تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۰۴ دی ۱۳۹۹

تزریق واکسن ایرانی کرونا به دو بازیگر؛ از شایعه تا واقعیت

مدتی است خبرِ حمایت دو بازیگر از واکسن ایرانی کرونا در فضای‌مجازی پخش شده، کاری که سیاوش قاسمی و امید علیمردانی از آن به عنوان لبیک به فرمایشات مقام معظم رهبری جهت حمایت از تولید ملّی یاد می‌کنند. 

تزریق واکسن ایرانی کرونا به دو بازیگر؛ از شایعه تا واقعیت

آقای مقدمِ "جایزه بزرگ" مهران مدیری

اقتصاد۲۴ - سیاوش قاسمی را بسیاری از مخاطبان با نقش آقای مقدم "جایزه بزرگ" مهران مدیری به یاد می‌آورند، گروهی با نقش عادل فردوسی‌پور سریال "سه پنج دو" و برخی هم او را با "دوربین مخفی" امیرحسین قهرایی به یاد می‌آورند.

سریال "سه پنج دو" حسین سهیلی‌زاده

بازیگری که کار تصویری را به صورت حرفه‌ای با سریال "بچه‌های خیابان" همایون اسعدیان آغاز کرد و با کار مهران مدیری، فیلم سینمایی قلقلک و "سه پنج دو" بیشتر شناخته شد.
امید علیمردانی نام دیگر بازیگری است که در کنار سیاوش قاسمی این کمپین حمایتی را راه انداخته‌اند؛ او همان بازیگر نقشِ رستم سریال "ستایش" است. البته پیش از آن در سریال‌هایی مثل "چهارچرخ" و "دیوار شیشه‌ای" به ایفای نقش پرداخته بود. شایعه مرگ سال گذشته، نام علیمردانی را بیشتر سر زبان‌ها انداخت. 

شایعه‌ای که تا رسانه‌های خارجی پیش رفت

زمانی که به شیطنت برخی در فضای‌مجازی، خیلی زود خبر درگذشتِ امید علیمردانی به تیتر اول بسیاری از رسانه‌ها تبدیل شد. خبری که بسیاری از هنرمندان به خصوص سعید سلطانی کارگردان قدیمی تلویزیون را آزرده کرد. به تعبیرِ خودش حتی رسانه‌های خارجی هم این خبر را پوشش دادند و آن ویدئو از کربلای معلی را منتشر کرد تا همه شایعات پایان یابد. اما چطور شد سیاوش قاسمی و امید علیمردانی سر از موضوع حمایت "واکسن ایرانی کرونا" درآوردند و انگیزه‌شان چه بود؟ به سراغِ این دو بازیگر رفتیم و لحظاتی با آن‌ها به گفت‌وگو نشستیم و نکات قابل توجهی داشتند. 

هدف فقط لبیک به فرمایشات مقام معظم رهبری

سیاوش قاسمی و امید علیمردانی هدف‌شان از این حمایت را لبیک به فرمایشات مقام معظم رهبری عنوان کردند. قاسمی  گفت: هدف و انگیزه‌مان از ورود به قضیه واکسن ایرانی کرونا، حمایت از دستاوردها، تلاش پژوهشگران و نخبگان ایرانی‌مان بود که به واکسن کرونا دست یافته‌اند. اما خیلی زود در فضای‌مجازی پُر شد که ما می‌خواهیم واکسن بزنیم.

فاطمه شکری اعلام کرد واکسن کرونای ایرانی می‌زنم!

علیمردانی با اشاره به اعلام آمادگی فاطمه شکری بازیگر سینما و تلویزیون برای تزریق واکسن ایرانی کرونا تصریح کرد: ما به دنبال حمایت از این دستاورد ملّی بودیم و بر خودمان وظیفه دانستیم وارد این میدان شویم. جالب است بدانید فاطمه شکری بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون به طورعلنی اعلام کردند می‌خواهند اولین بانوی بازیگر ایرانی باشند که این واکسن را تزریق می‌کنند. 

در ویدئویی فاطمه شکری بازیگر فیلم سینمایی "نیش زنبور" و "سه درجه تب" و سریال‌های "زندگی شگفت‌انگیز است"، "چرخ فلک" و "سرّ دلبران" اعلام آمادگی می‌کند که به عنوان اولین بانوی ایرانی باشد این واکسن را تزریق می‌کند. او همچنین می‌گوید: واقعاً نمی‌خواستم رسانه‌ای بشود؛ اولاً سنی از ما گذشته که بمیریم یا سلامتی‌مان به خطر بیفتد؛ خدایی ناکرده جوانان گرفتار نشوند. دوست دارم اولین بانویی باشم که واکسن ایرانی کرونا را امتحان می‌کند.

سریال "ستایش4" در حال نگارش

امید علیمردانی این روزها سرِ فیلمبرداری سریال رمضانی سعید سلطانی است و می‌گوید که فیلمنامه فصل چهارم سریال "ستایش" هم در حال نگارش است. او همچون سیاوش قاسمی دو کار آماده پخش دارند یکی سریال همسرایی و دیگری سریال "دنیای گمشده" که بسیاری از پیشکسوتان مثل رضا رویگری و محمد شیری هم در آن مجموعه به ایفای نقش پرداخته‌اند. 

کمپین حمایت از واکسن کرونای ایران که توسط این دو بازیگر راه‌اندازی شده، این روزها هنرمندان دیگری را هم به جمع خودش می‌پذیرد. بازیگرانی خواسته‌اند که در این راه سهیم شوند و به صورت خودجوش به بیمارستان‌های شهرهای مختلف بروند و از مدافعان سلامت به نوعی تجلیل کنند. 
شروعِ "خواب‌های مشترک" از 10 دی‌ماه

سیاوش قاسمی از حضور در فیلم سینمایی "خواب‌های مشترک" به نویسندگی و کارگردانی رضا وثوق و تهیه‌کنندگی هادی رمضانی‌پور خبر می‌دهد که مجید واشقانی، سوسن‌پرور، بهنوش بختیاری و امیر غفارمنش در آن به ایفای نقش خواهند پرداخت. این کار در پیش‌تولید است و از 10 دی‌ماه ضبط خودش را از شهر قزوین شروع می‌کند. 

این بازیگر سریال‌های "جایزه بزرگ" و "سه پنج دو" درباره حضورش در "دوربین مخفی" امیر قهرایی گفت: زمانی که دوربین مخفی بازی می‌کردم یک شب گروهی همان بلا را سر خودم آوردند. تنها در خیابان ساعت 12 شب راه می‌رفتم از من پرسیدند تو سیاوش قاسمی هستی! گفتم بله. گفتند جیب‌هایت را خالی کن و هرچی پول داری بده! گفتم بی‌خیال شوید. گفتند می‌خواستیم بگوییم سرکار گذاشتن آدم‌ها چقدر کار بدی است. البته این دوربین مخفی جای دیگری هم ما را گرفتار کرد؛ یکی دو بار در یادگار امام بنزین تمام کردم، بنزین ندادند، فکر می‌کردند دوربین مخفی است. 

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع گوشی موبایل اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ اچ پی HP امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

نامه مدیرعامل شستا به قالیباف درباره اتفاقات روز گذشته مجلس

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

عکس/ استایل رسمی طناز طباطبایی با لباس دیپلمات و ساعت چند میلیونی

عکس/ رشیدی کوچی کارزار عدم ابلاغ قانون حجاب راه انداخت

عکس/ شب‌های روشن ماه رمضان بازار البلد عربستان

عکس/ شکل و شمایل سبزه میدان تهران ۹۳ سال پیش وقتی خاکی بود

عکس/ ساختمان هواپیمایی هما ۵۳ سال پیش از فراز آسمان

عکس/ استوری عاشقانه بهاره رهنما حسابی سوژه شد

عکس/ تیپ سیاه و سفید رابعه اسکویی با اشک مصنوعی

عکس/ شور و حال بازار ساغریسازان رشت ۱۱۳ سال پیش

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟

فیلم/ تمرین شنای سوئدی امام جماعت با نمازگزاران در مسجد

خوانندگی زنان با کدام قواعد فقهی و قانونی مغایرت دارد؟

عکس/ سلفی حسن روحانی و ابطحی در یک مراسم افطاری

قیمت هر سکه از ۸۰میلیون تومان عبور کرد

میوه شب عید تا ۱۵۰ درصد گران شد

اعلام جزییات و زمان حراج سکه ضرب ۱۴۰۳

طلای جهانی تغییر مسیر داد

عکس/ حمل تابوت رضاخان ۸۰ سال پیش روی توپ جنگی

شرط مهم برای عقبگرد قیمت دلار چیست؟

عکس/ خانواده تهرانی با فولکس قورباغه‌ای ۶۳ سال پیش در جاده چالوس

هیجان قیمت سکه فروکش خواهد کرد؟

عکس/ تیپ و چهرۀ جذاب یانگوم با کت و کیف چرم قرمز میلیون دلاری

عکس/ سید حسن خمینی به دیدار مهدی کروبی رفت

عکس/ نماز جماعت مسعود پزشکیان به همراه کارگران

عکس/ ساختمان‌های عجیب خیابان سپه در کرمانشاه ۸۳ سال پیش

عکس/ فرمان اجرای سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان

عکس/ چهره باورنکردنی نصرالله معین در ۲۰ سالگی بدون عینک

فیلم/ حافظ خوانی و تبریک نوروز سفیر کره جنوبی پای هفت سین

عکس/ استایل عجیب ترلان پروانه با کتونی‌های یغور و مینی بگ زنجیردار

عکس/ تمرین خواهران منصوریان در خانه کشتی

عکس/ حضور پزشکیان در شهرک صنعتی قرچک

عکس/ حال و هوای مردم تهران در اسفند ۲۳ سال پیش

عکسی متفاوت از فرودگاه مهرآباد و خیابان‌های اطراف ۶۴ سال پیش

عکس/ رودیگر و ورژن ترسناک شادی جنجالی علیرضا بیرانوند

عکس/ تیپ لاکچری مهرداد صدیقیان و علی اوجی روی فرش قرمز