها، درمقایسه‌با گلکسی زد فلیپ تغییرات گسترده‌ای در ساختار آن اعمال کرده‌اند.
گلکسی زد فولد 2
گویا اجزای تشکیل‌دهنده‌ی لولاهای گلکسی زد فولد ۲ با فاصله‌ی بسیار اندکی کنار یکدیگر قرار می‌گیرند و از قلم‌موهای خودتمیزشونده با الیاف بسیار باریکی استفاده خواهد شد تا از ورود گردوخاک به درون لولاها جلوگیری شود. درادامه، مقام‌های سامسونگ توضیح می‌دهند که گوشی هوشمند می‌تواند میزان گستردگی دستگاه را تشخیص دهد. درواقع، حسگرهایی میزان بازشدن گلکسی زد فولد ۲ را تشخیص می‌دهند تا درصورت لزوم، عملکرد اپلیکیشن‌ها باتوجه‌به میزان گستردگی نمایشگر تغییر یابد.

در توضیح آنچه گفته شد، استفاده از اپلیکیشن دوربین سامسونگ مثال زده می‌شود. کاربر می‌تواند گلکسی زد فولد ۲ را به‌صورت نیمه‌باز روی سطحی صاف قرار دهد و شروع به ضبط ویدئو کند. در چنین حالتی، نه‌تنها ضبط ویدئو شروع می‌شود؛ بلکه گوشی هوشمند می‌تواند سوژه‌ی مدنظر را تشخیص و ردیابی و آن را حتی در طول فیلم‌برداری بزرگ‌نمایی کند.
گلکسی زد فولد 2 سامسونگ ۲۸ شهریور به بازار عرضه می‌شود
سامسونگ چنین حالتی را Flex Mode نامیده است و در زمان عرضه‌ی گلکسی زد فولد ۲ نیز، اپلیکیشن‌هایی ازجمله گالری، دوربین، ساعت، تقویم و اپلیکیشن یوتیوب از آن پشتیبانی خواهند کرد. با وجود تعداد کم اپلیکیشن‌هایی که از Flex Mode پشتیبانی می‌کنند، انتظار می‌رود در آینده اپلیکیشن‌های بیشتری با این حالت سازگار شوند.

سامسونگ روی حالت چندوظیفگی تمرکز ویژه‌ای کرده است. مقام‌های این شرکت توضیح می‌دهند که نه‌تنها کاربر می‌تواند از سه اپلیکیشن هم‌زمان استفاده کند؛ بلکه مدیریت حالت چندوظیفگی و شخصی‌سازی به‌مراتب بهتری دراختیار خواهد داشت.
گلکسی زد فولد 2
افزون‌براین، کاربران می‌توانند میان اپلیکیشن‌ها در حالت چندوظیفگی سوییچ کنند که باعث ساده‌ترشدن استفاده از اپلیکیشن‌ها در محیط کاربری گلکسی زد فولد ۲ می‌شود.
درادامه توضیح داده می‌شود که طراحی محیط رابط کاربری و حتی ناوبری در آن با تغییرات گسترده‌ای همراه بوده است تا از حداکثر ظرفیت‌های نمایشگر بزرگ گلکسی زد فولد ۲ استفاده شود. برای این منظور، از اپلیکیشن‌های گوگل و مایکروسافت نیز استفاده شده تا گلکسی زد فولد ۲ حس یک تبلت حرفه‌ای را به کاربر منتقل کند.

طراحی بدنه‌ی گلکسی زد فولد ۲ به‌گونه‌ای بوده که حسگر اسکنر اثرانگشت در لبه‌ی آن قرار گیرد. در پنل پشتی، ماژول سه‌گانه‌ی دوربین را شاهد هستیم که طراحی مستطیل‌شکلی دارد و از دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی و دوربین فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی و دوربین تله‌فوتو ۱۲ مگاپیکسلی با قابلیت بزرگ‌نمایی دوبرابری تشکیل شده است.

باید در نظر گرفت که دوربین استفاده‌شده در گلکسی زد فولد ۲ از دوربین‌های گلکسی اس ۲۰ اولترا یا گلکسی نوت ۲۰ اولترا ضعیف‌تر است؛ به‌گونه‌ای که چه ازنظر بزرگ‌نمایی و چه ازنظر کیفیت تصاویر ثبت‌شده یا ویدئوها به پرچم‌داران سامسونگ نمی‌رسد. گلکسی زد فولد ۲ امکان شارژ بی‌سیم و با‌سیم را به کاربر می‌دهد و از چیپ NFC برای پرداخت ازطریق سامسونگ‌پی استفاده می‌کند.

درصورت علاقه به خرید گلکسی زد فولد ۲ کاربران باید در نظر داشته باشند که محصول جدید شرکت کره‌ای از جک هدفون ۳/۵ میلی‌متری بی‌بهره است و برای استفاده از هدفون‌های قدیمی به مبدل نیاز خواهند داشت. علاوه‌برآن، گوشی تاشو جدید سامسونگ دربرابر نفوذ قطرات آب به داخل دستگاه ضعیف است و از هیچ گواهینامه‌ای در این زمینه برخوردار نیست. هنگام خرید نیز، در داخل جعبه‌ی گلکسی زد فولد ۲ ایربادهای بی‌سیم وجود نخواهد داشت. شاید دلیل چنین امری نیز تشویق کاربران به خرید ایرباد دلخواهشان یا شرکت کره‌ای برای کاهش هزینه‌ی نهایی گلکسی زد فولد ۲ دست به چنین اقدامی زده باشد.
گلکسی زد فولد 2 سامسونگ ۲۸ شهریور به بازار عرضه می‌شود
درواقع، در جعبه‌ی گلکسی زد فولد ۲ هدفون باسیم و کاوری ازپیش‌نصب‌شده برای محافظت از نمایشگرهای گلکسی زد فولد ۲ به‌چشم می‌خورد. مقام‌های سامسونگ توضیح می‌دهند که مراکز خدمات پس‌ازفروش باید کاور محافظ نمایشگر را بردارند و اگر کاربران به‌شخصه این کار را انجام دهند، ممکن است به نمایشگر آسیب جدی بزند.

سامسونگ برای اینکه خرید گلکسی زد فولد ۲ با برچسب قیمت ۲،۰۰۰ دلاری برای کاربران مختلف آسان‌تر شود، اقدامات جالبی انجام داده است. در‌صورتی‌که گوشی تاشو سامسونگ را از وب‌سایت رسمی این شرکت تهیه کنید، امکان ارسال گوشی هوشمند فعلی‌تان برای دریافت تخفیفی تا نهایت ۶۵۰ دلار وجود دارد. اگر هم گوشی هوشمند فعلی‌تان گلکسی فولد یا زد فلیپ باشد، با ارسال گوشی هوشمندتان تخفیفی ۸۵۰ دلاری دریافت خواهد کرد.

شما درباره‌ی محصول جدید سامسونگ چه فکر می‌کنید؟ آیا به خرید گلکسی زد فولد ۲ علاقه‌مند هستید؟ دیدگاه خود را با ما و دیگر کاربران زومیت در میان بگذارید.
منبع: زومیت
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/استوری احساسی نانسی عجرم با پرچم لبنان

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

نظر سید احمد خمینی درباره سید محمد خاتمی

بهترین دلیل برای نوشیدن آب کافی در طول روز

پدر علم اقتصاد ایران کیست؟

این ویتامین سبب کاهش کلسترول می‌شود

۸ عادت میلیاردرهای موفق جهان کدامند؟/ این عادت‌ها می‌تواند به موفقیت‌تان کمک کنند

واکنش دولت به توهین یک فرماندار به خبرنگاران

عکس/ استوری مدافع استقلال برای قلعه نویی

ادعای جدید چهره نزدیک به سعید جلیلی درباره فیلترینگ

پوتین: به آزمایش موشک‌های بالستیک مافوق صوت ادامه خواهیم داد

زاینده‌رود از امشب بازگشایی می شود

روسیه: قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام، هدیه بایدن به ترامپ است

انتقام قتل برادر در هلیلان

پرونده بازگشت عادل فردوسی‌پور به صدا و سیما بسته شد

وضعیت آب و هوای تهران طی روز‌های آینده

تخلیه برخی مدارس اصفهان به‌دلیل فرونشست

عکس/اولین واکنش به دیدار پزشکیان با مولوی عبدالحمید

آیت‌الله سید علی سیستانی کیست؟

افزایش تولید هیچ ارتباطی به حوزه وکالت ندارد/ قانون تسهیل باید از مسیر قانونی خود اصلاح شود

قانون تسهیل لطمات جبران‌ناپذیری بر پیکره نهاد وکالت زد/ حرفه وکالت را باید به جایگاه اصلی خود رساند

عکس/آقای ‎عراقچی، قرار نیست مملکت را نجات بدهید؟

پیش بینی قیمت سکه و طلا فردا ۳ آ‌ذر ۱۴۰۳/ دو شوک جدید به بازار طلا

پیش بینی بورس فردا شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

ماسکرانو سرمربی مسی شد

قتل هولناک در پارک قیطریه تهران

کنایه محسن رضایی به اروپایی‌ها بعد از صدور قطعنامه علیه ایران

سید محمود علوی دستیار ویژه رییس‌جمهور کیست؟

ورثه منتظر واریزی سود سهام عدالت باشند

این نقطه آلوده‌ترین جای ایران شد

پیش بینی قیمت دلار فردا ۳ آذر ۱۴۰۳/ سیگنال جدید برای دلار؛ تتر صعودی شد

معنای قطعنامه جدید آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای چیست؟

وزیر خارجه عراق: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم صهیونیستی علیه عراق وجود دارد

اجرای همسان سازیِ ۴۰ درصدی برای همه بازنشستگان از آذرماه

توییت مهم پزشکیان بعد از سفر به سیستان و بلوچستان

پایان زودهنگام رویای بیرانوند و رفقا در تبریز

حمله موشکی حزب‌الله به پایگاه حیفا

ذاکر: افزایش قیمت بنزین سوپر شاید مقدمه‌ای بر بالا رفتن نرخ بنزین باشد

امام جمعه قم: حرمت قم نسبت به شهرهای دیگر چند برابر است

علم الهدی بالاخره پس از ۳ سال دولت رئیسی نگران گرانی ها شد

عکس/ عملکرد پرسپولیس و استقلال در ۱۰ دوره اخیر جام حذفی

مشخصات هواپیمای هشدار زودهنگام A-۵۰

مسعود جمعه مهاجم کنیایی و جدید استقلال کیست؟

لطفعلی خان زند کیست و چگونه به سلطنت رسید؟

کریمخان زند کیست و دوران سلطنتش چگونه گذشت؟

عکس / استوری بازیکنان تیم ملی برای تولد امیر قلعه نویی

اینفوگرافی/ مقایسه نرخ عوارض آزادراهی در ایران با سایر کشورها