تاریخ انتشار: ۱۲:۳۷ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰

با قبضینو جریمه رانندگی پرداخت نکنید

پلیس راهنمایی و رانندگی اعلام کرد که ۳۲ درصد از کل وسایل نقلیه در کشور فرسوده است و این موضوع در کنار تولید وسایل نقلیه ناایمن و ... از جمله دلایل تصادفات رانندگی است.

پرداخت جریمه رانندگی با قبضینو

اقتصاد۲۴- سردار سیدکمال هادیانفر در نشست خبری صبح امروز خود که در شهرک آزمایش برگزار شد، گفت: حدود ۳۴ درصد از تصادفات رانندگی در کشور ما در جاده‌ها رخ می‌دهد، اما حدود ۷۳ درصد از جانباختگان در جاده‌ها هستند که این نشان می‌دهد باید به جاده‌ها توجه ویژه‌تری شود. در حال حاضر ۷۰۰۰ واحد گشتی ما در جاده‌ها فعال است و ۴۶۰۰ دوربین جاده‌ای و ۵۳۰۰ دوربین شهری نیز برای ثبت تخلفات فعال است.

اسقاط «صوری» خودرو‌ها

وی از وضعیت اسقاط خودرو‌های فرسوده نیز انتقاد کرد و گفت: آنچه که به عنوان اسقاط خودرو انجام می‌شود عمدتا صوری است و بیشتر حواله‌ها باطل می‌شود تا اینکه خودرویی اسقاط شود، این یک آسیب جدی است و سهم قابل توجهی هم در تصادفات دارد.

پلیس راهنمایی و رانندگی با بیان اینکه ۳۷ میلیون وسیله نقلیه سبک و سنگین در کشور در حال تردد است، گفت: از این تعداد حدود ۱۲ میلیون دستگاه نیز موتور سیکلت است، اما متاسفانه حدود ۳۲ درصد از این وسایل فرسوده است و همانطور که گفتم روند اسقاط نیز مناسب نیست.

هادیانفر افزود: حدود ۸۰ درصد موتورسیکلت‌ها و حدود۸۰ درصد ناوگان حمل ونقل عمومی ما نیز فرسوده است که این یک هشدار جدی است و در تصادفات نیز موثر است.


بیشتر بخوانید: جریمه حمل حیوان در خودرو اعلام شد


به گفته وی، تولید خودروی ناایمن، خودرو‌های فرسوده، کمبود ناوگان امداد هوایی و ... از جمله دلایل تصادفات رانندگی و عوامل موثر بر آن است.

با قبضینو جریمه پرداخت نکنید

هادیانفر در مورد پرداخت جرائم رانندگی نیز اظهارکرد: درخواست ما از شهروندان این است که برای پرداخت جرائم خود به سایت راهور۱۲۰ یا بانک‌های معتبر مراجعه کنند و از نرم‌افزار‌هایی مانند قبضینو و ... استفاده نکنند چرا که این نرم افزار‌ها از رسوب پول سود می‌کنند و به همین دلیل در لحظه خلافی تسویه نمی‌شود و همین موضوع مشکلاتی را در مراکز شماره گذاری و ... ایجاد می‌کند.

هادیانفر با بیان این که پوشش دوربین خود را در جاده‌ها و معابر درون شهری افزایش دادیم، گفت: این پوشش از ۳۷ درصد به ۴۷ درصد در جاده‌ها و از ۴۰ به ۴۵ درصد در معابر درون شهری رسید.

رئیس پلیس راهور با بیان این که ۳۳ دستگاه به طور مستقیم و غیر مستقیم در حوزه ایمنی و کاهش تصادفات مسئولیت دارند، اظهار کرد: ۷دستگاه دارای مسئولیت مستقیم هستند که از این میان سهم وزارت راه ۳۳ درصد، پلیس ۱۹ درصد وزارت صنعت و معدن و تجارت ۱۵ درصد، صدا و سیما ۱۲ درصد، وزارت بهداشت ۱۱ درصد و وزارت کشور و شهرداری‌ها ۱۰ درصداست.

وی با بیان این که در سال ۹۹، ۱۵ هزار و ۳۹۶ نفر در تصادفات رانندگی فوت شدند گفت: این آمار نسبت به سال ۹۸ کاهش چشمگیری داشت ما اگر بخواهیم بر حسب استاندارد‌های جهانی و برحسب تعداد وسیله نقلیه جمعیت و میزان پیمایش آمار تصادفات را بررسی کنیم نشان می‌دهد که وضعیت ما به استاندارد‌های جهانی نزدیک‌تر شده است.

هادیانفر با بیان این که با استاندارد جان باختگان به ازای هر ۱۰ هزار وسیله نقلیه عدد ما از ۴.۸ به ۴.۲ طی سال‌های ۹۸ و ۹۹ رسیده است. به ازای هر صد هزار نفر جمعیت نیز عدد ما از ۲۰.۳ در سال ۹۸ به ۱۷.۳ در سال ۹۹ رسید و به ازای هر ۱ میلیارد پیمایش نیز از عدد ۳۳ در سال ۹۸ به عدد ۳۰ جانباخته در سال ۹۹ رسیدیم که امیدوارم این وضعیت در سال ۱۴۰۰ نیز قابل تحقق باشد.

وی با بیان این که بر اساس افق تعیین شده از سوی ستاد کل نیرو‌های مسلح در برنامه ششم توسعه می‌توان گفت که ما به این اهداف رسیده ایم، گفت: البته در برابر استاندارد تعداد جانباخته بر حسب صد هزار نفر جمعیت ما به طور صد در صدی چشم انداز را محقق کرده ایم، اما با استاندارد ۱۰ هزار وسیله نقلیه ما تقریبا به ۹۵ درصد چشم انداز مذکور رسیده ایم.

وی به آمار جانباختگان حوادث رانندگی در ۹ ماهه امسال نیز اشاره کرد و گفت: در ۹ ماهه امسال ۱۳ هزار و ۱۵۴ نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست داده اند که این آمار در نه ماهه سال ۹۹، ۱۱ هزار و ۷۷۴ مورد بود که نشان دهنده افزایش ۱۱.۷ درصدی است. البته ما باید این روند را کنترل کنیم و بتوانیم در مدت زمان باقی مانده روند کاهشی دو سال اخیر را تداوم ببخشیم.

هادیانفر از افزایش تردد خودرو‌ها در جاده‌های کشور نیز خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۰، ۵.۴ میلیارد تردد در جاده‌ها داشتیم که این روند در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایشی ۱۲ درصدی در میزان تردد خودرو‌های سبک و افزایشی ۵ درصدی در میزان تردد خودرو‌های سنگین را نشان می‌دهد.

به گفته رئیس پلیس راهور استان‌های تهران، مازندران، البرز، گیلان و فارس بیشترین تردد‌های خودرویی را در سال جاری داشته اند.

هادیانفر همچنین ازافزایش یک درصدی سرعت متوسط خودرو‌ها در سال جاری خبر داد و گفت: سرعت غیر مجاز خودرو‌ها نیز ۳۵ درصد افزایش داشته است البته سبقت غیر مجاز کاهشی ۱۴ درصدی داشته است.

افزایش میانگین سرعت و سرعت غیر مجاز در جاده‌های کشور

وی در عین حال افزود: متاسفانه در زمینه رعایت فاصله طولی مناسب مشکلات زیادی داریم به طوری که عدم رعایت فاصله طولی مناسب نیز ۲۱ درصد افزایش داشته است.

هادیانفر شرایط سال ۱۴۰۰ را متفاوت از سال ۹۹ توصیف کرد و گفت: به حمدالله در سال ۱۴۰۰ با کاهش روند کرونا رو به رو بودیم و از این رو تردد‌ها و سفر‌های جاده‌ای نیز افزایش یافت. اگر ما بخواهیم آمار تردد را با سال ۹۸ که خبری از کرونا نبود مقایسه کنیم باید بگویم که همچنان در سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل تردد‌های ما کاهشی ۴درصدی داشته است.

وی در بخش دیگری از نشست خبری به سهم کاربران ترافیک از آمار کلی جانباختگان اشاره کرد و گفت: ۳۲.۸درصد از جانباختگان حوادث رانندگی در سال جاری سرنشین خودرو بودند، ۲۴ و نیم درصد راننده بودند و ۲۳.۳ درصد نیز موتور سوار بودند. همچنین ۱۹.۴ درصد از این آمار را عابران پیاده شامل می‌شود که اکثر آن‌ها یا سالمند بودند یا خردسال.

رییس پلیس راهور کشور درباره سهم ناوگان خودرویی نیز گفت: یک درصد از تصادفات فوتی مربوط به ناوگان حمل و نقل مسافر بود، ۶ درصد مربوط به ناوگان حمل و نقل بار و مابقی مربوط به وسایل نقلیه شخصی از جمله سواری، موتور سیکلت و ... است.

وی با بیان این که سالانه به طور متوسط ۳۰۱ هزار نفر در تصادفات مصدوم می‌شوند افزود: از این تعداد حدود ۱۵ درصد دچار معلولیت می‌شوند. در ۹ ماهه سال ۱۴۰۰ نیز ۲۴۸ هزار نفر در تصادفات رانندگی مصدوم و مجروح شدند.

هادیانفر درباره علت وقوع تصادفات نیز یادآور شد: ۳۸ درصد تصادفات و در واقع مهمترین علل وقوع تصادفات عدم توجه به جلو است، ۱۹.۵ درصد مربوط به عدم رعایت حق تقدم بوده و ۹.۱ درصد نیز ناشی از ناتوانی درکنترل وسایل نقلیه است.

وی با بیان این که ۵۱ درصد از جانباختگان حوادث رانندگی در صحنه تصادفات، جان خود را از دست می‌دهند گفت: این اتفاق به دلایل مختلفی از جمله شدت تصادف، دیر رسیدن خودرو‌های امدادی و ... بستگی دارد. ۶ درصد در حین انتقال جان خود را از دست می‌دهند و ۴۳ درصد نیز در مراکز درمانی فوت می‌کنند. متاسفانه عمده مرگ این افراد به دلیل ضربه مغزی و خونریزی‌های داخلی است و این که عمده مراکز بیمارستانی ما در استان‌ها فاقد بخش تروما هستند و امیدوارم وزارت بهداشت به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته باشد.

هادیانفر با بیان این که ۶۰ درصد تصادفات نیز در ۳۰ کیلومتری شهر‌ها رخ می‌دهد گفت: ۱۷ درصد از کل فوتی‌های ما در ۳ هزار و ۹۰۰ نقطه حادثه خیز جان خود را از دست داده اند واین یعنی در این نقاط تصادفات مرگ بار چندین بار تکرار شده است. در مجموع ۳ هزار نقطه ناامن در جاده‌ها و ۲ هزار نقطه ناامن ترافیکی یا همان نقطه حادثه خیز در شهر‌ها داریم که این‌ها باید از سوی شهرداری‌ها و وزارت راه مورد توجه قرار بگیرد. بیشترین افزایش جانباختگان تصادفات ما نیز در شهریور ماه و مهر ماه امسال بوده است.

وی با بیان این که در مجموع کل تصادفات ما درمقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایشی ۸ درصدی داشته است گفت: همچنین ۲۰ تخلف حادثه ساز نیز ۱۰ درصد افزایش داشته است.

وی فرسودگی خودروها، تولید خودرو‌های ناایمن، استفاده نکردن از کمر بند ایمنی، صحبت و کار با تلفن همراه در حین رانندگی و کمبود امکانات امداد و نجات را از جمله دلایل وقوع تصادفات برشمرد و گفت: ۸۰ درصد راه‌های ما دو طرفه است. دو طرفه به این معنا که هیچ جدا کننده‌ای بین خودرو‌هایی که از سوی مقابل می‌آیند وجود ندارد و این هم یکی از عوامل وقوع تصادفات است. مانند آنچه که اخیرا در محور آبادان و خرمشهر رخ داد.

هادیانفر افزود: امکانات امداد و نجات ما نیز باید ارتقاء پیدا کند. اورژانس و هلال احمر ما چند فروند بالگرد دارند خب وقتی حادثه‌ای رخ می‌دهد مثلا فاصله تا بیمارستان حدود ۳۰۰ کیلومتر است. باید مصدوم رابا بالگرد به بیمارستان منتقل کرد تا زنده بماند.

رییس پلیس راهور کشور درباره میزان پرداخت جرائم معوق رانندگی گفت: در سال ۹۹، ۷۱ درصد از مجموع جرایم رانندگی به جز جرائم کرونایی پرداخت شد که این آمار در سال ۱۴۰۰ به ۷۸ درصد رسید که البته اجرای طرح بخشودگی دو برابری جریمه دیر کرد نیز در این افزایش بی تاثیر نبوده است.

وی درباره این که آیا پیشنهاد بخشودگی جرائم ناشی از دیرکرد پرداخت، در سال آینده نیز اجرا خواهد شد یا خیر؟ گفت: این جزء مواردی است که هر ۳ یا ۴ سال یک بار با پیشنهاد پلیس و مصوبه مجلس انجام می‌شود و این طور نیست که بتوان هر سال آن را اجرا کرد.

وی درباره این که چه میزان از جرائم رانندگی پرداخت شده به پلیس تعلق گرفته گفت: هیچ میزانی از سهم جرائم به ما پرداخت نمی‌شود و پلیس درآمدی از جرائم نداشته و تمام آن به خزانه دولت واریز می‌شود.

هادیانفر یک میلیون و ۳۷۰ هزار دستگاه خودرو را دارای جرائم بیش از یک میلیون تومان اعلام کرد و یادآور شد: برای تمامی این خودرو‌ها طی سه مرحله پیامکی صادر کردیم که حتما نسبت به پرداخت جرائم خود اقدام کند. مالکان این خودرو‌ها می‌توانند این جرائم را از طریق مراجعه به بانک‌های معتبر، سایت راهور ۱۲۰ و. پرداخت کنند؛ البته پیشنهاد می‌کنیم که به اپلیکیشن‌هایی نظیر قبضی نو و نظایر آن مراجعه نکنند چرا که این نرم افراز‌ها از رسوب پول استفاده کرده و به همین دلیل پرداخت جرائم را دیرتر اعلام می‌کند که این موضوع مشکلاتی را در هنگام ترخیص شماره گذاری و ... برای رانندگان ایجاد می‌کند.

رئیس پلیس راهور ناجا از افزایش ۵.۳ درصدی شماره گذاری خودرو‌های نوشماره در سال جاری خبر داد و گفت: از ابتدای سال تاکنون ۷۱۲ هزار دستگاه خودروی جدید شماره گذاری شدند ۳ میلیون و ۱۸۴ هزار دستگاه نیز طی فرایند نقل و انتقال به مراکز شماره گذاری مراجعه کردندو در مجموع ۴ میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سیستمی برای خدمات شماره گذاری و تعویض پلاک داده شده اند.

وی افزود: گزارش اسقاط ۱۹ هزار خودرو نیز به ما رسیده است که همان طور که گفتم درصد قابل توجهی از این‌ها صوری است و البته همین ۱۹ هزار هم عدد بسیار کمی است.

هادیانفر شمار گواهی نامه‌های جدید صادر شده را نیز یک میلیون و ۴۲۰ هزار قطعه اعلام کرد و گفت: تعداد گواهی نامه‌ها در مقایسه با ده ماه سال ۱۳۹۹ افزایشی ۱۰ درصدی را نشان می‌دهد. در مجموع نیز ۴۸ میلیون و ۲۸ هزار و ۲۹۱ خدمت از سوی پلیس راهور به شهروندان ارائه شده است.

وی درباره ترخیص خودرو‌ها و موتور سیکلت‌های رسوبی نیز گفت: از مجموع ۵۰۲ هزار دستگاه موتور سیکلت رسوبی ۲۰۳ هزار دستگاه در اجرای طرح ویژه پلیس ترخیص شده اند از این تعداد ۷۲ درصد از توقیف‌ها ارتباطی با پلیس راهور نداشته و به دلایل مختلفی از جمله بدهی، پرداخت مهریه و ... توقیف شده بود. ۲۸ درصد باقی مانده که از سوی پلیس راهور توقیف شده است ۶۹ درصدشان در سن فرسودگی و اسقاط قرار داشتند و ۱۷ درصد نیز در تصادفات جعلی و فوتی حضور داشتند که توقیفشان با دستور مقام قضایی بود.

رییس پلیس راهور کشور درباره ترخیص خودرو‌ها نیز گفت: ۲۷۰ هزار خودروی توقیفی داشتیم که ۱۳۰ هزار دستگاه آن ترخیص شده و حدود ۱۴۰ هزار دستگاه آن مانده است. ۵۴ درصد این‌ها به دلایلی نظیر توقیف مال و از سوی دیگر پلیس‌ها توقیف شده و ۴۶ درصد نیز مربوط به جرائم و دیگر موارد مرتبط با پلیس راهور است.

هادیانفر در پاسخ به پرسشی مبنی بر این که مگر پیش از این سقف ۳ میلیون تومان برای پرداخت جرائم اعلام نشده بود؟ گفت: ما تاکید کردیم که اگر خودرویی همراه با خانواده بوده یا راننده آن مشکلاتی را داشت خودرو در آن لحظه توقیف نشود، اما این به این معنی نیست که برخی از رانندگان جرائم خود را پرداخت نکنند. جرائم رانندگی باید پرداخت شود.

وی در بخش دیگری از نشست خبری خود توسعه خدمات الکترونیک، رشد سامانه هوشمند ثبت تخلفات و افزایش استفاده از کروکی‌های الکترونیک و. را از جمله اهداف پلیس برای سال آینده اعلام کرد و گفت: در مورد کروکی‌های الکترونیک تاکنون ۸ هزار و ۵۰۰ فقره کروکی الکترونیک در قم ترسیم شده است که ان‌شاء الله آن را توسعه نیز خواهیم داد.

رییس پلیس راهور کشور درباره انسداد معابر از سوی پلیس نیز گفت: ببینید ما مسئول هواشناسی یا پیش بینی بهمن و ... نیستیم، اما به محض این که هواشناسی وزارت راه و دیگر دستگاه‌های مربوطه موضوعی را به ما اعلام کنند ما حتما نسبت به انسداد مسیر اقدام خواهیم کرد گرچه انسداد مسیر مشکلات زیادی را برای رانندگان پیش می‌آورد. مثلا تصور کنید راننده‌ای از مشهد در حال حرکت به سمت یکی از استان‌های شمالی باشد و ما محور کیاسر را مسدود کنیم آن وقت راننده‌ای که چندین کیلومتر آمده و با محور مسدود مواجه شده باید کجا بماند. با این وجود با توجه به این که ایمنی و جان مردم خط قرمز ما است، حتما نسبت به انسداد محور‌هایی که ریسک خطر در آن‌ها با توجه به پیش بینی‌های هواشناسی و ... وجود دارد اقدام خواهیم کرد.

وی افزود: البته لازم است یک گله‌ای را مطرح کنم من نمی‌دانم چرا هر بار که پلیس اعلام می‌کند که جاده‌ای مسدود است یا الان وقت سفر نیست برخی با زن و بچه به جاده می‌زنند پراید بدون زنجیر چرخ با ۴ یا ۵ سرنشین وارد محوری که درگیر برف و کولاک است می‌شود. خب خواهش می‌کنم که به توصیه‌های پلیس توجه کنید وقتی می‌گوییم نباید به سفر رفت یا از جاده‌ای تردد کرد این موضوع باید جدی گرفته شود.

وی خط قرمز پلیس را سرعت غیر مجاز برشمرد و گفت: سرعت غیر مجاز از جمله تخلفاتی است که پلیس حتما با آن برخورد خواهد کرد.

رییس پلیس راهور کشور درباره کارت‌های جدید خودرو نیز گفت: این کارت‌ها قبلا یک چیپ داشتند که الان دیگر این چیپ‌ها کارآیی لازم را ندارند و ما آن را کد‌های سه بعدی جایگزین کردیم یک تعداد هم عقب افتادگی در صدور کارت‌ها پیش آمد که به دلیل تامین همین چیپ‌ها بود از طرفی دیگر همین چیپ‌ها ارز بری بالایی داشتند که ما آن‌ها را از روند صدور کارت خودرو حذف کردیم و با این چیپ‌ها جایگزین کردیم.

هادیانفر درباره سند رسمی خودرو نیز گفت: سند سبز یا همان برگ سبز یک سند رسمی برای خودرو است و مراجعه به دفاتر اسناد رسمی دل به خواهی است همان طور که دادستان محترم کل کشور نیز این موضوع را تایید کردند.

رئیس پلیس راهور درباره این که آیا در حادثه بهبهان پلیس نیز قصوری داشته است گفت: ساکنان و کسانی که از آن جاده تردد می‌کنند می‌دانند که مه گرفتگی در این جاده کاملا ناگهانی است و درآن روز هم مهی که بالای دریاچه بودند ناگهان وارد این محدوده شده است اتفاقا در رابطه با حادثه بهبهان یک تیم را خودمان به محل فرستادیم تا ابعاد حادثه را بررسی کند. یک تیم دیگر را بازرسی کل و زیر نظر شخص فرماندهی کل انتظامی کشور به محل اعزام کرد و تمام بررسی‌ها نشان داد که پلیس در این زمینه قصوری نداشته است.

هادیانفر افزود: لازم است تاکید کنم که پلیس مسئول تصادفات نیست و دستگاه‌های مختلفی در این زمینه مسئولیت دارند پلیس مسوول رسیدگی به تصادفات است.

وی درباره جلوگیری از شماره گذاری خودرو‌های ناایمن نیز گفت: وقتی خودرویی تاییدیه وزارت صمت، سازمان استاندارد و سازمان محیط زیست را اخذ کند برابر قانون پلیس ملزم به شماره گذاری است و ما نمی‌توانیم به شکل سلیقه‌ای با شماره گذاری خودرو موافقت کنیم تمام این خودرو‌هایی که شماره گذاری می‌شوند این تاییدیه‌ها را اخذ کردند؛ اما می‌بینیم که در بسیاری از تصادفات ما، خودرو به یک آهن پاره تبدیل می‌شود من خواهش می‌کنم که خودرو سازان برای حفظ جان مردم و برای حمایت از تولید، خودرو‌های ایمن بسازند و به دست مردم بدهند.

هادیانفر درباره تردد از خطوط ویژه و این که گفته می‌شود مدیران یکی از شرکت‌های خودروسازی مجوز تردد از خطوط ویژه را دارد گفت: ببینید صدور مجوز تردد در خط ویژه برای سران و مقامات و نظایر آن است و هر فردی نمی‌تواند وارد خطوط ویژه شود به همین دلیل نیز بعید می‌دانم که این طور باشد، اما من هم شنیدم که مدیر عامل سایپا مجوز تردد در خط ویژه را داشته که البته نمی‌دانم این درست بوده یا خیر؟ اما از سوی پلیس راهور انتظامی کل کشور چنین مجوزی برای این فرد صادر نشده است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ + جدول

تصویری به یاد ماندنی از بهروز وثوقی و جمشید مشایخی در قیصر

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ + جدول

عکس جنجالی مسعود پزشکیان در کنار مولوی عبدالحمید

عکس زیرخاکی ۵۰ ساله از منوچهر وثوق، فردین، بهمن مفید و ایرج قادری

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ نمایی خاص از بهمن مفید و سعید راد در سال ۱۳۵۴

عکس/ نمایندگانی که به حضور ظریف در دولت رای موافق دادند

عکس/ قدیمی‌ترین تاس کشف شده در جهان متعلق به ایران

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

روسیه: قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام، هدیه بایدن به ترامپ است

انتقام قتل برادر در هلیلان

پرونده بازگشت عادل فردوسی‌پور به صدا و سیما بسته شد

وضعیت آب و هوای تهران طی روز‌های آینده

تخلیه برخی مدارس اصفهان به‌دلیل فرونشست

عکس/اولین واکنش به دیدار پزشکیان با مولوی عبدالحمید

آیت‌الله سید علی سیستانی کیست؟

افزایش تولید هیچ ارتباطی به حوزه وکالت ندارد/ قانون تسهیل باید از مسیر قانونی خود اصلاح شود

قانون تسهیل لطمات جبران‌ناپذیری بر پیکره نهاد وکالت زد/ حرفه وکالت را باید به جایگاه اصلی خود رساند

عکس/آقای ‎عراقچی، قرار نیست مملکت را نجات بدهید؟

پیش بینی قیمت سکه و طلا فردا ۳ آ‌ذر ۱۴۰۳/ دو شوک جدید به بازار طلا

پیش بینی بورس فردا شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

ماسکرانو سرمربی مسی شد

قتل هولناک در پارک قیطریه تهران

کنایه محسن رضایی به اروپایی‌ها بعد از صدور قطعنامه علیه ایران

سید محمود علوی دستیار ویژه رییس‌جمهور کیست؟

ورثه منتظر واریزی سود سهام عدالت باشند

این نقطه آلوده‌ترین جای ایران شد

پیش بینی قیمت دلار فردا ۳ آذر ۱۴۰۳/ سیگنال جدید برای دلار؛ تتر صعودی شد

معنای قطعنامه جدید آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای چیست؟

وزیر خارجه عراق: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم صهیونیستی علیه عراق وجود دارد

اجرای همسان سازیِ ۴۰ درصدی برای همه بازنشستگان از آذرماه

توییت مهم پزشکیان بعد از سفر به سیستان و بلوچستان

پایان زودهنگام رویای بیرانوند و رفقا در تبریز

حمله موشکی حزب‌الله به پایگاه حیفا

ذاکر: افزایش قیمت بنزین سوپر شاید مقدمه‌ای بر بالا رفتن نرخ بنزین باشد

امام جمعه قم: حرمت قم نسبت به شهرهای دیگر چند برابر است

علم الهدی بالاخره پس از ۳ سال دولت رئیسی نگران گرانی ها شد

عکس/ عملکرد پرسپولیس و استقلال در ۱۰ دوره اخیر جام حذفی

مشخصات هواپیمای هشدار زودهنگام A-۵۰

مسعود جمعه مهاجم کنیایی و جدید استقلال کیست؟

لطفعلی خان زند کیست و چگونه به سلطنت رسید؟

کریمخان زند کیست و دوران سلطنتش چگونه گذشت؟

عکس / استوری بازیکنان تیم ملی برای تولد امیر قلعه نویی

اینفوگرافی/ مقایسه نرخ عوارض آزادراهی در ایران با سایر کشورها

اینفوگرافی/ فهرست پنجاه خوراک برتر جهان با گوشت گوسفندی!

مصرف مالیات برای توسعه با نظارت و انتخاب مستقیم مؤدیان

دلیل سفر کوتاه پزشکیان به سیستان‌وبلوچستان چه بود؟

توضیحات وزیر صمت درباره افزایش قیمت خودرو

همتی: دولت مصمم به اجرای اصلاحات اساسی است

عکس/ استوری آناهیتا همتی درباره آلودگی هوای تهران

واکنش خطیب نماز جمعه تهران به قطعنامه سازمان ملل

عکس/ قاب ویژه معاون خانم پزشکیان در تایلند

کدام کشورها نتانیاهو را دستگیر می‌کنند؟

عکس/ ایران خودرو افزایش قیمت‌ها را اعمال کرد

عکس/ داریوش فروهر در دفتر امام ۴۵ سال پیش

ادعای عجیب سعید جلیلی علیه بیژن زنگنه و دولت پزشکیان

پزشکیان: از روزی که آمدم هر روز بر طبل جنگ می‌کوبند

سیگنال مثبت دولت پزشکیان به برگزاری اعتراضات سیاسی/اصل ۲۷ قانون اساسی در دولت چهاردهم به شکل متفاوت اجرایی می‌شود؟

تورم ماهانه خانوار ایرانی چقدر شد؟